۰۶ آذر ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۵۷۱۴
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۰۷-۱۲-۱۳۹۸
کد ۷۱۵۷۱۴
انتشار: ۰۸:۵۱ - ۰۷-۱۲-۱۳۹۸

رمز پویا را فراموش کنید!

در دنیای پیشرفته و بانکداری مدرن معمولا برای انتقال پول برای مبالغ بالا از این روش ارسال کدبرای مشتری استفاده می‌شود و افراد مجبور به استفاده از رمز پویا نیستند.امادرهرصورت این روشی است که مسئولان نظام بانکی برای همه مبادلات آنلاین در نظر گرفته‌‌اند.

رمز پویا را فراموش کنید!در دنیای پیشرفته و بانکداری مدرن معمولا برای انتقال پول برای مبالغ بالا از این روش ارسال کدبرای مشتری استفاده می‌شود و افراد مجبور به استفاده از رمز پویا نیستند.امادرهرصورت این روشی است که مسئولان نظام بانکی برای همه مبادلات آنلاین در نظر گرفته‌‌اند.

به گزارش تسنیم، "رمز پویا" مدت‌ها است که تیتر اخبار بسیاری از رسانه‌های چاپی و آنلاین است. بعد از اینکه آمار سوء استفاده از کارت‌های بانکی افراد به اشکال مختلف به شدت رشد کرد استفاده از رمز پویا به‌جای رمز دوم ثابت کارت‌های بانکی به عنوان یک راه‌حل معرفی شد. در واقع استفاده از یک کد منحصر به فرد تصادفی که در لحظه ایجاد می‌شود و برای دارنده کارت ارسال می‌شود، جایگزین رمز دوم ثابت شد. مدت زمان زیادی نیز در نظر گرفته شد تا این سیستم معرفی و از نظر فنی آماده شود تا در زمان اجرا مشکلی به وجود نیاید.

دوره آزمایشی نیز طی شد تا آمادگی مشتریان و سایر ذی‌نفعان به حداکثر ممکن برسد. سرانجام زمان اجباری شدن طرح فرا رسید و در سطح گسترده مورد استفاده قرار گرفت. اما هنوز هم شاهد حاشیه‌های اجباری شدن رمز پویا توسط مشتریان هستیم و رسانه‌ها نیز به تبع آن همچنان به موضوع می‌پردازند. برخی از فرایند پیچیده گلایه دارند، برخی از عدم اطلاع‌رسانی کافی، برخی هم به عدم آمادگی همه بانک‌ها در یک زمان اشاره می‌کنند.

بانک مرکزی برای کاهش مشکلات ناشی از نصب و راه‌اندازی اپلیکیشن‌های رمزساز که هر بانک به‌صورت جداگانه ارائه داده‌بود راه‌حل‌هایی را پیشنهاد داد، اما به‌نظر می‌رسد این راه‌حل‌ها نیز نتوانسته است مشکلات کاربران را کاهش دهد.

راه‌حل اول ارسال رمز دوم پویا به‌صورت پیامکی است که به‌گفته‌ی برخی کاربران پیامک حاوی رمز دوم در برخی از تراکنش‌ها دیر ارسال می‌شود و کاربر نمی‌تواند در زمان تعیین شده تراکنش خود را تکمیل کند.

راه‌حل دوم نیز این بود که تراکنش‌های کم‌تر از 100 هزار تومان به رمز دوم پویا نیاز ندارند و با همان رمز دوم ایستا کار می‌کنند؛ اما به این شرط که کاربر مسئولیت عواقب ناشی از آن را بپذیرد. به‌عبارتی اگر کاربر بخواهد برای تراکنش‌های زیر 100 هزار تومان از رمز دوم ایستا استفاده کند باید در مهلت تعیین‌شده از سوی بانک‌ها، به خودپرداز بانک مورد نظر مراجعه کرده و ضمن انتخاب رمز دوم ایستای جدید، تعهد دهد که مسئولیت عواقب ناشی از استفاده نکردن از رمز دوم پویا برای تراکنش‌های زیر 100 هزار تومان را می‌پذیرد.

