۱۳ اسفند ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴
کد خبر ۷۰۷۶۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۱۷-۱۰-۱۳۹۸
کد ۷۰۷۶۲۴
انتشار: ۱۹:۱۷ - ۱۷-۱۰-۱۳۹۸

قدردانی فرمانده سپاه از مجلس برای تصویب طرح سه فوریتی اقدام متقابل برابر جنایت آمریکا

سرلشکر سلامی در پیامی از اقدام نمایندگان مجلس در تصویب طرح سه فوریتی اصلاح قانون اقدام متقابل برابر جنایت تروریستی آمریکا قدردانی کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از سپاه نیوز؛ پس از اقدام جنایتکارانه و تروریستی امریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از رزمندگان جبهه مقاومت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تصویب طرحی سه فوریتی، با اصلاح قانون اقدام متقابل، علاوه بر نیروهای سنتکام و موسسه ها و شرکت های آنها، تمامی نیروهای تحت پوشش پنتاگون را تروریست اعلام کرده و متعاقبا پشتیبانی اعتباری از نیروی قدس سپاه در تقویت جبهه مقاومت را به عمل آوردند.

در پی این مصوبه ،سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی از اقدام انقلابی و به هنگام نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ویژه ریاست مجلس دکتر علی لاریجانی قدردانی و بر تداوم راه و مسیر روشن جبهه مقاومت پس از شهادت سردار سلیمانی با عزمی راسخ تر از گذشته تاکید کرد.

برچسب ها: سردار سلیمانی
ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
آهن پرایس
آتش‌سوزی‌های پیاپی در خوابگاه‌های دانشجویی/بی عملی مسئولان بلاگر هتاک اینستاگرامی به زنان ایرانی دستگیر شد ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا(سه شنبه) کنایه آذر منصوری به نمایندگان مجلس: اگر راه نرفته ای سراغ دارید که مشکلات اقتصادی کشور را بدون رفع ⁧ تحریم⁩ ها و FATF⁩ حل می کند، بسم الله! صدور هشدار قرمز برای گیلان/ تالاب انزلی در آستانه نابودی/ رشت در خطر است این نوع کلم از ابتلا به بیماری سرطان جلوگیری می‌کند نیروی فضایی آمریکا تصویری کمیاب از هواپیمای فضایی مرموز X-37B منتشر کرد سفر به تهران قدیم؛ نمایی از «وقتی ساخت و ساز در شمال شروع شد»؛ دهه 30 معاون پزشکیان : رئیس جمهور برای نجات ایران تنها نخواهد ماند قهوه سبز: راز جوانی و تناسب اندام مرگ پدر و پسری بر اثر گازگرفتگی سرنوشت شیرهای مرجوعی!/ واکنش کارخانجات در مواجهه با شیرهای تقلبی/ مواد شوینده در شیرهای محلی؟ واشنگتن از توافق با زلنسکی کنار کشید؛ معدن نمی‌خواهیم و توافق صلحی هم در کار نیست میوه ضدسرطانی که به تازگی طرفداران زیادی پیدا کرده است جدیدترین افشاگری درباره گوگل، اپل و متا / اطلاعات کاربران را لو می‌دهند؟