۰۶ آذر ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۶۸۶۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۳-۱۲-۱۳۹۸
کد ۷۱۶۸۶۹
انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۳-۱۲-۱۳۹۸

چرا برگشتی آقای فتح‌الله‌زاده؟

اوضاع وقتی حاد‌تر می‌شود که می‌بینیم موعد پرداخت بدهی به بازیکنانی همچون ایسما، منشا و جباروف به زودی خواهد رسید و باشگاه استقلال که اکنون فاقد بودجه کافی است و از طرفی پرداخت حقوق بازیکنان خود را نیز عقب انداخته، راهکاری جدی برای تسویه حساب با این بازیکنان ندارد.

پرداخت حجم عظیمی از بدهی‌ها نه کار علی فتح‌الله‌زاده است و نه کار وزارت ورزش و نه از عهده یکی، دو سرمایه‌داری برمی‌آید که اکنون دور و بر استقلال پرسه می‌زنند. پرداخت بدهی‌های باشگاه استقلال نیاز به یک همت جمعی دارد و افراد، دستگاه‌ها و حتی مردم باید دست به دست هم دهند تا این بدهی‌ها پرداخت شود.

به گزارش آی اسپورت، سالی که علی فتح‌الله‌زاده از مدیرعاملی باشگاه استقلال کنار گذاشته شد بدهی‌های این باشگاه به مبلغی در حدود 20 میلیارد تومان می‌رسید. علاوه بر آن نیز باشگاه استقلال همین میزان را به اداره مالیات بدهکار بود.

اکنون اما ماجرا با آن روزها فرق می‌کند. استقلال چیزی در حدود 100 میلیارد بدهی جاری دارد و بیش از 100 میلیارد نیز بدهی به اداره مالیات روی دست این باشگاه باقی مانده است. البته اگر بخواهیم عدد را صحیح‌تر اعلام کنیم به رقمی در حدود 140 میلیارد تومان می‌رسیم که سرپرست جدید باشگاه استقلال نیز به آن اشاره کرده و در اصل باید کل بدهی‌های استقلال را رقمی در حدود 240 میلیارد تومان دانست.

این بدهی‌ها در حالی هر فصل بیشتر می‌شود که مدیران این باشگاه در عمل هیچ اقدامی در راستای پرداخت و به صفر رساندن دیون این باشگاه نکرده‌اند. حتی از عهده وزارت ورزش و جوانان نیز که در همه این سال‌ها تاکید ویژه‌ای به پرداخت دیون این باشگاه داشت، کاری ساخته نبوده و تصمیم گیرنده‌ اصلی باشگاه استقلال به دلیل هزینه‌های جاری سنگین این باشگاه هرگز نتوانسته اقدامی در این راستا انجام دهد.

یکی از دلایلی که دست و بال تصمیم‌گیران باشگاه استقلال را برای به صفر رساندن بدهی‌های این باشگاه بسته افزایش هرساله دستمزد مربیان و بازیکنان است.

در فصول اخیر به دلیل تورم‌های ایجاد شده، بازیکنان و مربیان نیز دستمزد‌های خود را به طرز مشهودی افزایش داده‌اند تا از قافله عقب نمانند که این موضوع باعث شده راهی برای پرداخت بدهی‌های قبلی باقی نماند و همه بودجه‌های جاری مصروف حفظ بازیکنان و مربیان کنونی شود.

اوضاع وقتی حاد‌تر می‌شود که می‌بینیم موعد پرداخت بدهی به بازیکنانی همچون ایسما، منشا و جباروف به زودی خواهد رسید و باشگاه استقلال که اکنون فاقد بودجه کافی است و از طرفی پرداخت حقوق بازیکنان خود را نیز عقب انداخته، راهکاری جدی برای تسویه حساب با این بازیکنان ندارد.

این ماجرا وقتی برای استقلال حاد‌تر جلوه می‌کند که در می‌یابیم میان اعضای هیأت مدیره استقلال وفاق قابل قبولی وجود ندارد. موسوی که عضو سرمایه‌داری در هیأت مدیره باشگاه استقلال بود به دلیل اختلاف‌های ریشه‌ای با دیگر اعضا از هیأت مدیره رفت اما جدایی این فرد که سرمایه مطلوبی داشت هرگز به سود باشگاه استقلال نبود و این باشگاه را وارد چالش خواهد کرد.

ارسال به دوستان
فرمانده دوران دفاع مقدس: باید هر چه می توانیم خط مقدم غزه و لبنان را پشتیبانی کنیم که اگر آن خط سقوط کند بعد نوبت ایران می‌رسد حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکا در شمال شرق سوریه ایران خواستار اقدام فوری شورای امنیت برای اعمال تحریم‌های مؤثر علیه اسرائیل شد سفیر اسرائیل در سازمان ملل: توافق آتش‌بس لبنان نهایی نشده اما نزدیک است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۷۶۸ نفر قاسم‌پور یا حسن یزدانی؛ معمای بزرگ کشتی ایران حل می‌شود؟ تظاهرات مجدد در تل‌آویو در اعتراض به عدم توافق مبادله اسرا پرسپولیس در آسیا متوقف شد؛ تساوی مقابل الریان و از دست رفتن دو امتیاز حیاتی آمریکا: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد آلمان مذاکرات بین تروئیکای اروپایی و ایران را تأیید کرد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد قیمت قطعی حج تمتع تا ۲ ماه آینده مشخص می شود فرانسه: گفت وگوهای آتش بس در لبنان پیشرفت چشمگیری داشته موسیمانه: از دست دادن سه امتیاز مقابل پاختاکور ناامیدکننده بود درگیری عجیب در بازی فولاد نوین؛ حمله برادر سرمربی به داور!