فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۹۸۸۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۸-۰۷-۱۴۰۴
کد ۱۰۹۸۸۷۸
انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۸-۰۷-۱۴۰۴

محسن رضایی: چرا رسانه‌ها دنبال گمانه‌زنی‌ درباره جنگ هستند؟ هم اکنون درگیر جنگ همه جانبه ایم

محسن رضایی: چرا رسانه‌ها دنبال گمانه‌زنی‌ درباره جنگ هستند؟ هم اکنون درگیر جنگ همه جانبه ایم
محسن رضایی گفت: آمریکا سال‌ها قبل پشت صدام حسین و چندی پیش پشت رژیم صهیونیستی در تجاوز به کشورمان دخیل بود و در هر ۲ جنگ با سد محکم ملت و نیروهای مسلح روبرو شد و از این به بعد هم سربازان ملت ایران تا آخرین نفس برای دفاع از آن‌ها مقابل دشمنان می‌ایستند.

محسن رضایی با اشاره به زیاده‌خواهی‌های دشمنان در سال‌های گذشته؛ گفت: آن‌ها امروز پا را فراتر گذاشته‌اند و می‌گویند نباید موشک با برد بیشتر از ۴۰۰ کیلومتر داشته باشیم. 

به گزارش ایرنا،  وی خطاب به رسانه‌ها گفت: بدنبال گمانه زنی‌ها که چه زمانی جنگ خواهد شد و یا اصلا جنگ می‌شود یا نمی‌شود، نباشید چرا که اکنون جنگ جاریست و ما در جنگ نامشروع اقتصادی، جنگ تبلیغاتی و جنگ رسانه‌ای هستیم. 

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با اشاره به تبلیغات سو علیه کشورمان در منطقه گفت: ۲۰ سال همسایگان ما گمان می‌کردند هر لحظه امکان حمله ایران به آن‌ها وجود دارد و اینگونه ایران‌هراسی کرده بودند و اما امروز متوجه شده‌اند که دشمن واقعی آن‌ها رژیم‌صهیونیستی است. 

رضایی در ادامه گفت: آمریکا سال‌ها قبل پشت صدام حسین و چندی پیش پشت رژیم صهیونیستی در تجاوز به کشورمان دخیل بود و در هر ۲ جنگ با سد محکم ملت و نیروهای مسلح روبرو شد و از این به بعد هم سربازان ملت ایران تا آخرین نفس برای دفاع از آن‌ها مقابل دشمنان می‌ایستند. 

وی تاکید کرد: امروز روزی است که باید حق جهاد را ادا کنیم و در میدان‌های نظامی، اقتصادی، اجتماعی و دیپلماسی با تلاش مضاعف و خستگی‌ناپذیر کار کنیم.

برچسب ها: محسن رضایی ، رسانه ، جنگ
ارسال به دوستان
عکس آتلیه‌ای دختر ارمنی در دوران قاجار کنفدراسیون فوتبال آسیا به صورت رسمی ابلاغ کرد؛ سهمیه ایران در لیگ نخبگان آسیا به ۳ تیم افزایش می‌یابد محسن رضایی: ترامپ خودش ضرب‌الاجل حمله می‌گذارد و خودش لغو می‌کند / مشت آهنین ایران او را مجبور به تسلیم می‌کند جزییات فعال شدن سامانه‌های پدافندی دوشنبه‌شب در قشم / مقابله با ریزپرنده‌های دشمن چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای ادامه حمله به لبنان تیراندازی در ترکیه/ ۴ کشته و ۸ مجروح تحریم‌ های آمریکا علیه مقامات ارشد کوبا یاسر آسانی: از باشگاه ختافه اسپانیا پیشنهاد مستقیم دارم تیراندازی در یک مسجد در آمریکا آغاز اردوی تیم ملی فوتبال ایران با توپ‌های جام جهانی در آنتالیا ادعای ترامپ: حمله سه شنبه علیه ایران، متوقف شد / حمله، به درخواست سران قطر، امارات و عربستان سعودی متوقف شد/ آنها می گویند توافق خیلی خوبی با ایران به دست می آید فرمانده انتظامی استان اعلام کرد؛ تسلیم شدن متهمان درگیری مرگبار ایلام به پلیس / حضور قهرمان سابق وزنه‌برداری جهان در میان متهمان و انتقال به زندان مهدی تاج: متفاوت‌ترین جام جهانی را در پیش داریم شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله پهپادی به امارات تشکیل جلسه می‌دهد واکنش عراق به حمله پهپادی به نیروگاه هسته‌ای امارات