۰۵ آذر ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۰۱۶۸
تعداد نظرات: ۱۸ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۰۴-۰۹-۱۳۹۸
کد ۷۰۰۱۶۸
انتشار: ۱۵:۰۹ - ۰۴-۰۹-۱۳۹۸

مهناز افشار، اِبی، آرش و نازنین؛ رقیبان جدید تلویزیون

چه خوشمان بیاید چه نه، در این زمانه تمام رسانه‌ها به دنبال ارائه برنامه خود و جذب حداکثری مخاطب هستند و در راه رسیدن به این هدف از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده می‌کنند.

عصر ایران ؛ نهال موسوی - در چند روز اخیر ویدیویی از مهناز افشار در مسابقه استعدادیابی پرشیاز گات تلنت (PERSIA’S GOT TALENT) در فضای مجازی منتشر شد که نشان می‌دهد او با ابراهیم حامدی (ابی)، آرش و نازنین نور به عنوان داور در این برنامه حضور دارد.

ابراهیم حامدی (ابی) خواننده شناخته شده قبل از انقلاب تا به امروز است، "آرش لبافی" از خوانندگان به معروفیت رسیده از خارج از ایران است که از سوئد کارش را آغاز کرده است و "نازنین نور" هم بازیگر ایرانی تبار است که در کانادا به دنیا آمده و بزرگ شده است و از سال 2005 فعالیت خود را در سینما آغاز کرده است.

قطعا در تولید برنامه‌ای چون "پرشیاز گات تلنت"‌ جذابیت‌های لازم برای نسل‌های مختلف لحاظ شده است که به چنین چیدمانی دست زده‌اند.

برنامه پرشیاز گات تلنت را شبکه MBC Persia تولید می‌کند و ضبط آن در استکلهم پایتخت سوئد در جریان است. قطعا اگر این عدم دسترسی به اینترنت رخ نمی‌داد این اتفاق با جنجال و سر و صدای بیشتری همراه می‌شد، چون اساسا اتفاقی چند وجهی عجیب است.

شبکه MBC Persia یکی از کانال‌های گروه MBC است. مرکز پخش خاورمیانه (Middle East Broadcasting Center) یا به اختصار "ام‌بی‌سی" MBC بیش از 10 کانال تلویزیونی دارد. کانال خبری "العربیه" هم متعلق به همین گروه رسانه‌ای است.

ام‌بی‌سی به رایگان در ده شبکه تلویزیونی فیلم و سریال برای مخاطب عرب پخش می‌کند. در حال حاضر مقر اصلی MBC GROUP در جده (عربستان سعودی) است اما شبکه‌ها از "مدیا سیتی" دوبی پخش می‌شوند.

MBC Persia برای اولین بار فعالیت خود را از تیر ماه ۱۳۸۷ آغاز کرده بود، اما در مرداد سال ۱۳۹۲ تعطیل شد و بعد از یک وقفه 5 ساله از آبان 1397 دوباره پخش برنامه‌های خود را شروع کرد.

 MBC Persia روی نسل جوان تمرکز کرده‌ و برنامه‌های خود را همزمان برنامه‌های دیگری در شبکه‌های اجتماعی و وبگاه این شبکه تولید و در اختیار مخاطبان قرار می دهد.

پرشیاز گات تلنت

چه خوش‌مان بیاید چه نه، در این زمانه تمام رسانه‌ها به دنبال ارائه برنامه خود و جذب حداکثری مخاطب و البته در راستای اهداف خود هستند و در راه رسیدن به این هدف از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده می‌کنند از ترکیب‌های اینچنین داورهایی گرفته تا تولید برنامه حرفه‌ای و خوش رنگ و لعاب.

حال باید به مدیران تلویزیون گفت که رقیبان جدیدی به میدان آمده‌اند تا مخاطب را به سمت خود جذب کنند، آیا توان رقابت با این برنامه‌های جدید در تلویزیون وجود دارد؟

آیا این توانایی در داخل کشور وجود ندارد؟ قطعا وجود دارد اگر بسیاری از لج‌بازی، جناح بندی‌ و خط کشی‌های مرسوم تلویزیون کنار گذاشته شود می‌توان با استفاده از توانایی افراد داخل کشور برنامه‌های به مراتب جذابتر تولید کرد.

