۲۹ بهمن ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۸۰۷۸
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۲۰-۱۰-۱۳۹۸
کد ۷۰۸۰۷۸
انتشار: ۱۴:۰۷ - ۲۰-۱۰-۱۳۹۸

دلیل واژگونی اتوبوس در جاده فیروزکوه مشخص شد

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نقص فنی ترمز را عامل اصلی واژگونی اتوبوس در جاده فیروزکوه اعلام کرد و گفت: اتوبوس با سرعت حدود ۱۴۵ کیلومتری از جاده خارج و واژگون می شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهران قربانی با اعلام این‌که بررسی شواهد، اظهارات شاهدین و مستندات در دسترس، بیانگر این است که بروز نقص فنی در ترمز و نهایتاً عدم کنترل وسیله نقلیه توسط راننده منجر به واژگونی اتوبوس شده است، اظهار کرد: با این وجود،‌ نظر نهایی طبق مقررات، توسط همکاران محترم پلیس راه کشور با بررسی همه جوانب تعیین واعلام خواهد شد.

وی با این اتوبوس ساعت 23:45 دقیقه چهارشنبه هجدهم دی ماه از پایانه شرق تهران به مقصد استان گلستان-شهر کلاله حرکت کرده بود، افزود:‌ساعت 2:35 دقیقه روز پنجشنبه این اتوبوس در جاده فیروزکوه واژگون می شود. در سه دقیقه آخر پیمایش مسیر به دلیل از کار افتادن ترمز، راننده قادر به کنترل وسیله نقلیه نشده و اتوبوس با سرعتی حدود 145 کیلومتر در ساعت پس از اینکه ابتدا با حفاظ‌های سمت چپ و سپس با حفاظ‌های سمت راست موجود در کناره جاده برخورد کرده، از جاده خارج و در کناره رودخانه موجود در حاشیه جاده، واژگون شده‌است.

وی تصریح کرد:‌ متاسفانه به دلیل سرعت بالا و شدت حادثه واژگونی اتوبوس و سقوط به حاشیه رودخانه مجموعاً در سر صحنه و در بیمارستان تا عصر روز پنج‌شنبه 19 دی‌ماه، حدود 18 نفر از مسافران این اتوبوس جان خود را از دست داده‌اند و حدود 24 نفر نیز مجروح شده اند که تحت درمان و معالجه قرار دارند.

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری با اشاره به مشخصات جاده فیروزکوه گفت: نوع راه چهارخطه جداشده با حفاظ و همینطور برخوردار ازمجموعه علائم ایمنی، خط‌ کشی و مسیر نما بوده و همچنین شرایط سطح راه در زمان وقوع حادثه کاملا خشک و مناسب بوده است. رانندگان اول و دوم اتوبوس در بررسی‌های اولیه هر دو دارای کارت هوشمند و شرایط لازم برای رانندگی اتوبوس بوده‌اند و اتوبوس دارای کارت معاینه فنی بوده است.

قربانی یادآور شد: جدا از رسیدگی که توسط مرجع قضایی طبق گزارش رسمی کروکی پلیس راه انجام خواهد شد،‌ پیرو دستور وزیر راه و شهرسازی و بر مبنای بررسی کارشناسی و تکمیلی که در دست انجام است، رسیدگی و پیگیری لازم از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در قالب کمیسیون ماده 12 برای رسیدگی به عملکرد شرکت تعاونی مسافری مربوطه و هر گونه قصورهای احتمالی انجام خواهد شد.

برچسب ها: واژگونی
ارسال به دوستان
همتی: ما توانسته‌ایم مرحله اصلی فشار را پشت سربگذاریم امیر قطر به تهران سفر می‌کند اعزام تیم‌های امداد و نجات در پی زلزله‌ ۵.۴ ریشتری در خوزستان فرستاده ویژه ترامپ: در صورت علاقه ایران، واشنگتن آماده مذاکره است فوت ۴ نفر بر اثر تصادف دو موتورسیکلت در کرمان جمع‌آوری سه مزرعه غیرمجاز استخراج رمز ارز در اهواز نتانیاهو: در صورتی که همه اسیران ما آزاد نشوند، راهبرد مشترکی برای بازکردن درهای جهنم داریم حسینیه لرزید؛ زلزله ۵.۴ ریشتری در خوزستان تعیین تکلیف رجیستری آیفون‌های قاچاق؛ پرداخت حقوق ورودی ۳۰ درصدی الزامی شد واشنگتن: تاکنون تماسی از ایران برای مذاکره دریافت نکرده‌ایم بازداشت 3 پیمانکار مرتبط با پرونده تخلفات مالی شهرداری خرم‌ آباد کنشگر آموزش و پرورش: سرمایه اجتماعی پزشکیان در میان فرهنگیان رو به اتمام است مجسمه ۲۰ میلیون دلاری به ترکیه بازمی‌گردد زلنسکی: پوتین رئیس جمهور روسیه از مذاکرات می‌ترسد چون شامل مواردی می‌شود که به شکست روسیه منجر می‌شود اینوئیت؛ اولین عینک آفتابی تاریخ (+عکس)