۰۷ بهمن ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۸۵۸۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۳-۱۰-۱۳۹۸
کد ۷۰۸۵۸۲
انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۳-۱۰-۱۳۹۸

سیستان و بلوچستان: سیل‌زدگان به حمایت ملی نیاز دارند(+عکس و فیلم)

یاری رساندن به مردم آسیب دیده به نگاهی ملی و حضور مدیران برجسته کشور و مشارکت اقشار مختلف مردم ایران و خیران نیاز دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان: سیل زدگان بی خانمان شدنداستاندار سیستان و بلوچستان گفت: سیل زدگان واقع شده در مناطق جنوبی استان با توجه به حجم بالای بارش ها، وقوع سیلاب، زیر آب رفتن نقاط روستائی و اراضی کشاورزی و بی خانمان شدن خانوارها به حمایت ملی و عزم و اراده بالا برای جبران خسارت ها نیاز دارند.

احمدعلی موهبتی شب گذشته در بازدید از مناطق سیل زده چابهار و نقاط جنوبی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه ظرفیت های استان برای کمک رسانی به مردم سیل زده بسیج شده و مسوولان در کنار مردم به خدمات رسانی مشغول هستند، بیان کرد: یاری رساندن به مردم آسیب دیده به نگاهی ملی و حضور مدیران برجسته کشور و مشارکت اقشار مختلف مردم ایران و خیران نیاز دارد.

وی افزود: به بالگرد و قایق و مواد غذائی و آب و لوازم بهداشتی و کمک های امدادی نیاز است که بر حسب پیگیری ها استان های معین و ستاد مدیریت بحران کشور امروز پای کار می آیند.

موهبتی ادامه داد: حجم خسارت وارده به منازل و اراضی کشاورزی و تاسیسات و زیرساخت ها و راه های ارتباطی بسیار بالا است.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه در مناطق خاش، دلگان، چابهار، نیکشهر، کنارک، سراوان و غیره برف و باران سنگین سرازیر و مشکلات فراوانی را برای مردم استان به وجود آورده است، در تماس تلفنی با رییس سازمان مدیریت بحران کشور وضعیت مناطق سیل زده چابهار و مناطق مختلف استان را گزارش کرد و خواستار کمک و مساعدت بیشتر دولت برای خدمات رسانی به مردم سیل زده و ارسال بالگرد برای نجات جان مردم و ارسال کمک ها به روستاهای مختلف شد.

سیل در سه روز گذشته خسارت های شدیدی به دار و ندار مردم و زیرساختهای جنوب سیستان و بلوچستان وارد کرده؛ از جمله آنکه دار و ندار مردم دلگان، نیکشهر، خاش، دلگان، کنارک، سراوان، دشتیاری چابهار، زراباد، کنارک و بزمان روستاهای اطرافشان را با خود برده و مزارع موز و محصولات کشاورزی را نابود کرده است.

مسئولان از جمله فرمانداران مناطق خسارت دیده از جمله دلگان و نیز استاندار از استانهای معین شامل کرمان و هرمزگان و مقامات مسئول کشوری و نیز مردم در سراسر کشور خواسته هر چه سریعتر به شتاب مردم مناطق سیل زده بشتابند و برای این منظور لیستی شامل اقلام مواد غذایی و تجهیزات امدادی برای کمک رسانی اعلام کرده‌اند.

حال در شرایطی که خود استانهای معین همچون کرمان در منطقه جنوب اش و هرمزگان در منطقه جاسک درگیر سیل ویرانگر هستند و کمبود تجهیزات امدادی و نیروی انسانی هلال احمر در سیستان و بلوچستان احساس می‌شود، مردم مناطق سیل زده مانده‌اند تک و تنها و با دست خالی در حال کمک رسانی به هم هستند.

آخرین وضعیت کمک به سیستان و بلوچستان

رییس مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان در مورد آخرین وضعیت کمک‌رسانی به مردم سیل‌زده سیستان و بلوچستان توضیحاتی ارائه کرد.

ارجمندی در مورد آخرین وضعیت مناطق سیل زده و کمک نیروهای امدادی گفت: تیم‌های امدادی و گروه‌های جهادی سپاه وارد مناطق سیل زده شده‌اند و این در حالی است که اولین محموله کمک‌های ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) نیز وارد مناطق سیل زده شده است.

