۲۹ فروردين ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵
کد خبر ۸۲۰۵۸۲
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ - ۱۳-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۲۰۵۸۲
انتشار: ۲۲:۳۸ - ۱۳-۱۰-۱۴۰۰

معاون بسیج: به زودی دوران پسا آمریکا را در منطقه جشن خواهیم گرفت

معاون بسیج: به زودی دوران پسا آمریکا را در منطقه جشن خواهیم گرفت
آمریکایی‌هایی که آمده بودند بمانند با ترور حاج‌ قاسم سلیمانی میخ‌های تابوت خود را سریع‌تر کوباندند و به فضل پروردگار امروز حیاط‌ خلوت‌های آمریکایی ها در بحرین، یمن، سوریه، فلسطین، لبنان و عراق از چنگ نظام سلطه بیرون آورده شده است.

معاون سیاسی بسیج گفت: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی امتی‌ترین و ملتی‌ترین فرد عصر حاضر است.

به گزارش ایرنا؛ قاسم حبیب زاده روز دوشنبه در مراسم گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی افزود: ما از یک طرف نظام دینی هستیم و حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی تشکیل دادیم و از طرف دیگر به همان میزان که برای منافع جهان اسلام و نگاه امتی وقت، انرژی و توان می‌گذاریم، در حوزه تامین منافع ملی کشور برای تک تک افراد جامعه و نسل فعلی و آینده نیز باید توان و وقت بگذاریم.

وی ادامه داد: وقتی‌ که مخالف حضور آمریکایی‌ها در افغانستان هستیم و برای بیرون کردن آمریکایی‌ها از عراق، سوریه و افغانستان تلاش می‌کنیم یعنی هم‌زمان منافع و امنیت مردم افغانستان، عراق و سوریه و همچنین منافع ملی خود را نیز دنبال می‌کنیم.

معاون سیاسی بسیج مستضعفان گفت: برای تامین منافع ملی باید راهبرد استکبارستیزی نیز در دستور کار باشد.

وی افزود: با ترور و به شهادت رسیدن حاج قاسم سلیمانی، عملیات مخالفان حضور آمریکا در عراق مشروعیت یافت.

حبیب زاده ادامه داد: آمریکایی‌هایی که آمده بودند بمانند با ترور حاج‌ قاسم سلیمانی میخ‌های تابوت خود را سریع‌تر کوباندند و به فضل پروردگار امروز حیاط‌ خلوت‌های آمریکایی ها در بحرین، یمن، سوریه، فلسطین، لبنان و عراق از چنگ نظام سلطه بیرون آورده شده است.

وی گفت: به فضل خداوند به زودی دوران پسا آمریکا را در منطقه جشن خواهیم گرفت و این جشن یعنی آغاز شمارش معکوس برای فروپاشی رژیم صهیونیستی.

معاون سیاسی بسیج مستضعفان افزود: در برگزاری مراسم بزرگداشت شهید سلیمانی باید ویژگی‌های این شهید را تبیین کرده و به الگوی مدیران و گفتمان در جامعه تبدیل کنیم.

ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
حماس: آماده‌ایم که تمام گروگان های اسرائیلی را در ازای آزادی تعداد توافق شده‌ای از زندانیان فلسطینی و پایان کامل جنگ، آزاد کنیم جاده چالوس از ساعت ۱۵ امروز یک طرفه می‌شود/ جزئیات محدودیت‌ها در هراز و فشم چرا لغات زبان انگلیسی را حفظ می ‌کنی ولی یادت می ‌رود ؟ علت سفر وزیر دفاع عربستان به ایران چه بود؟ آیا بانک سپه هک شده است؟ رسوایی در مشهورترین کمپانی هوش مصنوعی / کارمند سابق «OpenAI»: آلتمن به ما دروغ گفت جزئیات ملاقات عراقچی با پوتین/ روایتی از پیام رهبر انقلاب عراقچی: رم میزبان مذاکرات نیست، محل مذاکرات است فلاحت پیشه: روس ها تمام تلاش خود را می کنند تا هیچ بحرانی قبل از بحران اوکراین حل نشود اسرائیل قبل از مذاکرات عمان به آمریکا احضار شد و گوشش پیچانده شد توافق اولیه واشنگتن و کی‌یف بر سر منابع طبیعی اوکراین تزریقِ ماده حاجب قبل از ام‌آر‌آی می‌تواند به تشکیل مواد کشنده در بدن بینجامد چوب حراج به اقتصاد آمریکا/ مقاله تازه فرید زکریا با بیش از ۲۰ خوراکی تامین‌کننده ویتامین D آشنا شوید صیادان عسلویه؛ فراموش شدگان سرزمین ثروت