۰۹ آذر ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۳۰۴۸
تعداد نظرات: ۴۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۵-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۳۰۴۸
انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۵-۰۸-۱۴۰۰
به بهانۀ ردِ دومین وزیر پیشنهادی در مجلس

بین 880 هزار نیروی آموزش و پرورش یک نفر برای وزارت پیدا نمی‌‌شود؟!

این که 140 نمایندۀ مجلس انقلابی به مسعود فیاضی رأی اعتماد ندادند جای تعجب ندارد. این که 115 نفر به او که واجد کمترین شرایط هم نبود رأی دادند موجب شگفتی است.

  عصر ایران؛ مهرداد خدیر- مجلس شورای اسلامی به دومین وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش هم رأی اعتماد نداد و مسعود فیاضی مانند حسین باغ‌گلی به کابینه ابراهیم رییسی راه نیافت. نام حسین باغ‌گلی را احتمالا فراموش کرده بودید. نام مسعود فیاضی را هم فراموش خواهید کرد. چون این دومی نه سابقۀ معلمی دارد، نه تدریس در مدارس دولتی و نه حتی یک روز مدیر مدرسه بوده است! قبلی حداقل تجربه مدیریت مهد کودک داشت.

آقای رییسی! بین 880 هزار نیروی آموزش و پرورش یک نفر برای وزارت پیدا نمی‌کنید؟/ «نه» درست مجلس به دومین گزینه 

  چنین کسی را اما آقای رییسی به عنوان وزیر آموزش و پرورش معرفی کرد تا جای دکتر غلامحسین شکوهی‌، محمد علی رجایی و محمد جواد باهنر بنشیند!

  چگونه است که در سال‌های اول انقلاب آدم‌هایی در آن حد داشتیم و بعد از 43 سال و این همه گزینش و از بین 880 هزار و 514 نیروی آموزش و پرورش که 83 درصد آنان به معلمی اشتغال دارند آقای رییسی یکی را شایستۀ وزارت پیدا نکرده و فردی با لیسانس عمران و ادامۀ تحصیل در فقه و اصول را معرفی کرد و توقع داشت به صرف ادعای اجرای سند تحول رأی بیاورد؟

  درست است که این مجلس حاصل اِعمال شدید نظارت استصوابی است و در غیبت اکثریت مردم در فضای خاص انتهای سال 98 و پس از شوک‌های آبان و هواپیمای اوکراین و کرونا شکل گرفت و اکثریت مردم ایران را نمایندگی نمی‌کند اما به هر صورت نمایندگان با هر پشتوانۀ اجتماعی اهل حساب و کتاب‌اند و می‌دانند که وزارتخانه‌ای با این حجم را نمی‌توان به فردی سپرد که مدیر مدرسه دولتی هم نبوده است!

  این که 140 نمایندۀ همین مجلس به مسعود فیاضی رأی اعتماد نداده‌اند جای تعجب ندارد. این که 115 نفر به او که واجد کمترین شرایط هم نبوده رأی دادند موجب شگفتی است.

  معرفی وزیر از بیرون جامعۀ فرهنگیان توهین یا بی اعتنایی یا بدگمانی به صدها هزار معلم و مدیر و ناظم و کارمند دفتری است و آقای رییسی چرا ناخواسته این کار را انجام می‌دهد؟ اصلا چرا به صورت میدانی و انقلابی و جهادی به یک مدرسه نمی‌رود و نظر 4 تا معلم را نمی‌پرسد؟ به سفر استانی هم نیاز نیست. در همین تهران یک روز سر راه به یک مدرسه برود و نظر مدیران و معلمانِ از فیلتر رد شده را بپرسد تا دریابد این گزینه ها چقدر پرت بوده‌اند.

  واقعا اُفت ندارد برای مدیریت وزارتخانه‌ای چنین کلیدی که وزیران آن رییس جمهوری و نخست‌وزیر شدند چگونه چنین افرادی پیشنهاد می‌شوند؟

  احتمالا خواهند گفت چطور نمایندگان این حساسیت را در باقی وزارتخانه‌ها نداشتند و اینجا این همه گیر داده‌اند؟ این که جاهای دیگر کوتاه آمدند دلیل آن نیست که در این فقره هم بی‌توجه باشند. ضمن این که پس از 100 روز روشن شده که ادعاها و وعده‌ها تا چه حد قرین موفقیت یا بر اساس واقعیت بوده است و نمی‌خواهند خودشان را به دردسر بیندازند.