رییس مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان با بیان این‌که 65 گروه جهادی در قالب 3500 نفر از طرف سازمان بسیج وارد مناطق سیل زده شدند، اظهار کرد: در حال حاضر یک فروند بالگرد از کرمان به مناطق سیل‌زده اعزام شده است و امروز در بخش امداد هوایی این بالگرد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ارجمندی با بیان این‌که محموله چادرهای هلال‌احمر در حال بارگیری در هواپیما هستند، ادامه داد: محموله‌های امدادی از زنجان، تهران، استان خراسان و غیره در حال بارگیری است.

وی اضافه کرد: با توجه به تماس‌های مکرر شهروندان مبنی بر ارائه‌ی کمک‌های مالی، شماره حساب 5963636353 جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان برای کمک‌های نقدی مردم در بانک ملت شعبه امام علی (ع) زاهدان برای دریافت کمک‌های مالی مردم در نظر گرفته شده است.

سیستان و بلوچستان در انتظار بالگردهای امدادی و آذوقه

نماینده مردم سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان‌ها با تاکید بر لزوم امدادرسانی هوایی و تامین بالگرد برای آسیب دیدگان سیل سیستان و بلوچستان گفت: امیدوارم بالگردهای از استان‌های همجوار و تهران برای امدادرسانی و رساندن آذوقه به مردم این استان اعزام شود.

عزیز سارانی، در تشریح آخرین وضعیت استان سیستان و بلوچستان پس از سیلاب گفت: هنوز برآوردی از خسارت‌ها انجام نشده اما آن چه که به عنوان یک فاجعه در این استان اتفاق افتاده است عدم امداد رسانی و کمک به مردم آسیب دیده این استان پس از 72 ساعت است.

وی افزود: برخی روستاها 72 ساعت است که بر اثر سیلاب راه ارتباطی آنها قطع شده و تنها امکان امدادرسانی به آنها از طریق هوایی است، در حالی که این امکان هنوز در سطح استان فراهم نشده و به شدت نیازمند اورژانس هوایی در سطح استان سیستان و بلوچستان هستیم.

سارانی با اشاره به این که در حال حاضر آب و برق در سطح استان قطع شده است افزود: مردمی که در روستاهای مختلف گرفتار سیلاب هستند اگر آذوقه غذایی تاکنون داشتند به اتمام رسیده، لذا به شدت نیازمند رساندن آذوقه غذایی به آنها هستیم که در تماس با فرمانداران و بخشداران مختلف همگی به این نکته تاکید داشتند اگر این مشکل ادامه پیدا کند و امدادرسانی تسریع نشود با یک بحران بزرگ مواجه خواهیم بود.

وی گفت: روستای دشتیاری چابهار در سیستان بلوچستان آسیب بسیاری دیده و وضعیت امداد رسانی نیز بسیار ضعیف است که در صورت ادامه این وضعیت شاهد فاجعه بزرگی در این منطقه خواهیم بود.

نماینده مردم سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: به شدت نیازمند بالگرد برای امدادرسانی هستیم که امیدواریم بالگردها از استان‌های همجوار و یا تهران برای کمک رسانی به مردم سیستان و بلوچستان تامین شود.

درخواست کمک از جوانان و سمن‌های امداد و نجات برای کمک به سیل‌زدگان

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از همه جوانان فعال در سازمان‌های مردم نهاد و شبکه تخصصی امداد و نجات خواست تا برای کمک به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان برای اعزام به این مناطق آماده شوند.

محمدمهدی تندگویان، در پی وقوع سیل در استان‌های جنوبی کشور و شدت این واقعه در استان سیستان و بلوچستان و لزوم کمک رسانی به این افراد گفت: شبکه تخصصی امداد و نجات سازمان‌های مردم نهاد جوانان برای کمک رسانی به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان، هر چه سریع‌تر ساماندهی لازم را جهت اعزام سمن‌های امداد و نجات به این استان انجام دهند.

