فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۱۴۵۰۳۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۰۸-۱۲-۱۴۰۴
کد ۱۱۴۵۰۳۱
انتشار: ۱۷:۲۴ - ۰۸-۱۲-۱۴۰۴

امام جمعه تهران: نظام مطلقاً زیر بار تعلیق غنی‌سازی نمی‌رود / مرگ با عزت بهتر از حیات با ظلم است/ دانشجویان معترض اقلیتی ناچیزند که بعضا از بیرون آمده اند

امام جمعه تهران: نظام مطلقاً زیر بار تعلیق غنی‌سازی نمی‌رود / مرگ با عزت بهتر از حیات با ظلم است/ دانشجویان معترض اقلیتی ناچیزند که بعضا از بیرون آمده اند
نظام مطلقاً زیر بار تعلیق غنی‌سازی نمی‌رود، چنان‌که نرفته و نخواهد رفت. این سخنان چرند و نامربوط برخی مذاکره‌کنندگان آمریکایی درباره تعلیق غنی‌سازی و به صفر رساندن آن، محال است.

خطیب نماز جمعه تهران امروز تاکید کرد که «نظام ایران هرگز زیر بار تعلیق غنی‌سازی هسته‌ای نخواهد رفت و اظهارات آمریکایی‌ها در این باره نامربوط و غیرقابل اجرا است.»

به گزارش عصر ایران؛ یک روز پس از سومین دور مذاکره با آمریکا در باره پرونده هسته ای که بخش اصلی آن بر سر غنی سازی است، سخنان احمد خاتمی از تریبون مهمترین نماز جمعه کشور می تواند بر انعطاف های ایران بر سر غنی سازی در مذاکره با آمریکا سایه بیندازد. 

خاتمی در بخش دیگری از سخنان خود در باره ناوها . نیروی نظامی آمریکا در منطقه و احتمال وقوع درگیری گفت: «ترامپ و ترامپیان ملت ایران را نشناخته‌اند... مردم ایران تربیت‌شده مکتب سیدالشهدا هستند. مرگ با عزت بهتر از حیات با ظلم است و اگر درگیری رخ دهد، یزیدیان کشته خواهند شد.»

امام جمعه تهران در بخش دیگری به حوادث دی ماه پرداخت و با اشاره به اعتراضات دی ماه و حوادث خشونت بار پس از آن گفت: «مواجهه‌ای بین اکثریت مطلق و اقلیت ناچیز رخ داده است؛ اکثریتی که عشق به خدا، حریم رمضان، حریم شهدا و وطن در جانشان موج می‌زند و اقلیتی که پادوی استکبارند و برخی فریب‌خورده که در وحشی‌گری پیش‌قدم هستند.»

احمد خاتمی اعتراضات روزهای گذشته در دانشگاه ها را ادامه حوادث دی ماه دانست و دانشجویان معترض را« اقلیتی ناچیز بر شمرد که بعضاً دانشجو نما و از بیرون دانشگاه وارد شده‌اند.»

خطیب نماز جمعه تهران افزود: آنچه در دانشگاه‌ها رخ داده، جدا از آنچه در بین ملت اتفاق افتاد نیست؛ همان افتخارات عموم ملت را، دانشجویان مؤمن نیز [در دانشگاه] آفریدند.

بخش های مهم سخنان احمد خاتمی در نماز جمعه امروز تهران را در ادامه به نقل از ایرنا بخوانید:

 سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه این هفته پایتخت که در مصلای امام خمینی برگزار شد، درباره مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا عنوان کرد: همان‌گونه که انتظار همگان است، در موضوع مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، وزیر محترم امور خارجه سخن می‌گوید و تلاش ما این است که حرف شما مردم را منتقل کنیم و ان‌شاءالله مذاکره‌کنندگان به این نکات توجه داشته باشند. نکته اول، خط نظام این است که مذاکره صرفاً در عرصه هسته‌ای است و بحث موشکی و غیر آن قابلیت مذاکره ندارد؛ لذا به این نکته توجه داشته باشید.

وی ادامه داد: نظام مطلقاً زیر بار تعلیق غنی‌سازی نمی‌رود، چنان‌که نرفته و نخواهد رفت. این سخنان چرند و نامربوط برخی مذاکره‌کنندگان آمریکایی درباره تعلیق غنی‌سازی و به صفر رساندن آن، محال است.