  در گذشته هم اگر گاهی وزیر آموزش و پرورش از بیرون آمده باز با فاصله سابقه‌ای داشته یا مانند وزیر اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 پیش‌تر وزیر علوم بوده و به خاطر اختلاف دو جناح اصلی آموزش و پرورش در آن زمان ( طیف علوی و حجتیه با انجمن اسلامی معلمان) بوده است نه این که بعد سه دهه فرد ناشناخته‌ای که برای مدیریت میانی هم مناسب نیست معرفی شود و تنها بگوید دو سال معلم پرورشی بوده ام که این هم ظاهرا محل مناقشه بوده است.

  
  جدای اینها سخنان آقای رییسی دربارۀ وزیر پیشنهادی هم از چند منظر جالب توجه بود:

اول این که بارها از او با عنوان «دکتر فیاضی» یاد کرد. حال آن که کمیسیون آموزش مجلس به صراحت اعلام کرد او مدرک دکتری ندارد. (کاش یکی پیدا شود و جز در مطب پزشکان این دکتر‌دکتر کردن‌ها را منع کند. تا حالا برای واجدان مدارک نامرتبط بود و حالا نوبت به دکتری نگرفته‌ها رسیده است! باز گلی به جمال مجری برنامه " به خانه برمی گردیم" تلویزیون که اگرچه دربارۀ آشپزی  و کاردستی حرف می زنند اما دکتر عمومی است و گاهی که پزشکی می‌آید از آن 7 سال که درس خواند و مدرک گرفت بهره می‌برد).

     بامزه‌ترین بخش سخنان رییس جمهوری در مجلس اما آنجا بود که گفتند:

   «محور انتخاب ما شایستگی است. رفاقت، قرابت و فشار آوردن رسانه‌ای هم موجب معرفی فردی نمی‌شود. دولت ما را با دولت‌های سه‌دهه گذشته مقایسه کنید که رفاقت چقدر در انتخاب افراد نقش داشته است. از نزدیکان در مسؤولیت‌ها کجا هستند؟ در این زمینه سه‌دهه گذشته را بررسی کنید و این دولت را هم بررسی کنید. از نهاد ریاست جمهوری شروع کنید تا سایر نهادها. برای انتخاب وزیر آموزش و پرورش کار گروهی انجام شد و با بیش از ۲۰ نفر مصاحبه کردند. فسادستیزی، داشتن روحیه انقلابی ، کارآمدی ، روحیه تحول از شرایط همه وزراست؛ البته این شرایط باید مستمر بماند و در این زمینه از وزرا ارزیابی مستمری انجام می شود. با بررسی های انجام شده در کارگروه ها مشخص شد دکتر فیاضی از کسانی است که از جایگاه قابل قبول و ممتازی برخوردار است. من چند بار با او مصاحبه کردم. دوستان مورد اعتماد هم با او مصاحبه داشتند. وزرای قبلی آموزش و پرورش قبلی هم اعلام کردند او فرد صلاحیت‌داری است.»

  (اصرار بر نفی سی‌سال قبل هم در نوع خود جالب است. انگار دربارۀ رژیم گذشته صحبت می‌کنند و انگار در این سی سال جمهوری اسلامی در دولت هایی به ریاست هاشمی رفسنجانی، سید محمد خاتمی، محمود احمدی‌نژاد و حسن روحانی متجلی نمی‌شده و تمام تجلی در دستگاه های دیگر بوده و دولت جمهوری اسلامی نبوده‌اند!)