وی در ادامه تاکید کرد: شبکه امداد و نجات سازمان‌های مردم نهاد جوانان لازم است با هماهنگی‌های لازم در قالب شبکه امداد کشوری، جهت اعزام تیم‌های قایقرانی و نیروی امداد و نجات متخصص اقدامات مقتضی را انجام دهند.

انبارهای دارویی مناطق سیل‌زده پُر است / دستور به شرکت‌های پخش دارو

مدیرکل امور داروی سازمان غذا و دارو درباره تامین داروهای مورد نیاز در استان‌های سیل‌زده گفت: در حال حاضر گزارشی از کمبود دارو در این مناطق نداشته‌ایم و موجودی کافی دارو در انبارهای دارویی مناطق سیل‌زده اعم از سیستان، هرمزگان و... وجود دارد.

دکتر غلامحسین مهرعلیان در گفت‌وگو با ایسنا، تاکید کرد: به شرکت‌های پخش دارو هم اعلام کردیم که به محض اعلام نیاز دارویی از سوی این مناطق، به سرعت داروی مورد نیازشان را تامین و ارسال کنند.

16 محور در سیستان و بلوچستان همچنان مسدود است

اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان اعلام کرد: 16 محور در سیستان و بلوچستان به علت برف و باران و طغیان رودخانه ها همچنان مسدود است.

هموطنان به مناطق سیل زده نروند

رئیس مرکز اطلاعات و کننترل ترافیک پلیس راهور ناجا ضمن اعلام محورهای مسدود مناطق سیل زده از هموطنان خواست که به مناطق درگیر سیل نروند.

سرهنگ نادر رحمانی، در این باره اظهار کرد: با توجه به وقوع سیل و آبگرفتگی در استان‌هایی از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان و خراسان جنوبی، شاهد طغیان رودخانه‌ها و مسدود شدن برخی محورهای مواصلاتی این استان ها هستیم.

وی با بیان اینکه قطعا برخی از محورهای مواصلاتی این استان‌ها بر اثر سیلاب تخریب شده‌اند گفت: اما در حال حاضر به علت وجود آبگرفتگی که وجود دارد نمی‌توان آمار دقیقی از محورهای تخریب شده اعلام کرد.

بازگشایی ۷۵ راه ارتباطی روستاهای سیستان و بلوچستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان گفت: راه ارتباطی ۷۵ روستای گرفتار برف و یا سیلاب نیمه شمالی استان با پایدار شدن شرایط جوی و تلاش شبانه روزی راهداران، بازگشایی شد.

ایوب کرد، صبح امروز دوشنبه در بازدید از محورهای مواصلاتی استان افزود: به دلیل سیلاب ناشی از بارندگی شدید در سراسر استان که در مناطق کوهستانی به صورت بارش سنگین برف بوده است، شاهد مسدود شدن مسیر ارتباطی ۱۲۵ روستا در حوزه جغرافیایی فعالیت این اداره کل بودیم که با فروکش کردن بارش باران و برف در منطقه و تلاش بی وقفه نیروهای راهداری، مسیر ارتباطی ۷۵ روستا بازگشایی شده و راهداران مشغول بازگشایی راه ارتباطی ۵۰ روستای باقیمانده هستند.

خسارت مالی سنگین مددجویان بهزیستی در سیل سیستان و بلوچستان

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های دریافتی از کمیته بحران سازمان بهزیستی و استان سیستان‌ و بلوچستان و بر اساس بررسی های اولیه تا این لحظه آسیب جانی به مددجویان بهزیستی در سیل این استان گزارش نشده است، گفت: با این حال با توجه به اینکه منازل اکثر مددجویان در روستاهاست و با مصالح خشتی و گلی بنا شده است، در نتیجه منازل این افراد دچار آسیب دیدگی ناشی از سیلاب شده‌اند.

مسعود آسیما در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تاکنون اطلاعات مربوط به ۲۰ شهرستان سیل زده در استان سیستان‌و بلوچستان بررسی و جمع‌آوری شده است، توضیح داد: براساس گزارش‌های جمع‌آوری شده تا این لحظه بیش از ۳۶۰۰ خانوار تحت پوشش این سازمان دچار خسارات جزئی و کلی شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه اقلام ضروری بین این افراد در حال توزیع است، اظهار کرد: بیش از ۲۰ هزار بطری آب معدنی، ۵ هزار کنسرو، پتو، نان، چادر، پوشک کودکان و بزرگسالان کم توان و ... در منطقه توزیع شده است.

