فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۴۳۴۷۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۳ - ۰۱-۰۶-۱۳۹۹
کد ۷۴۳۴۷۴
انتشار: ۰۸:۱۳ - ۰۱-۰۶-۱۳۹۹

دانشگاه پیام نور: دانشجویان کم برخوردار امسال بورسیه می شوند

دانشگاه پیام نور: دانشجویان کم برخوردار امسال بورسیه می شوندرئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه بنیاد حامیان این دانشگاه بورسیه تحصیلی دانشجویان کم برخوردار را آغاز کرده است، گفت: امسال نیز دانشجویان کم برخوردار دانشگاه پیام نور با کمک این بنیاد بورسیه تحصیلی می شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا زمانی در حاشیه بازدید از جلسه برگزاری کنکور در مرکز پیام نور اصفهان درخصوص روند بورسیه دانشجویان افزود: دانشجویانی که قادر به پرداخت شهریه تحصیلی خود نیستند از طریق دانشگاه شناسایی و به بنیاد معرفی می شوند و با کمک و حمایت بنیاد حامیان دانشگاه پیام نور ، این دانشجویان به صورت ترمی و یا کل مدت تحصیل بورسیه می شوند.

رئیس دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه متاسفانه به دلیل شیوع کرونا روند برگزاری جلسات با خیرین به کندی انجام می شود، اظهار داشت: در حال حاضر خیرین تعهد بورسیه تحصیلی تعدادی از دانشجویان بی بضاعت را تقبل کرده اند اما روند کار با همت بیشتری ادامه خواهد داشت و به عدد قابل توجهی دست خواهیم یافت.

دکتر زمانی قرار گرفتن بورسیه تحصیلی دانشجویان در سبد تسهیلات دانشگاه پیام نور را بسیار ارزشمند دانست و گفت: در شرایطی که به دلیل بیماری کرونا، اقتصاد کشور ملتهب است، کمک خیرین برای ادامه تحصیل دانشجویان می تواند راهگشا باشد.

برچسب ها: پیام نور ، بورسیه
ارسال به دوستان
captcha
دادستانی همدان: پیگیری قانونی برای برخورد با صفحه بلاگر شنا کننده در غارعلیصدر تکمیل ترکیب شورای حقوق بشر سازمان ملل با ۱۵ عضو جدید پرسش امروز: دستگاه تولید محتوای سفارشی یا سینما؟ حمله به یک کشتی در تنگه هرمز صدای چندین انفجار در شمال ریاض اعتراضات دانشجویی به آلبانی رسید ادعای ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت قتل خانوادگی در دهلران/ ۵ نفر کشته شدند ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: نتانیاهو طرح حمله به ایران را به ترامپ اطلاع داد فرمانده نیروی دریایی سپاه: روزشماری می‌کنیم تا ناوهای آمریکایی به ورودی تنگۀ هرمز نزدیک شوند که غرق‌شان کنیم ادعای مقام آمریکایی: به حملات ایران در تنگه هرمز پاسخ می‌دهیم واژگونی ون در اتوبان تهران–قم/ ۱۲ نفر مصدوم شدند محرومیت امید عالیشاه کاهش یافت؛ بازیکن گل‌گهر به میادین برمی‌گردد نیروی دریایی ارتش: یک فروند نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد مذاکره فدراسیون فوتبال ایران برای جدایی یحیی گل‌محمدی از دهوک