با همه این راه‌حل‌ها اما مشکلات همچنان ادامه دارد. بررسی‌ها نشان می‌دهد تعداد تراکنش‌های خرید اینترنتی که مستقیما مرتبط با کسب‌وکارهای این حوزه است حدود چهار درصد نسبت به قبل از الزام استفاده از رمز دوم پویا کاهش داشته‌است. تراکنش‌های شامل تراکنش‌های کارت به کارت از طریق برنامک‌ها نیز حدودا 20 درصد کم‌تر شده‌است.

بطور خلاصه باید گفت که در حال حاضر مشتریان از سخت‌تر شدن انجام کارهای روزانه مثل خریدهای اینترنتی، پرداخت قبوض و کارت به کارت کردن و ... گلایه دارند.

در هر صورت این واقعیت را نمی‌توان نادیده گرفت که در دنیای تجارت الکترونیک برندها حتی برای کم کردن یک کلیک اضافه تلاش می‌کنند. چون معتقدند این موضوع رضایت مشتریانشان را فراهم می‌کند. برای مثال سال‌هاست آمازون به عنوان بزرگ‌ترین فروشگاه الکترونیکی جهان روی "خرید با یک کلیک"خود مانور می‌کند.

در دنیای پیشرفته و بانکداری مدرن معمولا برای انتقال پول برای مبالغ بالا از این روش ارسال کد برای مشتری استفاده می‌شود و افراد مجبور به استفاده از رمز پویا نیستند. اما در هر صورت این روشی است که مسئولان نظام بانکی برای همه مبادلات آنلاین در نظر گرفته‌اند و ناچار همه باید به آن عمل کنند.

اینجاست که خلاقیت دست‌اندرکاران حوزه فین تک می‌تواند مجددا راحتی را برای مشتریان فراهم کند. یکی از این روش‌ها استفاده از کیف‌های پول الکترونیکی است. برای مثال یکی از کیف پول‌های الکترونیکی موفق کیپاد است. اگر کیف پول همراه پاسارگاد یا همان کیپاد را روی موبایل خود نصب کنید برای انجام کارهای روزانه دیگر نیازی ندارید برای هر کاری رمز پویا بگیرید و می‌توانید نیازهای خود را به ساده‌ترین شکل ممکن انجام دهید.

ضمن اینکه موضوع به همین جا نیز ختم نمی‌شود و در راستای راحتی بیشتر مشتری در همه زمینه‌ها و کم شدن تعداد کلیک‌های مشتری برای انجام تراکنش‌های روزانه، این کیف پول الکترونیکی کلیه عملیات آنلاین شما را سهل‌تر می‌کند.

برای مثال اگر شما در کیف پول الکترونیکی خود موجودی داشته‌باشید می‌توانید با کمترین کلیک و زمان فرایند‌هایی مثل انتقال پول به دیگران بدون نیاز به رمز پویا، پرداخت قبوض، انجام امور نیکوکاری، پرداخت عوارض طرح ترافیک و ... را انجام دهید. در واقع کافی است کیف پول الکترونیکی خود را یکبار شارژ نمایید و سپس پرداخت های روزمره خود را بدون نیاز به وارد کردن رمز پویا در هر بار پرداخت انجام دهید.

نکته مهم و جالب دیگر در زمینه کیپاد آن است که اگر از کیپاد استفاده کنید در صورتی که گوشی موبایل شما مجهز به فناوری NFC باشد، می‌توانید با استفاده از کیپاد کارت شهروندی خود را در برخی از شهرهای کشور (مشهد و قزوین) شارژ کنید. برای این کار کافی است با استفاده از گزینه خرید شارژ، مبلغ مورد نیاز خود را وارد کنید و پس از کسر مبلغ شارژ از کیف پول، کارت شهروندی خود را به پشت تلفن‌همراه نزدیک کنید تا بدون نیاز به مراجعه کیوسک‌های شارژ بتوانید کارت‌های بلیت خود را شارژ کنید. لازم به ذکر است شارژ کیف پول و یا انتقال اعتبار نیاز به پرداخت کارمزد ندارد.