همچنین دکتر جهان تیغ، مدیرکل بهزیستی استان سیستان و بلوچستان نیز با بیان اینکه به دنبال آب گرفتگی راه‌ها، راه‌های مواصلاتی حدود ۲۰۰ روستا قطع شده است، گفت: مسئولان بهزستی استان و محلی از روز گذشته در حال سرکشی به روستاها هستند و لوازم ضروری اولیه مانند پتو، آب معدنی و ... را با کمک تیم‌های امدادی در اختیار سیل زدگان قرار می‌دهند.

فرماندار دلگان: دارایی بسیاری از مردم را آب برد

فرماندار دلگان گفت: بارش های سنگین و سیلابی سبب وارد شدن خسارت های فراوانی به مردم این منطقه گردیده و با توجه به فقر و محرومیت شدید مردم منطقه، دارایی بسیاری از آنان را آب برده است.

مجتبی شجاعی افزود: اکنون ضروریست مدیران ملی برای اینکه اندکی از آلام کشاورزان و دامداران خسارت دیده کاهش پیدا کند، نوید جبران خسارت های کشاورزان و دامداران را در اولویت کاری خود قرار دهند. گرچه رحمت الهی پر از برکت و آبادانی در آینده خواهد بود اما بودند افرادی که کل دارایی شان دو تا سه دام بود که آنها را آب با خود برد.

استاندار: سیل زدگان سیستان و بلوچستان به حمایت ملی نیاز دارند

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سیل زدگان واقع شده در مناطق جنوبی استان با توجه به حجم بالای بارش‌ها، وقوع سیلاب، زیر آب رفتن خانه‌های روستایی و اراضی کشاورزی و بی‌خانمان شدن خانوارها به حمایت ملی برای جبران خسارت‌ها نیاز دارند.

احمدعلی موهبتی، شب گذشته در بازدید از مناطق سیل زده چابهار و نقاط جنوبی سیستان و بلوچستان افزود: به بالگرد، قایق، مواد غذایی، آب و لوازم بهداشتی و کمک‌های امدادی نیاز است که بر حسب پیگیری‌ها استان های معین و ستاد مدیریت بحران کشور امروز پای کار می آیند.

موهبتی ادامه داد: حجم خسارت وارده به منازل، اراضی کشاورزی و تاسیسات و زیرساخت ها و راه های ارتباطی بسیار بالاست.

وضعیت زاهدانِ سیل‌زده از زبان نماینده شهر

نماینده زاهدان گفت که سیل اخیر در این شهرستان باعث خرابی‌ خانه ها شده است.

حسینعلی شهریاری، با اشاره به وضعیت شهر زاهدان در پی سیل اخیر در این شهرستان گفت: این سیل، خرابی‌ها به دنبال داشته به خصوص در حاشیه زاهدان که ۳۰۰ هزار نفر حاشیه نشین وجود دارد و اکثر خانه‌ها خشت و گلی استو افراد مستضعف در این خانه‌ها ساکن هستند، تعدادی از آنها مجبور شدند با پلاستیک سقف خانه‌های خود را بپوشاندند تا مشکلی برای آنها به دلیل بارندگی‌های زیاد ایجاد نشود.

محاصره ۵۰ آبادی شهر بنت در سیلاب/ درخواست اعزام بالگرد به منطقه

کدخدایی، یک عضو شورای شهر بنت استان سیستان و بلوچستان با اشاره به محاصره ۵۰ آبادی شهر بنت در سیلاب به ایسنا اعلام کرد متاسفانه طی سه روز اخیر از روستاهای بخش غربی بنت بی‌خبر هستیم. شاهد بارش باران شدید در شهر بنت هستیم به گونه‌ای که حدود ۱۷۳ میلی‌متر باران باریده است.

وی اظهار کرد: علاوه بر قطع برق و تلفن، تمامی راه‌های دسترسی به این روستاها مسدود شده است این منطقه حدود ۱۰ هزار نفر سکنه دارد. شهر بنت از توابع شهرستان بنت در استان سیستان و بلوچستان است.