نمی‌خواهم یادآوری کنم که تلویزیون چه ساده نیروها و استعدادهای خودش را در طرفه العینی از دست می‌دهد ولی تلویزیون باید این موقعیت حساس و پر رقیب از سراسر جهان را درک کرده و بداند که در زمانه اکنون مرز داشتن مخاطب و از دست دادن آن، در حد فشار دادن یک کلید بر روی دستگاه کنترل از راه دور است.

ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۲۰۴
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
1078
193
میدونی چه ویژگی عصر جدید داره که گات تلنت ایرانی نمیتونه داشته باشه؟ بومی بودن و قانونی بودن. اینکه استعداد های عصر جدید علاوه بر اینکه شامل قومیت های مختلف موجود در کشور هستند رسمی هستند و میتونن در فضای کشور رشد و فعالیت کنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
فرض کنیم یک گیتاریست قهار بخواهد در ورژن ایرانی ان شرکت کند ایا تلویزونی که در ان نمایش ساز ممنوع است اجازه می دهد در مسابفه شرکت کند و اگر شرکت کند هنر وی را بدون سانسور و استفاده از اباژور وگلدان اجازه پخش می دهد؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
عزیز دل ! مثل اینکه قضیه استعدادیابی رو جدی گرفتی ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
من واقعا نمیدونم این ملت چرا به شما این قدر منفی دادند...
کاری نداریم که این مساله درست هست یا نه.. اما واقعیت که هست...
پس چرا این گل ها منفی میدن به این نوع نظرات؟؟
رستم
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
9
55
استعداد چه ربطی به قانون و بومی بودن داره؟
ایرانی ،ایرانی دیگه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
77
47
به نظر من که مهناز افشار هیچ جذابیتی نداره. نه علم این کار رو داره و نه درسش رو خوانده.
بازیگر خوبی بود که خودش رو از دید مردمش دور کرد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
23
85
به چه جایی رسیدیم که عربستان برا ما برنامه درست میکنه.10 سال دیگه صدا و سیما دیگه مخاطبی نخواهد داشت.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
76
26
برنامه ای که مهرلن غفوریان اجرا میکنه رو دست همه ی این برنامه ها میزنه . ( :
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
12
26
احسنت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
10
68
مطمئنا برنامه های سطح پایین صدا و سیما مخاطب های بسیاری از دست داده والان مخاطب ها اعتماد بیشتری به شبکه های ماهواره ای دارند و بیشتر دوست دارند با آن ها وقت خود را بگذرانند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
52
19
برنامه هایی مثل عصر جدید میتواند رقیب خوبی باشد وبرای هم بستگی ملی در ایران. وهمینطور اقای رشیدی وبرنامه هایش و مجری های توانا و‌مشهور و همبنطور عادل فردوسی پور که پر بیننده بود برنامه اش و حیف ازاینا که سیما ازشون استفاده نمیکند و دست از دعوای حناحی وبچه گانه بردارد و مردم را به سمت برنامه های داخلی دعوت کند که هم سالم وهم اموزنده است ونه مثل خواننده های مست ولا یعقل لس انجلسی!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
49
24
به صدا سیما هزار تا انتقاد وارده ولی اینکه تولیدات خوبش مثل عصر جدید رو نادیده میگیرید و ... واقعا بی انصافی ست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
13
68
بدرستی بیان کردید
نمونه بارزش حذف آقای فردوسی پور از تلویزیون بود
سحر
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
13
26
کوچکترین اهمیتی برام نداره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
35
18
خوب چرت و پرت نوشتی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
10
39
عادل فردوسي پور
ناشناس
United Arab Emirates
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
10
4
این نهال موسوی جدیده... عکسش کو؟؟ خخخخخ
ایرانیم
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
7
45
چه عجب! فارق از قبول یا رد این مقاله سرانجام یه تحلیل بدون فرافکنی و فرار به جلو درباره این برنامه دیدیم که بجای حمله به شبکه ها و مالکهاشون به بالابردن کیفیت صداوسیما برای عقب نیفتادن از این قافله تاکید شده بود.
تا اینجای کار هر چه در اینباره خوندم حمله به آل سعود بود و هر چه دیدم رشد شبکه‌های اونوری و پیشرفت و اینطرف پسرفت تلویزیون خودمون که میخواد با پخش سریال های مسخره ای مث فوق لیسانسه ها و سانسور در همه عرصه‌ها مخاطبشو از دست!نده.
نظرسنجی
موافق مذاکره ایران با دولت ترامپ با هدف تنش زدایی از روابط تهران - واشنگتن هستید؟
#videojsscript