فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۷۰۸۳۵
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۰۱-۰۴-۱۴۰۴
کد ۱۰۷۰۸۳۵
انتشار: ۱۶:۵۹ - ۰۱-۰۴-۱۴۰۴

آمریکا: عملیات «چکش نیمه‌شب» با ۱۴ بمب سنگرشکن علیه تأسیسات هسته‌ای ایران

آمریکا: عملیات «چکش نیمه‌شب» با ۱۴ بمب سنگرشکن علیه تأسیسات هسته‌ای ایران
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اعلام کرد در جریان حملات اخیر به تأسیسات هسته‌ای ایران، از بمب‌های سنگرشکن MOP و ۱۲۵ جنگنده استفاده شده است.

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز یکشنبه در اظهاراتی اعلام کرد که در عملیاتی تحت عنوان «چکش نیمه‌شب» علاوه بر موشک‌های تاماهاک، با ۱۴ بمب سنگرشکن (MOP) به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کرده‌اند.

به گزارش فارس؛ بنا بر گزارش دن کین، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، این کشور در حملات خود به سایت‌های هسته‌ای در ایران از ۱۲۵ هواپیمای جنگی استفاده کرده است.

این مقام آمریکایی تأکید کرده که در حملات خود به تأسیسات هسته‌ای در ایران پیش از رسیدن بمب‌افکن‌ها از تاکتیک‌های فریب استفاده کرده‌اند تا از رهگیری جلوگیری کنند.

پیش از او نیز وزیر دفاع آمریکا پیت هگزث حملات این کشور به تأسیسات هسته‌ای ایران به‌ویژه فردو را موفقیت‌آمیز توصیف و اذعان کرده بود که ماه‌ها برای چنین حملاتی برنامه‌ریزی کرده‌اند.

این اظهارات به این معنا است که ایالات متحده درست در زمانی که از دیپلماسی دم می‌زد و مذاکراتی را با مسئولان ایرانی در مورد برنامه هسته‌ای پیش می‌برد؛ در حال برنامه‌ریزی برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران بوده است.

ارسال به دوستان
captcha
پایان دردناک خشونت خانگی؛ وقتی ضربات همسر، جان زن جوان را گرفت مغز ما هنگام آمادگی برای انجام حرکات سریع، زمان را کش می‌دهد ترامپ: هنوز با یکی دو سایت هسته ای ایران کار داریم/ 10 دقیقه کار دارند/ مذاکرات با ایران خوب پیش می رود ورود 2.5 همت پول حقیقی به صندوق‌های طلا عکس روز ناسا از ماه آیا ال‌نینو باعث بارش‌های سنگین در ایران می‌شود؟ امتیاز نهضت ملی مسکن را نخرید/انتقال امتیاز با وکالت هم اعتبار ندارد چند مربع در این تصویر می بینید؟ پاسخ این معمای تصویری ساده شما را غافلگیر می کند! عضو جدید منظومه شمسی؟ / اخترشناسان یک غول یخی آن سوی پلوتون کشف کردند کارگری که رهبری از او یاد کرد که بود؟ ونس در لباس هالووینی (عکس) آخرین جزئیات از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان حمل «دکل نفتی» با کامیون در بیابان‌های قم؛ سال 1330(عکس) تورم وزن خودروها؛ چرا ماشین های جدید صدها کیلوگرم سنگین تر شده اند؟ انجمن تلفن همراه خواستار توقف واردات موبایل توسط مسافرنماها شد