یخبندان شدید در خاش

به دنبال وقوع بارش باران سنگین و برف زمستانی در خاش و تفتان که منجر به سفیدپوش شدن قله، ارتفاعات، کوهپایه و دامنه های قله آتشفشانی نیمه فعال جنوب شرق کشور شده، سرما و یخبندان شدید این شهرستان مرزی را فرا گرفته است.

بارش ۱۷۵ میلی متری باران در پائیز و زمستان خاش گر چه در مقایسه با بارش های ۳۰۰ میلی متری سال های قبل فاصله دارد، اما با پر شدن و آبگیری سدها و بندهای خاکی و سنگی و ملاتی و سازه های منابع طبیعی و آبخیزداری کمکی بزرگ به تقویت سفره های زیرزمینی می شود.

نماینده مردم زابل در مجلس: نبود زیرساخت‌ها خسارت بالایی به سیستان وارد کرده است

یک عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد که انجام نشدن اقدامات پیشگیرانه باعث شده تا سیل به مردم استان خسارت بالایی وارد کند.

حبیب‌الله دهمرده در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در سیل اتفاقات عجیب و غریبی رخ می‌دهد، در صورتی که این سیل قابل پیش‌بینی بود اما به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌ها سیل به استان سیستان و بلوچستان خسارت زیادی وارد کرده است.

وی اظهار کرد: بنده از وزارت کشور، نیرو و استاندار سیستان و بلوچستان گلایه‌مند هستم، چرا که در ابتدای امسال نیز مختصر سیلی در سیستان آمد و خساراتی برجای گذاشت. براساس مصوبات ستاد بحران باید لایروبی رودخانه‌ها انجام می‌شد و اقداماتی پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع سیل صورت می‌گرفت، اما نه تنها اقدامی نشده بلکه خسارت سنگینی به مردم وارد شده است. ظاهرا پیشگیری برای برخی از مسئولان اصلا معنایی ندارد.

سیل مدارس دشتیاری و پلان چابهار را تعطیل کرد

اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اعلام کرد: مدارس تمام مقاطع تحصیلی در نوبت صبح و عصر منطقه دشتیاری و پلان در چابهار امروز دوشنبه ۲۳دی ماه تعطیل است، اما امتحانات نهایی متوسطه دوم به قوت خود باقیست.

مرکز مدیریت راهها نیز اعلام کرد: محورهای ایرانشهر - مهرستان / سرباز - مهرستان/ مهرستان - سوران/ فنوج _ اسپکه/ بزمان_ دلگان/ ایرانشهر _ دلگان/ نیکشهر_ کنارک که به علت طغیان رودخانه محلی مسدود شده بود، با تلاش عوامل راهداری بازگشایی شد.

ریزش آوار جان دختر ۵ ساله سراوانی را گرفت

مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی زاهدان گفت: ساعتی قبل بر اثر ریزش آوار در کهک سراوان یک دختر بچه ۵ ساله جان باخت.

فریبرز راشدی با اشاره به اینکه در سه روستای سراوان حادثه ریزش آوار گزارش شده است، افزود: هم‌چنین دو حادثه دیگر ریزش آوار در دزک و روستای محمدی سراوان رخ داد که دو نفر مصدوم و توسط دو دستگاه آمبولانس به بیمارستان رازی سراوان منتقل شدند.

نجات مفقودان سیلاب سیستان و بلوچستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: مفقودان سیلاب مناطق جنوبی استان با تلاش و همت نیروهای امدادی نجات پیدا کردند.

رسول راشکی افزود: روز گذشته پنج نفر از ساکنان روستای رادو از توابع دشتیاری چابهار در سیلاب مفقود شدند که تیم عملیات امداد و نجات هلال احمر پس از ۵ ساعت جستجو توانستند این نفرات را نجات دهند. این مفقودان در رودخانه و کانال روستای جماعت‌زهی پیدا و به بیمارستان منتقل شدند که حال دو نفر از آنها وخیم است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان هم با اشاره به گزارشات مردمی مبنی بر غرق شدن یک نفر در رودخانه سرباز، گفت: نجاتگران جمعیت هلال احمر استان در قالب دو تیم جسد این فرد را طی دو ساعت عملیات در رودخانه سرباز پیدا کردند و به نیروی‌های انتظامی تحویل دادند.

