فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۳۵۵۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۷-۰۱-۱۳۹۹
کد ۷۲۳۵۵۶
انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۷-۰۱-۱۳۹۹

سرلشکر سلامی: سامانه هوشمند مستعان توسط بسیجیان تولید شده است

سرلشکر سلامی: سامانه هوشمند مستعان توسط بسیجیان تولید شده استفرمانده کل سپاه در آیین رونمایی از سامانه هوشمند تشخیص لحظه‌ای ویروس کرونا با نام «مستعان» گفت: این دستگاه پدیده علمی و فناوری نوظهور و منحصر به فردی است که پس از شیوع ویروس کرونا در کشور توسط تعدادی از بسیجیان دانشمند و با اخلاص تولید شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از سپاه نیوز؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه در آیین رونمایی از سامانه هوشمند تشخیص لحظه‌ای ویروس کرونا با نام «مستعان» که صبح امروز (چهارشنبه) در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد در تشریح ویژگی‌های این دستگاه، گفت: این دستگاه می تواند ویروس کرونا را تا حدود ۱۰۰ متر تشخیص دهد.

وی افزود: دستگاه نیاز به گرفتن خون ندارد و قابلیت تشخیص سطوح و انسان های آلوده را دارد و آزمایش آن در بیمارستان‌های مختلف صورت گرفته و تا ۸۰ درصد عملکرد آن مثبت بوده است.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دستگاهی که ملاحظه می کنید یک پدیده علمی و فناوری نوظهور و منحصر به فردی است که پس از شیوع ویروس کرونا در کشور توسط تعدادی از بسیجیان دانشمند و با اخلاص تولید شده است، گفت: این سامانه با استفاده از ایجاد میدان مغناطیسی و استفاده از ویروس دوقطبی درون دستگاه، هر نقطه‌ای از محیط که تا شعاع ۱۰۰ متر آلوده باشد، آنتن این دستگاه در مقابل آن نقطه قرار میگیرد و در عرض ۵ ثانیه می تواند نقطه آلوده را کشف کند.

سرلشکر سلامی ادامه داد: این دستگاه هوشمندانه عمل می کند، هم برای هم غربالگری‌های انبوه جواب می‌دهد و هم نقاط آلوده سطوح را تشخیص می‌دهد و در عین حال برای ضدعفونی‌های هوشمند هم پاسخگو است تا بی جهت سطوحی که آلوده نیستند، ضدعفونی نشوند.

وی تاکید کرد: این دستگاه می‌تواند مبنای بسیار خوبی برای تشخیص هرنوع ویروسی چه کرونا و چه غیر از آن باشد.

ارسال به دوستان
جزئیات پرداخت تسهیلات مسکن به دهک‌های ۱ تا ۴ اعلام شد دیدنی های امروز؛ از جشنواره دعا در واشنگتن تا ربات های راهب در کره جنوبی سقوط قیمت اوراق قرضه جهانی در پی وحشت از تورم قتل زن ۲۶ ساله در فریدونکنار مازندران/ قاتل دختر فامیل را کشت معافیت ارائه اظهارنامه مشاغل تا سقف فروش 720 میلیون تومانی برنامه «هفت» از ۱۴۰۱ به این سو: تریبون یا برنامه سینمایی؟/چگونه یک برنامه فرهنگی به ابزار دوقطبی‌سازی تبدیل شد ۲۴ درصد جانباختگان حوادث رانندگی را افراد زیر ۲۰ سال تشکیل می‌دهند معاون اول قوه قضاییه: مصادره اموال خائنان به وطن با جدیت در دستور کار است خسارت ۲۵ میلیارد دلاری شرکت‌های جهان از جنگ علیه ایران این عادت‌های مردان قبل از پدر شدن خطرناک است تفاوت دو آزمون «دانشجو معلمان» و «کنکور» چیست؟ قیمت خودرو چگونه تعیین می‌شود/ روایتی از یک معادله پیچیده ماجرای میخ ریزی در بزرگراه تهران - کرج چه بود؟ متهم تحت تعیقب است اقتصاد کره جنوبی در دست ۴۵ هزار کارمند سامسونگ فارن افرز: نظمی جدید برای خلیج فارس پس از جنگ