۲۰ اسفند ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۷
کد خبر ۷۹۶۹۰۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۱۵-۰۵-۱۴۰۰
کد ۷۹۶۹۰۱
انتشار: ۱۵:۳۹ - ۱۵-۰۵-۱۴۰۰

انجام عملیات شگفت‌انگیز دیگر در مریخ

انجام عملیات شگفت‌انگیز دیگر در مریخ
آزمایشگاه پیش رانش جت ناسا همچنین ساعاتی پیش با انتشار تصویر زیر در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: دانشمندان و مهندسان مریخ سال‌ها منتظر بازگشت نهایی نمونه‌های جمع آوری شده از مریخ به زمین بوده‌اند. فردا روزی است که آنها منتظرش بودند.
آزمایشگاه پیش رانش جت ناسا اخیرا با انتشار تصویری از یازدهمین پرواز موفقیت آمیز "نبوغ" در سیاره سرخ خبر داد.
 
به گزارش ایسنا، بالگرد مریخی "نبوغ" در این ماموریت جدید به مکان جدیدی پرواز کرده است. در این ماموریت "نبوغ" به مدت ۱۳۰.۹ ثانیه پرواز کرد و مسافتی حدود ۳۸۰ متر را پیش از فرود در نقطه‌ای که قرار است در آینده هم مجموعه‌ای از پروازهای شناسایی را برای کمک به مریخ نورد "استقامت" در جستجوی حیات میکروبی باستانی در آنجا انجام دهد، طی کرد.
 
"نبوغ" ۵ اوت ساعت ۱۲:۴۷ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (۰۴۴۷ به وقت گرینویچ) روی زمین بود و سپس سه دقیقه بعد برای انجام پرواز از آن ناحیه بلند شد. این پرواز به گونه‌ای طراحی شده بود که طی آن "نبوغ" به ارتفاع ۳۹ فوت (۱۲ متر) از سطح سیاره و سرعت ۱۱ مایل در ساعت (۱۸ کیلومتر در ساعت) برسد.
 
بالگرد مریخی "نبوغ" در دهمین پرواز خود منطقه‌ای به نام "Raid Ridges" در سیاره سرخ را مورد بررسی قرار داده بود. بالگرد "نبوغ" ناسا از سنگ‌های مریخی که دارای خطوط عجیب و غریب هستند، تصویری ثبت کرده بود. سنگ‌های دارای خطوط برجسته و برآمدگی‌های این ناحیه ممکن است در اثر باد و گرد و غبار یا احتمالاً آبی که زمانی در دهانه خشک شده جزرو جاری بود، ایجاد شده باشند.
 
آزمایشگاه پیش رانش جت ناسا همچنین ساعاتی پیش با انتشار تصویر زیر در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: دانشمندان و مهندسان مریخ سال‌ها منتظر بازگشت نهایی نمونه‌های جمع آوری شده از مریخ به زمین بوده‌اند. فردا روزی است که آنها منتظرش بودند.
 
در ادامه نوشتند: دهه‌هاست که دانشمندان حوزه علوم سیاره‌ای برای بازگشت نمونه ها از سیاره دیگر تلاش کرده‌اند. کاری که در تاریخ پروازهای فضایی هرگز انجام نشده است. حال با ارسال یک فرمان از آزمایشگاه پیش رانش جت ناسا به مریخ‌نورد "استقامت" برای اولین بار قرار است یک فضاپیما در سیاره دیگر یک سنگ را که از نظر علمی انتخاب شده است، نمونه‌برداری کند که آن را برای بازگشت احتمالی به زمین ذخیره خواهد کرد.
 
مریخ نورد "استقامت" ناسا تصویر سمت چپ را با استفاده از دوربین ناوبری (Navcam) و تصویر سمت راست را با استفاده از دوربین SHERLOC WATSON خود ثبت کرده است. هر دو تصویر در ۲ اوت سال ۲۰۲۱ گرفته شده‌اند.
انجام عملیات شگفت‌انگیز دیگر در مریخ
ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
آهن پرایس
نوروز و رمضان در تهران؛ شهر در آستانه دو جشن بزرگ (عکس) زلنسکی وارد عربستان شد اعتراض یک حقوقدان به پیامک‌های توقیف خودرو به خاطر بی‌حجابی: این روند غیرقانونی سریعا جمع شود تهران در آستانه نوبت‌بندی آب؛ افت فشار شبانه آغاز شد رفیق‌دوست علیه کی افشاگری کرد؟! حمایت نکونام از استقلال در آستانه دیدار حساس با النصر (+عکس) میرسلیم: نتیجه بررسی پالرمو و ‌CFT در مجمع تشخیص، به احتمال زیاد در اوایل بهار معلوم خواهد شد اطلاعیه دفتر محسن رفیق دوست درباره مصاحبه جنجالی ترورها: او «جراحی مغز با عوارض گسترده» انجام داده و اظهاراتش مستند نیست فردریش نیچه به زبان ساده : خدا مرده است و ما او را کشته ایم! فرصت طلایی طارمی در شب حساس سن‌سیرو؛ اینزاگی: فردا روز توست ادعای اسرائیل: ایران از طریق حمایت مالی از حزب‌الله در تلاش برای افزایش نفوذ خود در لبنان است عیدی امسال، تو جیب جا نمیشه؛ ۴۰ هدیه دوست‌داشتنی برای کاربران بلوجونیور سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شوراها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد "نابودی در چهار ثانیه": قاسمپور از تجربه تلخ شکست مقابل سعدالله‌یف می‌گوید بیگلربیگی از سمت‌ خود در هلدینگ خلیج فارس استعفا داد