بنابراین اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که زمان برایتان اهمیت دارد و می‌خواهید همه کارهای آنلاین خود را با سرعت و با کمترین کلیک و با امنیت بالا انجام دهید و از دست رمز پویا نیز خلاص شوید پیشنهاد می‌کنیم کیپاد را نصب و تجربه کنید.

برچسب ها: رمز پویا ، کیپاد
ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
1
4
جالب ابنه که وقتی نرم افزار برای ایجاد یه کد طراحی می کنی، باید منتظر باشی و بدونی که این نرم افزار به زودی حک می شه!
هیچ نرم افزاری مصون از حک نیست.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
2
1
خب عزيز دل لينك كي پاد را هم مي گذاشتي، مخصوصن اين مطلب را در كانال تلگرامي هم بگذاريد به همراه لينك دانلود كي پاد.
سپاس و سپاس و سپاس
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
0
1
مال من اصلا کار نمیکنه رمز دومی که نرم افزار بانک برام درست میکنه میگه اشتباهه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
0
2
آدم که نمیتونه همه پولش رو بریزه تو کیپاد که هروقت خوات هرمقداری ازش استفاده کنه! مثل کارکردی که الان کارت های بانکی برامون دارن. کیپاد برای کشورهایی هست که کارت اعتباری دارن که از محل اعتبارشون استفاده میکنند و بعد پرداخت. نمیشه که نصفه نیمه و الکی و بدون برنامه مدرن شد! وقتی هزاران بانک و موسسه اعتباری هست این دردسرها رو هم داریم دیگه. مشکل وجود این همه بانک رو اگر حل میکردن بسیاری دیگه از مشکلات خودبه خود حل میشد. نگاه سیستمی، بلندمدت، استفاده از متخصصین اینا چیزهایی هست که علمی ن و همه جا جواب داده ولی متاسفانه ما...
عبداللهی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
1
2
سلام کلا رمز پویا یه برنامه بی ربط.. قبلا توخونه همه کارهای اینترنتی رو انجام می‌دادم.... نا نه حساب ارزی داریم نه اونقدر پول... همین که قصد پرداخت میکنیم.... جلو عابر بانک صف وایستیم یچ معنی نداره....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
1
1
کاری نکنید که از چاله درآییم بیفتیم تو چاه. چون صابون تز بانک پاسارگاد به تنمان خورده که از رمز پویا بدتر است. ما همان رمز ایستا را خواهانیم.
بنکیو زیمنس با این موبایل بسیار باریک از شاخ های زمان خود بود! (فیلم) یکی از خوش رنگ ترین مرسدس های حاضر در خیابان های انگلیس! (عکس) پزشکیان: کلاس‌های سنتی کارآمد نیستند؛ نیازمند فضاهای آموزشی تعاملی هستیم روش ساده و استادانه ساخت دیگ‌های سنتی (فیلم) هشدار نارنجی هواشناسی برای تهران؛ کاهش شدید دما و بارش برف پیش‌بینی می‌شود ال‌جی کی جی ۹۲۰: طراحی انقلابی یک گوشی در سال 2006 (عکس) تغيير اغلب مديران ارشد بنگاه های مهم اقتصادی كشور در دولت وفاق ملی؟! دستیار رئیس جمهور: افزایش سرسام‌آور هزینه‌های درمان ناباروری و عدم پوشش بیمه‌ای، چالشی جدی است سبک معماری مینیمالیسم اسکاندیناویایی را پسند می کنید؟(+عکس) حضور مؤثر بانک صادرات ایران در همایش و نمایشگاه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت یازدهم/«سپینو»، میهمان ویژه همایش حل مشکل کاهش نرخ باروری با تشویق زوج‌ها به فرزندآوری دوم پایان عملیات گروگانگیری در فیروزآباد استان فارس با کشته شدن شرور مسلح پاخری؛ گیاهی شفابخش یا سمی خطرناک/ ممنوع در آلمان و اتریش حمله هوایی رژیم اسرائیل به بیروت جهانگیر درویش، طراح استادیوم تختی درگذشت