۰۹ آذر ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۹۱۱۱۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۰۷-۰۷-۱۳۹۸
کد ۶۹۱۱۱۲
انتشار: ۰۸:۵۵ - ۰۷-۰۷-۱۳۹۸

ارسال سلول‌های سرطانی به ایستگاه فضایی بین‌المللی

آیا کاهش جاذبه می‌تواند سلول‌های سرطانی را بکشد؟ در راستای پاسخ به این سوال دانشمندان در حال آماده‌سازی آزمایشی برای ارسال این سلول‌ها به فضا هستند. ما بیش از نیم قرن است که انسان‌ها را به فضا می‌فرستیم، اما هنوز هم چیزهای زیادی در مورد تاثیرات گرانش کم بر فیزیولوژی بدن ما وجود دارد که از آن اطلاع نداریم.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری و به نقل از نیواتلس، یک دانشمند استرالیایی می‌خواهد چنین مطالعه‌ای انجام دهد و برای قدم اول می‌خواهد آن را بر روی زمین شبیه‌‌سازی کند. در صورتی که نشانه‌های اولیه مبنی بر این باشد که محیط فضا می‌تواند عمده سلول‌های سرطانی را بدون نیاز به دارو بکشد، قدم بعدی این خواهد بود که برای مطالعات بیشتری سلول‌های سرطانی راهی ایستگاه فضایی بین‌المللی شوند.

ارسال سلول‌های سرطانی به ایستگاه فضایی بین‌المللی

تعداد نسبتا کمی از مطالعات در ایستگاه فضایی بین‌ا‌مللی انجام شده یا در حال انجام است که تاثیرات گرانش کم را بر ارگانیزم‌های زنده و فیزیولوژی بدن انسان مورد مطالعه قرار می‌دهد. ناسا پیش از این نیز تغییرات سلول‌های موش و صدف را در ایستگاه فضایی مورد کاوش قرار داده بود.

هدف از چنین مطالعاتی رسیدن به نگرش‌های جدید در مورد سیستم ایمنی بدن انسان است. مثلا چگونه شرایط میکروگرویتی (گرانش کم) می‌‌تواند در طولانی مدت منجر به کاهش سطح دید فضانوردان شود. آزمایش‌هایی که برادران دوقلو فضانورد اسکات و مارک کلی انجام داده بودند نیز در این راستا بوده است.

با این حال پیچیدگی‌های رفتار سلول‌های سرطانی در مواجهه با محیط‌های کم گرانش به طور گسترده با ابهام مواجه هستند. «جاشوا چو»، مهندس زیست‌پزشکی، در آزمایشگاه خود در دانشگاه فنی سیدنی، برای پیشبرد فهم این موضوع‌ آزمایش‌هایی را ترتیب دیده است. او از یک شبیه‌سازی میکروگرویتی استفاده می‌کند تا پاسخ سلول‌های سرطانی را مشاهده و دلایل پاسخ‌های بالقوه آنها را مطالعه کند.

ارسال به دوستان