۰۵ آذر ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۴۳۵۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۳۱-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۴۳۵۲
انتشار: ۰۸:۵۱ - ۳۱-۰۶-۱۴۰۰

افزایش نرخ اجاره‌بها و ژتون تغذیه دانشجویان

افزایش نرخ اجاره‌بها و ژتون تغذیه دانشجویان
تاکنون گروهی از دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی که کارهای عملی و آزمایشگاهی داشتند، در خوابگاه ها اسکان داده شده‌اند و حضور این دانشجویان در صورت غیربومی بودن در خوابگاه ها الزامی بود.

رییس صندوق رفاه دانشجویان از افزایش نرخ اجاره بها و ژتون تغذیه دانشجویان درسال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: دانشجویانی که از مهر جاری در خوابگاه‌ها اسکان داده شوند و همچنین دانشجویانی که از تغذیه استفاده نمایند مشمول این افزایش خواهند شد.

دکتر ناصر مطیعی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب و با بیان اینکه منتظر هستیم ببینیم تکلیف خوابگاه‌ها برای نیم سال جاری تحصیلی چه می‌شود، اظهار کرد: نمی‌دانیم وضعیت دانشگاه ها از نظر آموززش حضوری و غیرحضوری در ترم جاری به چه شکلی خواهد بود. زیرا این موضوع به میزان پیشرفت فرایند واکسیناسیون دانشجویان و دانشگاهیان بستگی دارد. اگر طبق قول و قرارهای وزارت بهداشت این روند تسریع شود، ما بخشنامه افزایش نرخ اجاره بهای خوابگاه ها و وضعیت اسکان را اعلام خواهیم کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: تاکنون گروهی از دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی  که کارهای عملی و آزمایشگاهی داشتند، در خوابگاه ها اسکان داده شده‌اند و حضور این دانشجویان در صورت غیربومی بودن در خوابگاه ها الزامی بود.

رییس صندوق رفاه دانشجویان با اشاره به اینکه دانشجویانی که از ترم جاری در خوابگاه ها ساکن شوند اجاره بهای آنها با نرخ مصوب هیات امنای این صندوق محاسبه خواهد شد، عنوان کرد: مبلغ افزایش این نرخ پس از مشخص شدن وضعیت حضور دانشجویان در دانشگاه ها اعلام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس نرخ مصوب هیات امنای صندوق رفاه دانشجویان نرخ ژتون صبحانه به ۱۶۰۰۰، ناهار و شام (غذای کم هزینه) به ۲۱۰۰، ناهار و شام (غذای متوسط هزینه) به ۳۰۰۰،  ناهار و شام (غذای پر هزینه) به ۳۵۰۰،  حداقل و حداکثر مبلغ غذای دانشجویان شاغل به تحصیل در سنوات غیر مجاز  و حداقل و حداکثر  قیمت غذای دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات به ۶۸۰۰ تا ۹۶۰۰ تومان تعیین شده است.

دکتر مطیعی با بیان اینکه در صورت قطعی شدن حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها، وزارت بهداشت باید دستورالعمل فاصله گذاری اجتماعی برای دانشجویان واکسینه را اعلام کند، گفت: گفته می شود از زمانی که دوز دوم واکسن تزریق می شود به مدت حدود ۳ هفته زمان  می برد تا ایمنی ایجاد شود و دانشجویان باید ضوابط و مقررات بهداشتی را رعایت کنند بنابراین حتی اگر تا پایان مهر ماه واکسیناسینون دانشجویان به اتمام برسد با این وجود تا پایان آبان باید دوره های مواظبتی و مراقبتی باید حفظ شود.

وی تاکید کرد: کمک به اجرای طرح های ارتقای خوابگاه‌ها و آشپزخانه‌ها توسط صندوق رفاه دانشجویان انجام شده است و آماده پرداخت وام های دانشجویی از مهر ماه هستیم.

ارسال به دوستان