۰۴ آذر ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۵۱۷۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۳۰-۰۲-۱۴۰۰
کد ۷۸۵۱۷۱
انتشار: ۱۷:۵۶ - ۳۰-۰۲-۱۴۰۰

ارزیابی همکاری یک انگشت رباتیک با انگشتان دست

"پائولینا کیلیبا" (Paulina Kieliba)، از پژوهشگران این پروژه گفت: فناوری در حال پیشرفت است اما هیچ‌کس در مورد این که آیا مغز می‌تواند با آن کنار بیاید یا خیر، صحبت نمی‌کند.

پژوهشگران انگلیسی در پروژه جدید خود، همکاری یک انگشت رباتیک با انگشتان دست را ارزیابی کردند و به بررسی تاثیر آن بر مغز پرداختند.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیوساینتیست، یک طراح اهل لندن چندین سال پیش، یک انگشت رباتیک موسوم به "Third Thumb" ابداع کرد که با کمک حسگرهایی که زیر پای کاربر قرار دارد، کنترل می‌شود. اکنون پژوهشگران "کالج دانشگاهی لندن" (University College London)، نحوه سازگاری مغز را با Third Thumb مورد بررسی قرار داده‌اند.

ارزیابی همکاری یک انگشت رباتیک با انگشتان دست

پژوهشگران، این انگشت رباتیک را روی ۳۶ نفر آزمایش کردند که همه راست دست بودند. حرکات انگشت رباتیک که کنار انگشت کوچک قرار گرفته بود، با کمک حسگرهای متصل به انگشت بزرگ پا کنترل می‌شد. انتقال سیگنال‌ها با استفاده از فناوری بی‌سیم بین مچ دست و مچ پا صورت می‌گرفت.

شرکت‌کنندگان به مدت پنج روز از انگشت رباتیک استفاده کردند. "دانیل کلود" (Danielle Clode)، سرپرست این پژوهش گفت: یکی از اهداف این پروژه، وادار کردن شرکت‌کنندگان به استفاده کردن از روش‌های جدید و منحصر به فرد برای سر و کار داشتن با اشیا بود.

انگشت رباتیک توانست یک فنجان قهوه را نگه دارد تا سایر انگشتان بتوانند شیر را با قاشق در آن هم بزنند. برخی از شرکت‌کنندگان از انگشت رباتیک برای نگه داشتن صفحات کتاب استفاده کردند. هر کاربر، انگشت رباتیک را کمتر از سه ساعت در روز به کار برد.

پژوهشگران برای درک نحوه تاثیر انگشت رباتیک بر مغز شرکت‌کنندگان، پیش و پس از پژوهش، از آنها آزمایش ام‌آرآی گرفتند.

"پائولینا کیلیبا" (Paulina Kieliba)، از پژوهشگران این پروژه گفت: فناوری در حال پیشرفت است اما هیچ‌کس در مورد این که آیا مغز می‌تواند با آن کنار بیاید یا خیر، صحبت نمی‌کند.

"جاناتان ایتکن" (Jonathan Aitken)، پژوهشگر "دانشگاه شفیلد" (university in Sheffield) انگلستان گفت: سازگاری سریع شرکت‌کنندگان با این انگشت رباتیک، مرا شگفت‌زده کرد. ترکیب این ابزار ناآشنا با سرعت یادگیری، بسیار جالب است.

این پژوهش، در مجله "Science Robotics" به چاپ رسید.

ارسال به دوستان
ابوذر شیرودی مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور صنعت هوایی شد شلیک ۲۰۰ موشک از صبح امروز به اسرائیل/ خسارت به بیش از ۴۰ خودرو انگلیس: ما در کنار شرکای بین‌المللی خود همچنان به ابراز نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای ایران ادامه می‌دهیم محمد نوذری استاندار قزوین شد ۳۰ هزار تن قهوه در ۷ ماهه امسال وارد کشور شد کرمان/ پلمب 7 واحد صنفی به علت به کارگیری اتباع غیرمجاز بدهی میلیاردی فدراسیون وزنه‌برداری؛ انوشیروانی: در حال رایزنی هستیم استاندار مازندران تعیین شد شبکه ورزش به دنبال استعدادهای جدید؛ مسابقه «۶۰ ثانیه» با اجرای میثاقی تصادف در خراسان رضوی با ۳ کشته و ۴ مصدوم اسکناس 100دلاری را از این زاویه ندیده اید/ چگونه با یک سوزن اصلی یا جعلی بودنش را تشخیص دهیم؟ (عکس) پیشنهاد عجیب رئال به امباپه؛ بازوبند کاپیتانی برای ستاره فرانسوی پرداخت ۴۰ میلیون تومان در صورت فوت بازنشستگان تأمین اجتماعی رومانو تکذیب کرد: رئال به دنبال رودری نیست کمال داوود برنده جایزه ادبی گنکور متهم به استفاده از داستان شخصی‌ بدون رضایت شد
نظرسنجی
موافق مذاکره ایران با دولت ترامپ با هدف تنش زدایی از روابط تهران - واشنگتن هستید؟