۰۹ اسفند ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸
کد خبر ۷۱۲۷۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۱۹-۱۱-۱۳۹۸
کد ۷۱۲۷۳۹
انتشار: ۱۲:۰۳ - ۱۹-۱۱-۱۳۹۸

پرتاب ماهواره ظفر به تعویق افتاد

هفته گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توئیتر خود از پرتاب ماهواره ظفر تا جمعه گذشته خبر داد؛ در حالی که همه این هفته منتظر خبر خوش قرار گرفتن ماهواره ظفر در مدار بودند، این پرتاب به تعویق افتاد.

پرتاب ماهواره ظفر به تعویق افتاد

به گزارش ایرنا، «محمد جواد آذری جهرمی» دوشنبه (چهاردهم بهمن) در صفحه شخصی خود در توییتر خبرهای جدیدی از ماهواره تصویر برداری ظفر داد و نوشت: «از شکست نمی‌ترسیم، نا امید هم نمی‌شویم، با دعای شما و توکل بر خدا، ⁧‫ماهواره ظفر‬⁩ تا پایان این هفته با سیمرغ ایرانی عازم مدار ۵۳۰ کیلومتری زمین می‌شود. ‏امیدوارم موفق شویم و بتوانیم یک فصل جدید از ایران را بسازیم.»

شب گذشته نیز وزیر ارتباطات با پخش ویدیویی از صدایی که قرار است پس از قرار گرفتن ظفر در مدار از فضا پخش شود، از مردم خواست برای موفقیت ماهواره دعا کنند.

با توجه به این خبر و تاکید مسوولان حوزه فضا به نزدیک بودن زمان پرتاب ماهواره، امروز شنبه هیچ خبری از پرتاب وجود ندارد. تزریق ماهواره ظفر در مدار فضا به روزهای آتی موکول شده است.

ماهواره ظفر با سه ماموریت اصلی تصویربرداری، ذخیره و ارسال داده و اندازه‌گیری تشعشعات فضایی در مدت زمان ۳ سال در دو نمونه ظفر ۱ و ظفر ۲ در دانشگاه علم و صنعت ایران طراحی و ساخته شده است.

این ماهواره در رده ماهواره‌های Low Earth orbit(-مدار نزدیک زمین) با ارتفاع مداری ۵۳۰ کیلومتر، شیب ۵۶ درجه و جرم ۱۱۳ کیلوگرم است. در بخش فضایی، ماهواره ظفر شامل محموله تصویربرداری، محموله ذخیره و ارسال، محموله تحقیقاتی تشعشعات فضایی، زیر سیستم‌های تعیین موقعیت، تعیین و کنترل وضعیت، مدیریت داده و فرمان، انرژی، سازه و مکانیزم و کنترل حرارت است.

بخش زمینی شامل ایستگاه تله کامند (سیستم ارسال دستورات از یک نقطه مرکزی برای سایر نقاط راه دور)، تله متری (اندازه‌گیری)، دریافت تصویر، مدیریت محموله ذخیره و ارسال است.

ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
آهن پرایس
جانشین معاون هماهنگ‌ کننده سپاه: عملیات وعده صادق سه به موقع انجام می‌شود دادستان کل کشور: با مخلان امنیت خارج از نوبت برخورد می‌کنیم اعتراض اروپا به وضع تعرفه ها و اتهام زنی ترامپ اعتراف رسمی ارتش اسرائیل به شکست در طوفان الاقصی درخشش امیرحسین زارع در تیرانا: قهرمانی در وزن ۱۲۵ کیلوگرم ترامپ: پوتین به توافق صلح با اوکراین پایبند خواهد ماند خاص ترین ماشین نمایشگاه خودرو کیش که در معرض نمایش قرار گرفت (+عکس) درخشش قاسمپور در تیرانا: طلای ۹۲ کیلوگرم تهران در سرمای شدید: توچال با ۲۰- درجه سردترین نقطه مک لارن 570اس در نمایشگاه خودرو کیش (+عکس و مشخصات) همتی: مطئمن هستیم شرایط ‎اقتصادی بهتر خواهد شد اعتراض شدید چشمی به داوری دربی؛ چرا برادران حیدری فقط باید سوت بزنند؟/ پنالتی ما را ماست‌مالی کردند کلید اولیه سوالات ارشد و دکتری 1404 منتشر شد؛ فرصت اعتراض تا 13 اسفند تلاش‌های وزارت اطلاعات برای حفظ امنیت در سیستان و بلوچستان ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش تصادفات