۱۲ اسفند ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۴
کد خبر ۷۹۱۱۲۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۰۶-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۱۱۲۵
انتشار: ۱۹:۰۴ - ۰۶-۰۴-۱۴۰۰

وزیر بهداشت: فرانشیز خدمات تشخیص زودرس سرطان را مصوب کردیم که رایگان شود

وزیر بهداشت: فرانشیز خدمات تشخیص زودرس سرطان را مصوب کردیم که رایگان شود
بستری موقت و بحث آن در اورژانس ها مطرح بود تا بحال افرادی که در اورژانس ها، بستری موقت می شدند، حدود ۷۰ درصد از هزینه های آنها را بیمه ها و ۳۰ درصد را بیماران پرداخت می کردند که امروز مصوب شد پرداخت از جیب بیماران از ۳۰ درصد در همه اورژانس ها به ۱۰ درصد تنزل پیدا کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در جلسه بسیار مهم شورایعالی بیمه سلامت تصمیمات بسیار مهمی گرفته شد و یکی از مصوبات این بود که با توجه به وجود بانک شیرمادر در ۱۱ بیمارستان کشور و توسعه آن در آینده در سایر بیمارستانها، مقرر شد بیمه ها این خدمات را برای نوزادان نارس تقبل کنند.

به گزارش ایرنا از وبدا، سعید نمکی روز یکشنبه در حاشیه جلسه شورای عالی بیمه سلامت که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: نوزادان نارس که در بخش های NICU بیمارستانها نگه داری می شوند، آنهایی که از شیر مادر تغذیه نمی شوند و از شیر خشک یا سایر شیرها استفاده می کنند و درصد قابل توجهی از آنها دچار گرفتاری های شدید روده ای می شوند و حتی جان خود را از دست می دهند، قرار شد از خدمات بانک شیرمادر و افرادی که شیر خود را به صورت رایگان هدیه می کنند استفاده کنند و هزینه آنها از سوی بیمه ها پرداخت شود و فشاری بر جیب مردم وارد نشود.

وی افزود: فرانشیز خدمات تشخیص زودرس سرطان را در بیمه تامین اجتماعی و بیمه سلامت مصوب کردیم که رایگان شود و اگر از مسیر نظام ارجاع باشد، بتوانیم همه هزینه ها را پوشش دهیم. در مورد خدمات توانبخشی به عنوان خدماتی که تا کنون تحت پوشش بیمه ها نبود، مقرر شد که در بیمه سلامت و همچنین بیمه نیروهای مسلح، تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

وزیر بهداشت یادآور شد: تست NIPT برای تشخیص ناهنجاری های جنینی تحت پوشش بیمه ها قرار گرفت. حدود سه هزار مرگ و میر به دلیل انجام نشدن این تست پرریسک و سقط جنین در سال داریم که انجام این تست مرگ و میرها را کاهش دهد و در راستای افزایش جمعیت و نگه داشتن صحیح جنین در طول دوران بارداری، کمک کند.

نمکی خاطرنشان کرد: بستری موقت و بحث آن در اورژانس ها مطرح بود تا بحال افرادی که در اورژانس ها، بستری موقت می شدند، حدود ۷۰ درصد از هزینه های آنها را بیمه ها و ۳۰ درصد را بیماران پرداخت می کردند که امروز مصوب شد پرداخت از جیب بیماران از ۳۰ درصد در همه اورژانس ها به ۱۰ درصد تنزل پیدا کند.

وی تاکید کرد: خدمات نازایی و ناباروری در جلسه امروز(یکشنبه) مورد بحث و بررسی قرار گرفت که مقرر شد از طریق بیمه ها کل این خدمات به شکل رایگان انجام شود و پرداخت آن را بیمه ها تقبل کردند.

وزیر بهداشت افزود: برای حمایت از جامعه شریف پرستاری، آیین نامه مربوط به تعرفه خدمات پرستاری که ۱۴ سال بر زمین مانده بود و در طول چندماه گذشته، کار کارشناسی دقیقی در مورد آن انجام شده بود، به تصویب شورای عالی بیمه سلامت رسید و تعرفه تمامی خدمات پرستاری در طول این مدت با کار دقیق کارشناسی، مشخص شد و با تصویب شورای عالی بیمه سلامت برای تایید در هیات وزیران، به دولت ارسال شد که نشانی از پاسداری و قدردانی از خدمات پرستاران عزیزی است که قطعا نمی شود با هیچ عامل و انگیزه مالی، خدمات، زحمات و حماسه های آنها را جبران کرد.

نمکی گفت: امیدواریم که به عنوان انسان قدرشناسی از دولت و کارگزاران نظام و همانگونه که مقام معظم رهبری نیز دستور فرموده بودند که این بحث را به سرانجام برسانیم، توانسته باشیم انجام وظیفه کنیم.

ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
آهن پرایس
وینیسیوس در مسیر اسطوره‌ها؛ مقایسه عملکرد ستاره برزیلی با رونالدو پس از 300 بازی تظاهرات مردم شهرهای مختلف آمریکا علیه ترامپ و ماسک سود سرشار اینترمیامی با حضور مسی؛ ارزش باشگاه 17 درصد افزایش یافت خبر خوش برای پرسپولیس؛ ارونوف به تمرینات بازگشت (+عکس) گواردیولا: این فصل اصلا خوب نبود؛ حتی قهرمانی جام حذفی هم نمی‌تواند جبران کند نبرد زخم‌خورده‌ها در آسیا؛ استقلال و النصر در پی جبران شکست داخلی رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد میرزازاده در آلبانی کولاک کرد؛ فرنگی‌کار سنگین‌وزن ایران راهی نیمه‌نهایی شد بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودکی در سیستان و بلوچستان درخشش سردار آزمون در آسیا؛ مهاجم ایرانی در جمع برترین گلزنان بین‌المللی جهان غیبت ناگهانی رونی اوسالیوان؛ حسین وفایی جایگزین اسطوره اسنوکر شد مقایسه تلخ و شیرین دو ستاره؛ سون در سراشیبی، صلاح در اوج مورینیو از محرومیت سنگین گریخت؛ تخفیف مجازات سرمربی فنرباغچه پیشنهاد نجومی به قایدی؛ ستاره ایرانی در اتحاد کلباء ماندگار می‌شود؟ تذکر رهبر انقلاب به قاریان درباره نوع لباس پوشیدن قراء و پرهیز از الحان حرام: قراء ما امتیاز ایرانی بودن خود را در ظاهر و نوع لباس پوشیدن حفظ کنند