   این بخش از نطق ایشان هم قابل توجه بود: « دکتر فیاضی هم معلم آموزشی بوده و هم پرورشی. محتوای درسی را می شناسد، مدیر کل بوده و در مقطعی هم مسؤول فناوری وزارت‌خانه بوده و با زیرساخت‌های آموزش و پرورش آشنایی دارد. از طراحان آموزش مجازی هم بوده است و برای آموزش و پرورش برنامه قابل دفاع دارد. او فردی تحول‌گراست و روحیه تعامل با سایر بخش‌ها را دارد. همچنین آمادگی اجرای سند تحول آموزش و پرورش را هم دارد. من با او هم‌حزب و هم‌گروه نبودم و نمی‌دانم به چه کسی رای داده است اما مهم در انتخاب افراد این است که روحیۀ انقلابی داشته باشند و با شاخص‌های دولت تطابق داشته باشند. ما دغدغه‌های نمایندگان در زمینه آموزش و پرورش را بررسی کردیم و به دکتر فیاضی رسیدیم.»

     در پی رد دو نفر از هماهنگ ترین مجلس و دولت در تاریخ جمهوری اسلامی باید دید آقای رییسی در سومین گزینه و ظرف یک هفته به یک معلم و آموزش و پرورشی می‌رسد یا باز به دکتر فلان که نه تنها معلم نبوده که بعد معلوم می‌شود دکتر هم نبوده است!

  اتفاقا نیاز نیست دکتر باشد. یک معلم ابتدایی شایسته را پیدا کنید. در یکی از حضورهای میدانی پیدا می‌‍شود. در برخی مشاغل مانند معلمی اصل بر صداقت و سلامت است و ناسالم و ناصادق کاملا استثناست. پیدا کردن مدیر یا معلمی برای وزارت دشوار نیست. راستی اگر واقعا هیچ یک از این 880 هزار نفر روحیه انقلابی ندارند پس این همه سال چگونه گزینش شده اند و مهم تر این که چگونه تربیت یک نسل و 13 میلیون کودک و نوجوان مان را به آنان سپرده‌ایم؟! 

  هر چند وقت، تنگ است اما اتفاقا سومین گزینۀ وزارت آموزش و پرورش فرصت خوبی برای آقای رییسی است تا نشان دهد صرف سابقۀ مدیریت میانی در جاهایی که ایشان قبلا مسؤولیت داشته یا ارتباط با برخی نهادها یا فراغت از تحصیل در یک دانشگاه خاص یا مسؤولیت آموزشی در این دانشگاه یا خویشاوندی با یکی از اصول‌گرایان صاحب منصب کافی نیست. 

ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۴۱
در انتظار بررسی: ۸۶
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
4
146
((((چرا به صورت میدانی و انقلابی و جهادی به یک مدرسه نمی‌رود و نظر 4 تا معلم را نمی‌پرسد؟))))
اینو قشنگ اومدی
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
2
144
حالا تکلیف کسی که دکتر نیست ولی دکتر معرفی شده چیست ؟
جرم نیست ؟!!
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
4
90
احسنت
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
165
15
با نیش و کنایه و تکه پرانی حرف حقی می زنی که از آن باطل خود را اراده می کنی!!
مدیریت یک مجموعه ی عظیم باید به دست یک معلم سپرده شود؟؟
پاسخ ها
فرهنگی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
بسیاری از مدیران فعلی آ پ از معلمی شروع و هم اکنون شایسته پست وزارت می باشند چون مراتب ارتقا را پله پله طی نموده اند
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
امثال شهید رجایی و باهنر که به مسئولیتهای بالای اجرایی رسیدن اولش معلم بعدشم وزیر آموزش و پرورش و ... شدن. وزیر این وزارتخونه باید از جنس خودش باشه. چرا که وزارت آ.پ مسئولیت تربیت و آموزش جامعه رو داره که برای پذیرش انواع مدیریت ها و مسئولیت ها در سطوح مختلف جامعه باید زیر ساخت های شخصیتی و فکری و اندیشه ای آن در نظام آموزشی پایه ریزی و مستحم بشه.کسی که در بدیهی ترین الزامات ااحراز چنین مسئولیتی (مدرک تحصیلی) ابهام داره چگونه خانواده ها سرنوشت فرزندانشوشن به همچه شخصی بسپارن؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
میخواین مهندس یا پزشک باشه؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
برادر من مقاله آقای خدیر را درست متوجه نشدی اولا-دوما اکثر مدیران جمهوری اسلامی از فرماندار تا وزیر و ........از معلمان بوده اند ،حتی زمان جنگ چه در جبهه ها و مخصوصا مدیریت تبلیغات و تدارکات جنگ دست معلم ها بود ،شما معلمی را ظاهرا بد متوجه شده ای - کسانی مث دکتر نجفی ،دکتر شکوهی ،رجایی و باهنر و بهشتی و فرخرو پارسا و......معلم بوده اند .
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
مدیر این مجموعه ی عظیم باید با نکات ریز و تجربی روند کارها در آ.پ. اشنایی داشته باشه
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
3
76
يك زماني معلمها وزير مي شدند
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
24
3
سلام بعنوان کسی که برای مباحث فرهنگ سازی در زمینه آب با وزارت آموزش و پرورش در ارتباط بودم پیشنهاد می کنم از ظرفیت دکتر امانی طهرانی که سال ها در این وزراتخانه فعالیت کرده اند و در حال حاضر دبیر شورای عالی آموزش و پرورش هستند بعنوان وزیر استفاده شود.
اسکویی مدیر کل سابق روابط عمومی شرکت مدیریت منابع آب ایران
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
99
8
منسفانه ننوشتید. متاسفانه
پاسخ ها
حسین
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
البته منصفانه درسته
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
منصفانه نه منسفانه
رضا
Germany
۱۳:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
7
102
آقای خدیر شما دیگر چرا اینقدر ساده اندیش شدید؟ موضوع این نیست که یک آدم متخصص برای وزارت آموزش و پرورش پیدا شود بلکه مهم اینست وزیر یک خودی از خودشان باشد برای تنگتر کردن حلقه یا دایره حکومت یکدست بدون زاویه دار شدن با خط اصولگرایان! ملاک وزیر شدن صلاحیت کاری شخص نیست بلکه وابستگی اش تا چه حد به همان جناح میدان است! متاسفانه دود چنین گزینشهای غلط ایدئولوژیکی به چشم فرزندان ایران هم میرود و نسل سوخته برجای میگذارد!
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
2
59
"دوستان مورد اعتماد هم با او مصاحبه داشتند"
همین یه جمله نشون میده شما نسبت به دولت‌های گذشته(البته به سبک و سیاق شما رژیم‌های قبلی) چقدر از دوستان و آشنایان و هم حزبی‌ها و یک دانشکاه معروف استفاده می‌کنید
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
2
51
آقای رئیسی حداقل بگذارید6ماهی ازریاست جمهوری شما بگذرد ...
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
4
30
جای محمد علی رجایی و محمد جواد باهنر بنشیند!
پرویز
Switzerland
۱۳:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
2
34
عجب. واقعا هزاران عجب.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
2
53
با تأسف بسیار مسائل حزبی و جناحی و منافع شخصی بر همه چیز مقدم است!!
فرهنگی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
3
53
حتما بایستی وزیر از بدنه آموزش و پروش باشد و مدیر و جسور نه آدم حوزوی یا از دانشگاه امام صاذق
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
2
61
آن ۱۱۵ نفر که رای داده اند از چه قابلیت و توانایی برخوردارند؟
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
4
55
وزیر بعدی مشخص ه. ریس دبیرستان های دانشگاه امام صادق را لابد معرفی می کنه. فعلا سراغ داماد ها که نمیشه رفت چون خیلی روشون همه حساس شدن. تنها گزینه از دانشگاه امام صادق ه. دبیرستان های امام صادق هم به آموزش پرورش مربوطن
ناشناس
-
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
1
62
اینا وزیر نمیخوان ! اونی که میخوان بین معلمین خیلی پیدا نمیشه
جاسم
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
0
15
اتفاقا آموزش و پروزش خیلی جایگاه حساسی داره.اشتباه نکنید در مورد پرورش سرمایه های معنوی کشور صحبت نمیکنم منظورم اهمیت مدیریت بازار کلاسهای کنکور و کتابهای کمک اموزشی بود.
مهر
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
0
30
واقعا اگر اینطور نوشته اید باشد که وزیر معرفی شده حتی سابقه معلمی هم ندارد وحتی سابقه مدیریت هم در اموزش
وپرورش نداشته است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا باید به مشاوران اقای رییس جمهور دست مریزاد گفت
که اینقدر در مشاوره دادن به رییس جمهور مشاوره بد بدهند
که با تعاریف خارج از عرفی که رییس جمهور در معرفی ایشان
در مجلس کرده است . سطحی نگری رییس جمهور منتخب را نشانه گرفته اند .

