۱۶ اسفند ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۶
کد خبر ۷۷۰۶۸۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۲۶-۱۱-۱۳۹۹
کد ۷۷۰۶۸۵
انتشار: ۱۳:۵۱ - ۲۶-۱۱-۱۳۹۹

فولاد خراسان در یک قدمی خرید شهرخوردو/ رحمتی سرمربی باقی می ماند

رییس هیأت فوتبال خراسان رضوی، گفت: تا پایان فصل هزینه‌های تیم شهرخودرو باید برطرف شود، لذا گفت‌وگوهایی با شرکت‌های مختلف انجام شده است که یکی از این شرکت ها مجموعه فولاد خراسان است.

احسان اصولی، در گفت‌وگو با فارس در رابطه با واگذاری امتیاز شهرخودرو به فولاد خراسان، اظهار داشت: صاحب امتیاز باشگاه لیگ برتری استان، مردم خراسان رضوی هستند، مردم مطالبه دارند این تیم در بالاترین سطح فوتبال کشور همچنان باقی بماند.

رییس هیأت فوتبال خراسان رضوی، ادامه داد: جمعیت قابل توجهی از هواداران نگران و دغدغه‌مند هستند که اتفاقی که برای شرکت شهرخودرو افتاده است روی این تیم اثر بگذارد، لذا ما برای اینکه این امتیاز دچار مشکل نشود و اتفاقاتی که برای ابومسلم، پیام و دیگر تیم‌های لیگ برتری خراسان افتاد، از کورس مسابقات لیگ برتر حذف شدند و هیچ نشانی از آن باقی نمانده است، برای این تیم رخ ندهد.

وی با بیان اینکه مجموعه مدیریتی به فکر مراقبت از این تیم است تا امتیاز آن باقی بماند و قبل از اینکه دیر شود فکری به حال این موضوع شود، تکمیل کرد: بر همین اساس پیگیری‌هایی را استاندار انجام داده‌اند و ما هم در هیأت فوتبال به عنوان متولی فوتبال خراسان رضوی، پیگیر این موضوع هستیم تا این امتیاز دچار مشکل نشود بر همین اساس مجموعه‌های مختلفی برای مذاکره پیشنهاد و کاندیدا شدند تا مسئولیت و امتیاز، حمایت اسپانسری این تیم را به عهده بگیرند.

اصولی تصریح کرد: بخشی از این موضوع مسائل حقوقی و قضایی است و از آنجایی که اطلاعی در این خصوص ندارم، ورود نمی‌کنم و به تصمیمات خبرگان حقوقی استان برمی‌گردد، که در این مورد تصمیم‌گیری می‌شود و به جمع‌بندی می‌رسند؛ اما آن چه که برای ما مسلم است این است که تا پایان فصل هزینه‌های این تیم برطرف شود لذا گفت‌وگوهایی با شرکت‌های مختلف انجام شده که یکی از این شرکت‌ها مجموعه فولاد خراسان است.

رئیس هیأت فوتبال با بیان اینکه شهردار مشهد هم در این خصوص نامه‌ای را به وزیر کار و رفاه اجتماعی زده، خاطرنشان کرد: ارکانی نماینده مردم نیشابور،که رئیس مجمع نمایندگان استان هم هستند پیگیر موضوع شدند، البته با مجموعه‌های دیگری جز فولاد خراسان هم طرح موضوع شده و همزمان پیگیری می‌شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر تغییر سید مهدی رحمتی، سرمربی تیم شهرخودرو متذکر شد: این تغییر به هیچ عنوان باعث تغییر سرمربی این تیم، آقای رحمتی نمی‌شود .جا دارد در همین جا از آقای سید مهدی رحمتی بابت زحماتی که برای این تیم کشیده‌اند، تشکر کنم، حفظ این تیم از همه چی برای ما مهم‌تر است و آقای رحمتی در نقش ناجی و نگهدارنده این تیم به خوبی نقش خود را ایفا می‌کند.

ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
آهن پرایس
وزیر خارجه آمریکا: ویزای برخی مقامات خارجی را محدود می‌کنیم لیورپول ۰-۰ پاریس سنت ژرمن/ گل پاریس سنت ژرمن مردود شد (به روز می‌شود) پرطرفدارترین تیم آسیا انتخاب شد اعلام نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی‌های دانشگاه علمی‌ کاربردی ماکرون: سلاح هسته‌ا‌ی می‌تواند از فرانسه محافظت کند اسرائیل مدعی دستگیری بمب‌‌گذار اتوبوس‌های تل‌آویو شد انجام سالانه ۵ تریلیون جست‌و‌جو در گوگل العهد: پ‌ک‌ک انحلال خود را اعلام می‌کند عکس‌های برتر فوتبال اروپا در شبی که گذشت فیفا ولخرجی می‌کند؛ پاداش میلیاردی برای باشگاه‌های جام جهانی وزیر نیرو: با کاهش بیش از ۵۰ درصدی بارش ها در کشور مواجه هستیم/ در خشکسالی قرار گرفته‌ایم/ وضعیت آبی کشور در سال آینده بغرنج است ترامپ: نخست‌وزیر کانادا درباره تعرفه‌ها با من تماس گرفت آغاز مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیکی/ دهک های اول تا سوم بخوانند آبی‌ها علیه فوتبال برتر / استقلال: بی‌طرفی رسانه ملی زیر سوال رفت! بیانیه مشترک آمریکا و تروئیکای اروپایی: اگر ایران مسیر خود را تغییر ندهد، شورای حکام را مجبور به اقدام خواهد کرد