۰۲ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۳:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۷۱۹۱۴
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۰۳-۱۲-۱۳۹۹
کد ۷۷۱۹۱۴
انتشار: ۱۹:۳۲ - ۰۳-۱۲-۱۳۹۹

مسی رکورد ژاوی و رونالدو را شکست

مهاجم بارسلونا در دیدار برابر کادیس توانست از رکورد ستاره پرتغالی و هافبک بازنشسته اسپانیایی عبور کند.

به گزارش ایسنا، لیونل مسی یکشنبه در دیدار بارسلونا و کادیس از هفته بیست و چهارم لالیگا از ابتدا به میدان رفت و توانست رکورد ژاوی ارناندس را بشکند. ستاره آرژانتینی ۵۰۶ بار با پیراهن آبی اناری ها در لالیگا به میدان رفت و از رکورد ۵۰۵ بازی هافبک سابق تیم کاتالانی پیشی گرفت.

مسی در این دیدار که با تساوی یک بر یک به پایان رسید تک گل تیمش را به ثمر رساند. او تاکنون برابر کادیس گلزنی نکرده بود. کادیس سی و هشتمین تیمی در لالیگا لقب گرفت که توسط کاپیتان بارسا دروازه اش باز می شود. ستاره آرژانتینی این گل را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند و توانست رکورد کریستیانو رونالدو را بشکند. به نوشته میسترچیپ (کارشناس اسپانیایی) مهاجم بارسلونا بیشترین ضربه پنالتی را در تاریخ لالیگا زده است. او از رکورد ۷۲ ضربه ستاره پرتغالی عبور کرد.

ارسال به دوستان
زمان تعویض صفحه کلاچ پراید چه موقعی است؟؛ هزینه تعویض دیسک و صفحه کلاچ پراید «گوگوش» در مراسم عروسی پدر و مادر «رزیتا غفاری»؛ دهۀ 40 (عکس) چرا در خیابان‌های ژاپن سطل زباله پیدا نمی‌کنید؟ انفجار شدید در مرز عراق و سوریه حسین‌زاده: برای اسکوچیچ جان می‌دهم؛ هدفم درخشش در جام جهانی ۲۰۲۶ است وداع تلخ فوتبال انگلستان با دختر مبارز؛ وینی مایله در ۱۹ سالگی درگذشت تداوم صدرنشینی مقتدرانه الهلال در آسیا؛ عبور «نیمکت‌نشینان» اینزاگی از سد الشارجه اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت آنالیز برتری فنی تراکتور برابر الدحیل؛ سلطه مطلق شاگردان اسکوچیچ بر آمار 7 توصیه طلایی برای پس انداز کردن خط‌ونشان اسکوچیچ برای مدعیان آسیا؛ در رختکن تراکتور کسی به صعود قانع نیست برخی مدارس اراک سه شنبه تعطیل شدند بازگشت استقلال به مشهد پس از ۴ سال؛ حضور بانوان در ورزشگاه امام رضا در انتظار تایید نهایی انسداد مقطعی بزرگراه یادگار امام(ره) رونمایی نیسان N6 مدل 2026؛ از فرزندان ماکسیما با قلب برقی (فیلم)