خداوند با این انتخابها اخر وعاقبت همه ما را ختم به خیر فرماید . درود بر نمایند گانمجلس که دارند به وظایفشان عمل می کنند .
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
1
15
یاللعجب!! یعنی از بین بیست گزینه مطرح به چنین انتخابی رسیدید؟ آقای رییسی من خیلی به شما امید داشتم.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
43
2
آقای خدیر، امان از نفاق
یعنی واقعا شما نمی دانید که چرا رئیس جمهور از خارج از مجموعه آموزش و پرورش وزیر انتخاب می کند؟
اگر می دانید و اینطور می نویسید که صحبتی با شما ندارم،
اگر هم نمی دانید، بهتر است کمی به اطلاعات خود بیفزایید، بعد وقت مردم را بگیرید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
بهتر یاد بگیریم از این حرفهای کلی و از موضع دانایی دست بکشیم. شما اگر دلیلش رو می دانی بگو همه بدونن. لطفا از جایگاه دانای کل خارج بشیم.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
درسته، علتش روشنه.
یک نفر در بدنه آموزش و پرورش نمیتونه سند تحولی که سالهاست خاک میخوره رو اجرا کنه.
برای تحول نیاز به کسی هست که عزم ایجاد تحول داشته باشه.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
0
29
واقعا مدرک دکترا در ایران چقدر بی پناه و مظلوم است که هر کسی داره الکی اونو یدک می کشه.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
1
12
آقای خدیر، بیشتر مطب ها هم نباید دکتر دکتر کرد. بیشترشون پزشک هستند و باید پزشک صداشون کرد نه دکتر!
ناشناس
Hong Kong
۱۵:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
0
10
دکتر برو دکتر حالا هی بریم دوردور !
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
0
9
اینها می خواهندرفقط رتبه بندی سر به نیست کنند
ناشناس
-
۱۵:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
2
12
من فقط یک نکته ذا می گویم: آقای خدیر عزیز نگران دکتر مبودن نباشید اینگونه آدم ها دکتر در تقدیر اند یعنی بعد از اینکه وزیر شدند دکتر می شوند.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
44
10
آقای رییسی،به هیچ وجه در مقابل فشارهای رسانه های افساد طلبان کوتاه نیا و فردی انقلابی و مؤمن و متعهد که فرهنگ ایرانی اسلامی را رواج دهد انتخاب کن که مطمئنم همین کار را خواهی کرد
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
3
31
ای کاش اسامی کسانی که رای مثبت داده بودند اعلام میشد. اینها باید در تاریخ ثبت شود از ما که گذشت.
معلم خرید خدمت
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
0
20
سلام. خدایا خودت به آبروی من و آبروی زن و بچم رحم کن. یه وزیری بیاد که بفهمه معلم فقیر بودن چه درد جانکاهیه. یک دبیر حمایتی
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
1
8
شنیدم در زمان رژیم گذشته شخصی بنام درخشش که از قرار مخالف شاه هم بود برای مدتی وزیر آموزش و پرورش شد ولی نماینده معلمان بود
سامان
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
1
12
هم وزیر پیشنهادی هم موافقان و هم مخالفان او از یک طیف فکری اند. جنگ قدرت در میان پایداری هاست.
علی سلطانی
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
0
20
با سلام و عرض ادب
متاسفانه این شایسته سالاری که رئیس محترم جمهور محترم عنوان می کند ،بنده تاکنون نتوانسته ام مصداق های عینی شان را بیابم. البته احتملاً تعریف ایشان از شایسته سالاری متفاوت با اصول مسلم شایسته سالاری است.
خدا عاقبت ما مردمان را به خیر کند