کد خبر ۱۱۵۳۲۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۱۱-۰۱-۱۴۰۵
کد ۱۱۵۳۲۷۸
انتشار: ۱۸:۱۹ - ۱۱-۰۱-۱۴۰۵

حمله پهپادی ارتش ایران به مراکز راهبردی رژیم صهیونیستی

ارتش
ارتش جمهوری اسلامی ایران، مراکز مهم و راهبردی ارتباطی، مخابراتی و صنعتی وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی را هدف حملات پهپادی قرار داد.

ارتش جمهوری اسلامی ایران، از بامداد امروز، مراکز مهم و راهبردی ارتباطی، مخابراتی و صنعتی وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی را هدف حملات پهپادی قرار داد.

متن اطلاعیه شماره ۵۰ ارتش جمهوری اسلامی ایران به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت بصیر، انقلابی و متحد ایران اسلامی! فرزندان غیور و دلیر شما در ارتش جمهوری اسلامی ایران، در پاسخ به جنایت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکای جهانخوار در حمله به زیرساخت‌های کشورمان، از بامداد امروز، مراکز راهبردی و مهم ارتباطی، مخابراتی و صنعتی زیمنس، تلکام و AT&T ارتش رژیم کودک‌کش را در بن گورین و حیفا هدف حمله پهپادهای انهدامی قرار دادند.

مرکز نرم افزار صنعتی زیمنس در مناطق مرکزی سرزمین های اشغالی (در نزدیکی فرودگاه بن گوریون) بر فناوری‌های پیشرفته از جمله هوش مصنوعی و اتوماسیون صنعتی ارتش رژیم صهیونیستی تمرکز داشته و از آن برای بهینه‌سازی خطوط تولید تسلیحات و طراحی سامانه‌های نظامی استفاده می‌شود.

مرکز مخابرات AT&T، واقع در حیفا، یکی از مراکز تحقیق و توسعه آمریکایی است که در زمینه فناوری‌های پیشرفته‌ شبکه‌سازی، محاسبات ابری و هوش مصنوعی ارتش اشغالگر قدس فعالیت می‌کند.

در این اطلاعیه آمده است؛ رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران با همراهی مومنانه آحاد نیروهای مسلح با اقتداری برخاسته از ایمان و توان بومی، تا برداشته شدن کامل سایه جنگ از ایران و تنبیه متجاوزان، در پاسخ به هر تجاوز، لحظه‌ای درنگ نخواهند کرد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
داستان عجیب فانوس دریایی ثریدرانگار/ جادوی معماری وسط اقیانوس اطلس! (+فیلم و عکس) علی فتح‌الله‌زاده: استقلال با سه بازیکن در سطح یاسر آسانی قهرمان آسیا می‌شد ترامپ: ممکن است تغییراتی را در دولتم ایجاد کنم معروف ترین اثر یک موزه در ژاپن: کرم نواری 9 متری در روده انسان (+عکس) ردی از کوهنورد مفقودشده در دماوند پیدا نشد؛ جست‌وجوها ادامه دارد اخراج مستقیم فوتبالیست کانادایی پس از درگیری عجیب با توپ‌جمع‌کن نوجوان نتیجه چالش امیرحسین قیاسی برای عرشیاس ؛ با این 4 کلمه همین الان آهنگ بساز سخنگوی سابق کاخ سفید: ترامپ دیگر هرگز در صدر فهرست نخواهد بود استقلال خواستار انتشار مکالمات کمک‌داور در پرونده اخراج یاسر آسانی شد مدارس گلستان دوشنبه غیر حضوری شد کوروش زارعی بازیگر پیشکسوت درگذشت افت خط حمله پرسپولیس؛ دلیل اصلی از دست رفتن صدر جدول چیست؟ آیزنکوت رسما مأمور تشکیل دولت شد شب متفاوت لژیونرهای ایرانی؛ قایدی درخشید و طارمی شکست خورد برای اولین بار سینمای رومانی در بازار فیلم آمریکا به رهبری کریستین مونجیو