وی با اشاره به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تأکید کرد: ترامپ فرعون عصر است. فرعون ویژگی‌اش این بود که خود را برترین می‌دانست و با زور می‌خواست نظر خود را تحمیل کند؛ همانند ترامپ که به دنبال تحمیل نظر خود است. اما احمقانه فکر می‌کنند، زیرا ملت ایران زیر بار ذلت نخواهد رفت.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به ویتکاف، نماینده آمریکا در مذاکرات، گفت: ویتکاف پرسیده است چرا تهران با وجود نیروی قابل توجه، تسلیم نمی‌شود و چرا با این فشار و قدرت دریایی، به اعتراف به عدم تمایل به سلاح روی نیاورده‌اند. این نشان می‌دهد که ترامپ و ترامپیان ملت ایران را نشناخته‌اند و این نفهمی‌ها کار دستشان داده است. این عدم درک، ترامپ را مستأصل کرده که چرا ملت ایران تسلیم نمی‌شود، زیرا مردم ایران تربیت‌شده مکتب سیدالشهدا هستند. مرگ با عزت بهتر از حیات با ظلم است و اگر درگیری رخ دهد، یزیدیان کشته خواهند شد.

وی در خصوص حضور ناوگان دریایی آمریکا در منطقه اظهار داشت: شما نیروی دریایی و ناوها دارید، اما به تعبیر مقام معظم رهبری، خطرناک‌تر از ناوهای شما، سلاحی است که آنها را به قعر دریا می‌برد. الحمدلله امام زنده است؛ پس از حادثه هواپیمای مسافربری ایران، امام فرمود همیشه اینگونه نیست که هواپیمای مسافربری ما توسط ناوهای شما سرنگون شود، بلکه ممکن است فرزندان انقلاب، ناوهای جنگی شما را به قعر آب‌های خلیج فارس بفرستند.

خاتمی درباره حوادث دی‌ماه و ناآرامی‌های اخیر در برخی دانشگاه‌ها گفت: در بیش از یک ماه گذشته، مواجهه‌ای بین اکثریت مطلق و اقلیت ناچیز رخ داده است؛ اکثریتی که عشق به خدا، حریم رمضان، حریم شهدا و وطن در جانشان موج می‌زند و اقلیتی که پادوی استکبارند و برخی فریب‌خورده که در وحشی‌گری پیش‌قدم هستند. مسجد، قرآن، حسینیه و امامزاده را سوزاندند؛ این کار وحشی‌ها و سربازان ترامپ، نتانیاهو و داعش‌هاست.

وی ادامه داد: آنچه در دانشگاه‌ها رخ می‌دهد نیز همین است؛ اکثریت دانشجویان مؤمن، انقلابی و اهل نماز جماعت هستند و به نماز جماعت خود افتخار می‌کنند. اکثریت دانشجویانی که به وطن و پرچم احترام دارند، همان اکثریت‌اند و اقلیتی که بعضاً دانشجو نما و بعضاً از بیرون دانشگاه وارد شده‌اند، رفتار غیرقانونی داشتند.

خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: برخی دانشجو نماها دوستان همکلاسی خود را با چاقو، سنگ و امثال آن زدند. آنچه در دانشگاه‌ها رخ داده، جدا از آنچه در بین ملت اتفاق افتاد نیست؛ همان افتخارات عموم ملت، دانشجویان مؤمن نیز آفریدند.

خاتمی با بیان اینکه دانشگاه جای مناظره است، اظهار داشت: دانشگاه باید عرصه بحث علمی باشد و هیچ‌کس محدودیتی در این زمینه ندارد، اما ابزار مناظره علم است، نه چاقوکشی و سنگ‌پراکنی. ابزار مذاکره احترام به وطن است، نه سوزاندن پرچم. با کسانی که ابزار وحشی‌گری دارند باید برخورد قاطع قانونی شود.

ارسال به دوستان
شرایط باز شدن تنگه هرمز از زبان معاون دفتر رئیس جمهور واکنش محسن رضایی به اظهارات توهین‌آمیز رئیس‌جمهور آمریکا پیام رئیس مجلس به مسیحیان جهان در پی شهادت نخستین شهید مسیحی گزارش تصویری از حمله به بندر بهمن و اسکله صیادی دوحه قشم بن گویر روند اجرای قانون اعدام اسیران فلسطینی را کلید زد فرمانده نیروی قدس سپاه: واقعه طبس و مرصاد در منطقه تکرار می‌شود ظریف: حرف‌های رکیک، نشانه «پیروزی» نیست، «استیصال» است وزیر نیرو: مشکلی در تأمین برق نداریم؛ ذخایر مازاد است رایزنی وزرای خارجه قطر و کویت درباره تنش‌های نظامی منطقه سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد سقوط پرتابه‌های ناشناس در نزدیکی یک کشتی در بندر امارات معاون دفتر پزشکیان: تنگه هرمز فقط با رژیم حقوقی جدید باز می‌شود ترافیک سنگین در محورهای شمالی منتهی به پایتخت اصابت مستقیم موشک ایران به یک مجموعه صنعتی در اسرائیل رد پیشنهاد برگزاری تورنمنت ۸ تیمی برای تعیین قهرمان لیگ