فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۴۶۳۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۳۰-۰۹-۱۳۹۸
کد ۷۰۴۶۳۴
انتشار: ۱۴:۴۳ - ۳۰-۰۹-۱۳۹۸

اطلاعیه استانداری تهران درباره انتشار «خبر کذب» تعطیلی دانشگاه‌ها

اطلاعیه استانداری تهران درباره انتشار «خبر کذب» تعطیلی دانشگاه‌هااستانداری تهران در اطلاعیه‌ای با اشاره به اینکه مرجع اعلام تعطیلی‌ها به علت آلودگی هوا این استانداری است، ناکید کرد که رسانه‌ها تنها از طریق کارگروه اضطرار و استانداری تهران پیگیری این خبر باشند و مردم نیز صرفا از منابع رسمی و موثق پیگیر اخبار تعطیلی‌ها شوند.

به گزارش ایسنا، در اطلاعیه استانداری تهران آمده است: «جلسه اضطرار آلودگی هوا رأس ساعت 3 عصر جمعه 29 آذرماه در محل استانداری تهران برگزار شد که بر مبنای مصوبات این جلسه خبر تعطیلی مدارس شهر تهران و شهرستان‌های جنوب و جنوب شرق شامل ری، ورامین، قرچک، پیشوا و پاکدشت در روزهای شنبه و یکشنبه 30 آذرماه و اول دی ماه سال جاری و همچنین اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در این دو روز، ممنوعیت تردد کامیون ها و ممانعت از فعالیت معادن شن و ماسه به عنوان مصوبات کارگروه از زبان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با حضور رسانه‌ها به ویژه شبکه خبر و پخش زنده این جلسه و همچنین سایت اطلاع رسانی استانداری تهران و فضاهای مجازی انتشار یافت. از اینرو استانداری تهران در راستای اصل شفافیت و تنویر افکار عمومی با دعوت از رسانه‌های مختلف و همچنین پخش زنده این جلسه و مصاحبه از معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران وظیفه ذاتی خود را ایفا کرده است.»

استانداری تهران در این اطلاعیه با انتقاد شدید از برخی بخش‌های خبری صداوسیما از جمله باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه خبر و بخش خبری 20:30 به عنوان عامل انتشار خبر تعطیلی دانشگاه‌ها «بدون اعلام منبع رسمی و موثق »، این نوع اقدامات را عامل ایجاد تشویش اذهان عمومی و التهابات اجتماعی دانسته و تصریح کرده است: بارها اعلام شده که منبع اعلام تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و غیره صرفا استانداری تهران است.

در ادامه اطلاعیه استانداری تهران ضمن عذرخواهی از شهروندان استان تهران به سبب انتشار این «خبر کذب» از سوی رسانه‌های مزبور، بر پیگیری حقوقی لازم جهت استیفای حقوق مردم استان تهران تاکید شده و آمده است: برای چندمین بار اعلام می شود که مرجع اعلام تعطیلی مدارس صرفا استانداری تهران بوده و رسانه‌ها تنها از طریق کارگروه اضطرار و استانداری تهران پیگیری این خبر باشند و مردم استان نیز صرفا از منابع رسمی و موثق پیگیر اخبار تعطیلی‌ها به واسطه آلودگی هوا شوند.»

ارسال به دوستان
جزئیات حمله آمریکا به یک زیرساخت مهم در سیریک هرمزگان ایستگاه راه‌آهن تهران در زمان ناصرالدین شاه (عکس) بهترین ساعت خوردن میوه برای لاغری؛ کدام میوه‌ بهتر است؟ سپاه: حمله موشکی به اردن / پایگاه الازرق آمریکا هدف قرار گرفت روسیه ساخت نمونه اولیه هواپیمای مافوق صوت را آغاز کرد جنگل‌های حرا در مسیر بازگشت؛ احیای غیرمنتظره اکوسیستم‌های ساحلی جهان داستان تکامل تراکتورها، از غول‌های بخار تا ماشین‌های هوشمند امروزی (+عکس) ۲۵ شهر ایالات متحده که بیشترین محبوبیت را برای گردشگران خارجی دارند (+ اینفوگرافیک) ۸ افزودنی پرمصرف غذایی که فشار خون را افزایش می‌دهند چوگان‌بازی انگلیسی‌ها در تهران به مناسبت تولد ملکه(عکس) مهم‌ترین قطعات خودرو که باید پس از ۱۶۰ هزار کیلومتر تعویض شوند حمله آمریکا به قشم، میناب و سیریک هرمزگان / شلیک پدافند بندرعباس / حمله سپاه به جنگنده های آمریکایی اردن / حمله پهپادی ارتش ایران به پایگاه آمریکا در بحرین / سپاه: سرنگونی پهپاد امریکایی در جم بوشهر درآمد سالیانه ۸ شرکت اصلی سازنده هواپیما در جهان در سال ۲۰۲۵ رای شورای امنیت به بررسی بازگشت تحریم ایران اصلاحات مالیاتی در بودجه ۱۴۰۵ متناسب با شرایط کشور