۰۹ اسفند ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱
کد خبر ۸۱۲۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۲۴-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۲۹۳۰
انتشار: ۱۶:۵۲ - ۲۴-۰۸-۱۴۰۰

آژانس: تاریخ سفر گروسی به تهران در حال نهایی شدن است

آژانس: تاریخ سفر گروسی به تهران در حال نهایی شدن است
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه با تائید دریافت دعوتنامه ایران برای سفر مدیرکل این سازمان به تهران اعلام کرد که تاریخ انجام این سفر در حال نهایی شدن است.

 آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه با تائید دریافت دعوتنامه ایران برای سفر مدیرکل این سازمان به تهران اعلام کرد که تاریخ انجام این سفر در حال نهایی شدن است.

به گزارش ایرنا، لارنس نورمن خبرنگار ارشد وال‌استریت ژورنال با اعلام این خبر در توئیترش افزود که به گفته منابع آگاه، بخشی از علت تاخیر این سفر به دلیل بیماری وزیر امور خارجه ایران بوده که مدیرکل آژانس خواستار ملاقات با وی بوده است.

گروسی پس از انتشار سلسله گزارش‌های تحریک‌آمیز علیه برنامه اتمی ایران، فشارها برای دیدار با مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران را افزایش داده است.

او مهرماه گذشته در گفت‌وگو با نشریه فایننشال تایمز خواستار ملاقات با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران شد تا درباره موضوعات مربوط به فعالیت های هسته ای ایران با وی رایزنی کند. وی مدعی شد: من به این تماس در سطح سیاسی نیاز دارم. این (درخواست) اجتناب ناپذیر است چون بدون آن نمی‌توانیم یکدیگر را درک کنیم.

گروسی گفت که تاکنون قادر به گفت‌وگو با وزیر خارجه ایران نشده است. این درحالی است که گروسی دو ماه پیش برای دیدار با مقامات ارشد ایران به تهران سفر کرد و امیرعبداللهیان هم اخیرا اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا سفر مجدد مدیرکل آژانس به ایران را ترتیب دهد.

مدیرکل آژانس جمعه گذشته نیز با تکرار ادعاهای غیرسازنده علیه ایران مدعی شد که برای گفت‌وگو درباره فهرست بلندی از مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران لازم است که با مقامات ارشد کشور دیدار کند.

وی در حاشیه یک اجلاس اتمی در وین به خبرنگاران گفت که به استثنای مذاکرات فنی با محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، هیچ تماسی با دولت جدید در تهران نداشته است.

گروسی که به تعبیر رسانه‌های غربی انتظار داشت پیش از برگزاری نشست آتی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی با مقامات ایران دیدار کند،   این مساله را «حیرت‌آور» خواند و ادعا کرد که فهرست بلندی از مسائل است که باید درباره آن مذاکره شود. وی افزود که تماس‌ها باید زودتر برقرار می‌شد.

سخنگوی وزارت خارجه امروز اعلام کرد که تاریخ سفر مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به مدیر کل آژانس اعلام شده و وی به زودی به تهران سفر می‌کند. سعید خطیب‌زاده گفت: گروسی در این سفر علاوه بر رئیس سازمان انرژی اتمی با وزیر امور خارجه هم دیداری خواهد داشت.

ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
آهن پرایس
پزشکیان وارد اسلامشهر شد «زیستن با کتاب و قلم»؛ خاطرات عبدالحسین آذرنگ دیپ‌ فیک و خیانت ؛ دوستی که تصاویر زندگی‌ مرا به پورن تبدیل کرد نظامیان تراجنسیتی ظرف 30 روز آینده از ارتش آمریکا اخراج می شوند / ترامپ: آنها تواضع لازم برای سرباز بودن را ندارند پاسپورت کدام کشورها در سال 2025 قدرت مطلق را در دست دارند؟/ جایگاه ایران کجاست و با کدام کشورها همنشین است؟ (+اینفوگرافی) بهزاد نبوی: مذاکره با آمریکا از طریق سوئیس در جریان است/ مسئله اصلی مردم اقتصاد است/ باید با آمریکا اعلام آتش‌بس کنیم رقابت پیچیده ایران و ترکیه در سوریه پس از اسد خبر سردبیر رسانه اصولگرا از بازداشت فعالان مجازی در «پوشش تفکر  انقلابی» وعده گرگ پارسی به طرفدارانش / هادی چوپان امروز رکورد جهان را می‌شکند ؟ پیشنهاد وزارت علوم درباره تغییر سهمیه‌های کنکور به رئیس‌جمهور ارائه شد دیدنی های امروز؛ از نخستین جلسه کابینه ترامپ تا دعا برای شفای پاپ «ریلز» ممکن است از اینستاگرام جدا شود اتاق اصناف تهران : ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید کاهش نمی‌یابد آتش سوزی در خوابگاه دخترانه حمله حمید رسایی به سران سه قوه / عدم ابلاغ قانون حجاب پیام می‌دهد که اگر می‌خواهی حرف حقت به کرسی بنشیند، مثل سلیطه‌هایی که لخت شدند هنجارشکنی کن!