مسئولان دانش و توانی در مقابل بحران سیل ندارند

حزب اعتماد ملی استان سیستان و بلوچستان با صدور بیانیه‌ای در رابطه با سیل این استان ضمن انتقاد شدید نسبت به عملکرد نهادهای امداد رسان مسئول، از همه مردم ایران و نهادهای غیردولتی مرتبط تقاضا کرد برای کمک به هموطنان خود در سیستان و بلوچستان بکوشند.

متأسفانه به نظر می رسد نه تنها هیچ‌گونه دانش و توانی در زمینه آمادگی برای مقابله با بحران‌های این چنینی در بین مسئولان مربوطه وجود ندارد، بلکه استفاده از تجربیات دیگر کشورهای جهان و یا حتی درس گرفتن از تجربیات موجود منطقه‌ای نیز -مانند آنچه در بحران های گذشته از جمله سیل پیش آمده در ابتدای امسال رخ داد- نیز جایی در نحوه‌ی مدیریت بحران‌زده‌ی متولیان امر ندارد.

به این خاطر است که مردم استان سیستان و بلوچستان به مانند دیگر مردم کشور و البته با شدت بیشتری در طی چند دهه و بطور سالیانه در حال تجربه حوادث تکراری و از یک نوع هستند.

از اواخر هفته گذشته سازمان هواشناسی هشدارهایی درباره بارش‌های سیل‌آسا در برخی مناطق جنوبی و جنوب شرقی کشور اعلام کرده بود. این بارش‌ها که از اواخر روز جمعه آغاز شده، بخش‌های زیادی از استان‌ سیستان و بلوچستان، به ویژه جنوب آن را درگیر کرده است. در مجموع ۱۳ شهرستان این استان تحت تأثیر سیل قرار گرفته‌اند و برخی از آنها به شکل کامل در سیل محاصره شده‌اند و نیاز به کمک فوری دارند.

جاده و پل های روستایی تخریب شدند
سیل در سیستان و بلوچستان
دارایی مردم از بین رفته است
سیل در سیستان و بلوچستان
جاده های روستایی زیر سیل
سیل در سیستان و بلوچستان
پناه بردن به بالای نخل از هراس سیل
سیل در سیستان و بلوچستان
بسیاری از مدارس و ذرمانگاه های روستایی در تصرف سیلاب
سیل در سیستان و بلوچستان
سیلاب همه چیز را در سر راه خود برده است
سیل در سیستان و بلوچستان
دارایی و زندگی مردم از بین رفته است
سیل در سیستان و بلوچستان
سیلاب همه جا را فرا گرفته است
سیل در سیستان و بلوچستان
پهنه وسیعی از سیستان و بلوچستان زیر سیلاب فرو رفته
سیل در سیستان و بلوچستان
جاده ها را سیل شسته است
سیل در سیستان و بلوچستان
خانه های روستایی زیر سیلاب
سیل در سیستان و بلوچستان
تمساح های محلی یا گاندو ها تهدید ثانویه است
سیل در سیستان و بلوچستان
مزارع موز زیر سیل
سیل در سیستان و بلوچستان
راه های ارتباطی بیش از 100 روستا از بین رفته است
سیل در سیستان و بلوچستان
خانه و زندگی مردم زیر گل و لایی که سیل اورده
سیل در سیستان و بلوچستان
لوله های انتقال گاز آسیب دیده اند
سیل در سیستان و بلوچستان
تا افق کار آب گل آلود و رنج مردمان
سیل در سیستان و بلوچستان


______________________

بیشتر بخوانید

تعطیلی برخی مدارس سیستان و بلوچستان برای سومین روز

سیلاب 9 مسیر در جنوب سیستان و بلوچستان را بست

وضعیت سیستان و بلوچستان پس از بارش شدید باران (فیلم)

___________________________________________

ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۳
2
9
همه ما میدانیم وقتی سیل به منطقه ای میزند ، ساکنان آن محل ، بی خانمان میشودند ، این را خودمان میدانیم و نیازی به اطلاع رستانی نیست ، اما مسئله مهم اینست که جناب استاندار ، شما چه کاری کرده اید .