۰۸ اسفند ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۰
کد خبر ۷۸۳۲۶۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۱۹-۰۲-۱۴۰۰
کد ۷۸۳۲۶۰
انتشار: ۱۱:۳۱ - ۱۹-۰۲-۱۴۰۰

کهگیلویه و بویراحمد/ ماجرای عجیب پناه بردن یک سگ به اورژانس

پناه بردن عجیب یک سگ مصدوم به اورژانس در یکی از پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد، باعث شگفتی مردم شده است.
 
کهگیلویه و بویراحمد/ ماجرای عجیب پناه بردن یک سگ به اورژانس
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، انتشار فیلمی در فضای مجازی درباره پناه بردن عجیب یک سگ مصدوم به اورژانس در یکی از پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای شهر باشت در استان کهگیلویه و بویراحمد، باعث شگفتی بسیاری از مردم شده است.
 
 تکنیسین اورژانس، که کار مداوای سگ را انجام داد، در خصوص جزئیات این ماجرای عجیب گفت: عصر روز شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه با همکارم در پایگاه جاده‌ای اورژانس دوراهی باشت شیفت بودیم که هنگام اذان مغرب یک سگ لنگ لنگان از درب پایگاه وارد شد.
 
سید محمد تقی پور افزود: این سگ وقتی وارد محوطه پایگاه اورژانس شد جلوی ما دراز کشید و دست خود را بالا آورد که پس از بررسی وضعیتش متوجه شدیم که دست سگ شکسته و خونریزی دارد.
 
تقی پور ادامه داد: بلافاصله وسایل امدادی از جمله سرم را از داخل آمبولانس در آوردیم و با شستشوی دست سگ اقدام به مداوا و پانسمان کردیم.
 
وی گفت: سگ را به بیرون از پایگاه هدایت کردیم که هر کار کردیم بیرون نرفت و تنها دنبال خودم می‌آمد، تا اینکه مقداری نان و آب به سگ دادیم و بعدش از پایگاه بیرون رفت و پشت پایگاه دراز کشید.
 
تکنیسین اورژانس شهر باشت افزود: برای ما عجیب بود که این سگ چطور به اورژانس پناه آورده و هنگام انجام اقدامات درمانی تکان هم نمی‌خورد و آرام بود.
 
تقی پور بیان کرد: از ۱۳ سال پیش که وارد کار اورژانس شدم سوگند یاد کردم که به همه انسان‌ها مسلمان و غیرمسلمان و حیوانات امداد رسانی و کمک کنم.
ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
آهن پرایس
اگر بنزین نداشتیم چه کار بکنیم حیرت عکاسان از پیر شدن علی قربان زاده بازیگر سینما و تلویزیون (+ بیوگرافی) خواص و مضرات برگ سیر برای سلامتی؛ روش مصرف و نگهداری برگ سیر تازه واکنش ایران به تحریم‌های جدید آمریکا/ بقائی: تحریم‌های آمریکا نشانه آشکار دشمنی با مردم ایران واکنش کیانوش عیاری به قاچاق فیلم کاناپه: ناراضی هستم ؛ از انتشار و تماشای آن بپرهیزید جزئیات بارش برف در ژاپن/ ارتفاع برف به ۴ متر و نیم رسید (+عکس) جزئیات قطعنامه پارلمان اوکراین/ تأیید مشروعیت زلنسکی و تعویق انتخابات تا پایان جنگ تضمین حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی: پایان جنگ، خروج اشغالگران و بازسازی غزه سپاه: جزئیات حادثه تروریستی چابهار/ ۲ تروریست جیش‌الظلم کشته شدند/ ۶ نفر دستگیر شدند جشن تصویر سال ؛ همه آنچه درباره دوره بیست و یکم لازم است بدانیم سردترین صبح در راه است/ بارش‌های سنگین از پنجشنبه آغاز می‌شود حمله مسلحانه در زاهدان؛ کارمند بنیاد مسکن به شهادت رسید وزش باد شدید، برق بیش از صدهزار نفر را در شمال غربی آمریکا قطع کرد حادثه رانندگی در تربت‌جام؛ ۲ فوتی و ۹ زخمی مذاکرات استقلال با ماتزاری به بن‌بست خورد؟
نظرسنجی
بودجه صدا و سیما برای سال جدید با 11 هزار میلیارد تومان افزایش به 35 هزار میلیارد تومان رسیده است ؛ به عنوان یک ایرانی راضی هستید؟