۲۳ اسفند ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۲۴۳۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۷-۰۹-۱۳۹۸
کد ۷۰۲۴۳۵
انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۷-۰۹-۱۳۹۸

واکنش امیدی‌ها به انتقاد قوچانی از عارف/ مسؤول بُن‌بست، واعظی است

گروه رسانه‌ای امید (همراهان عارف) به انتقاد تند محمد قوچانی سردبیر روزنامۀ سازندگی واکنش نشان داد.
محمد قوچانی نوشته است:

«آقای عارف فکر کردند چون خودشان نامزد نمی شوند نیاز نیست در مقام رییس شورای عالی اصلاح طلبان از دیگران دعوت کنند و دیگر بزرگان ...این روزها آن قدر علیه نهاد انتخابات و اصلاحات حرف زدند که خودشان هم ظاهرا از اصلاحات و انتخابات پشیمان شدند و توبه کردند و از سر بی خیالی و بی برنامه گی و به نظرم بریدگی ما را مقابل اصولگرایان جوان رها کردند.»

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در ادامه آورده است:

«حتی اگر فکر کنیم مردم رای نمی دهند حق نداشتیم در برابر آرمان های اصلاح طلبی این قدر بی مسوولیت و باری به هر جهت باشیم . نمی شود هم حرف های انقلابی زد و هم حرف های انتخاباتی . نمی‌توان هم اپوزیسون بود و هم چشمی به حاکمیت داشت . این " آغاز یک پایان " است . " آغاز پایان اصلاح طلبان "خسته و نااستواری که فقط در زمین هموار می توانند سیاست ورزی کنند . ما به یک شکست نیاز داریم تا به خود آییم و اصلاح طلبی را اصلاح کنیم ...ما اصلاح طلب می مانیم ، حتی اگر در اقلیت باشیم ...این بی تدبیری است که ما را اقلیت میکند، نه رای اکثریت.»

«اصلاحات نیوز» اما واکنش «گروه رسانه‌ای امید» را منتشر کرده که مسؤولیت وضعیت مورد انتقاد محمد قوچانی را متوجه محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهوری دانسته و سردبیر روزنامه سازندگی را از آنچه «فرافکنی» خوانده برحذر داشته است.

در این نوشته که نام نویسنده آن مشخص نیست آمده است:

«عارف، قدیس نیست و همواره پذیرای نقدهای مشفقانه است اما بسی بی انصافی است که ناتوان مندی های مشکل ساز ناتوانانی که بی توجه به مطالبات مردم ، خاتمی،عارف و ... آن جنبش پرشور را در بن بست انفعالی خود گیر انداخته اند، در کارنامه عارف درج شود غافل از اینکه تعدادی از چهره های اصلاح طلب که در انتخابات مجلس ثبت نام کردند بر اساس درخواست دکتر عارف بوده است.»

به اعتقاد نویسنده این متن «رییس دفتر رییس جمهوری این بن‌بست را ایجاد کرده است.»

ارسال به دوستان
تشکیل «شورای امنیت ملی» در سوریه به ریاست جولانی پزشکیان: نمی دانم برای گرانی ها باید یقه چه کسی را بگیرم اروپایی ها در صورت لغو تحریم‌ها هم به بخش انرژی روسیه بازنمی گردند هاشمی طبا : مدافعان اقتصاد مقاومتی برعکس عمل کردند مسیح مهاجری: بی‌حجابی در تاریخ نظام جمهوری اسلامی، پدیده‌ای است که در دولت سیزدهم رخ داده/ با اجرای قانون مجلس، بی حجابی تشدید می شود اگر هر کشوری در دنیا فردی مانند ظریف داشت، اینگونه با او برخورد می کرد؟ سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم ناگفته های یک فساد دبش مراجعه به دندانپزشکی در دوران بارداری؛ آری یا خیر؟ معماری حرفه ای این خانه بسیار زیبا؛ وقت قرار بتن و نور (+تصاویر) کلسیم‌ ساز ترین میوه طبیعت بهاری را در گیلانغرب تجربه کنید(+عکس) چند درصد پزشکان کشور زیرمیزی می‌گیرند؟ این سوسک رباتیک کاری را انجام می‌دهد که انسان قادر به انجام آن نیست(+عکس) کمیسیون اصل نود نحوه برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال را بررسی می کند/ شائبه ها و‌ تناقضاتی وجود دارد/ احتمال ارائه گزارش به قوه قضاییه