فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۷۳۵۶۰
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۰-۰۴-۱۴۰۴
کد ۱۰۷۳۵۶۰
انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۰-۰۴-۱۴۰۴

سازمان ملل از تصمیم آمریکا استقبال کرد: تحریم‌های سوریه لغو شد

سازمان ملل از تصمیم آمریکا استقبال کرد: تحریم‌های سوریه لغو شد
سازمان ملل متحد از تصمیم ایالات متحده آمریکا برای لغو تحریم‌های اقتصادی علیه سوریه استقبال کرد. «استفان دوجاریک»، سخنگوی سازمان ملل، با تأکید بر اهمیت استفاده کامل از این اقدام، یک انتقال سیاسی شفاف و فراگیر را برای ثبات پایدار در سوریه ضروری دانست.

 سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه به وقت محلی از تصمیم ایالات متحده آمریکا برای لغو تحریم‌های اقتصادی علیه سوریه استقبال کرد.

به گزارش ایرنا، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: « ما از این اقدام آمریکا بسیار استقبال می‌کنیم.»

دوجاریک بر اهمیت اطمینان از استفاده کامل از لغو تحریم‌ها در کنار حمایت و منابع مالی تاکید کرد و گفت که یک انتقال سیاسی شفاف و فراگیر، همراه با امنیت و حفاظت از همه سوری‌ها، برای ثبات پایدار ضروری است.

لغو تحریم های سوریه پس از تصمیم روز دوشنبه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، برای پایان دادن رسمی به تحریم‌های واشنگتن علیه سوریه صورت گرفت. ترامپ گفت که آمریکا متعهد به حمایت از سوریه‌ای است که «باثبات، متحد و در صلح با خود و همسایگانش باشد».

ترامپ ماه گذشته در یک مجمع سرمایه‌گذاری در ریاض اعلام کرد که تحریم‌های «بی‌رحمانه و فلج‌کننده» علیه سوریه را لغو خواهد کرد.

یک روز بعد، او یک دیدار مهم با احمد الشرع، رئیس جمهوری موقت سوریه، در عربستان سعودی برگزار کرد که اولین دیدار میان رهبران آمریکا و سوریه در ۲۵ سال گذشته و پس از سقوط حکومت بشار اسد بود.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
جان باختن ۳ نفر در پی واژگونی تریلی در محورهای مواصلاتی خوزستان ادعای آکسیوس درباره گفتگوی پرتنش ترامپ و نتانیاهو درباره ایران قطر و پاکستان پیش نویس تازه ای برای توافق تهیه کرده‌اند/ نتانیاهو بعد از تماس با ترامپ به هم ریخته بود واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تهدیدات اخیر ترامپ: اولتیماتوم‌ها در برابر ایران مضحک است شهادت ۱۴ نفر در حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان سفر وزیر کشور پاکستان به تهران و دیدار با پزشکیان ادعای سنتکام: وارد یک نفتکش حامل پرچم ایران شدیم و پس از بازرسی آن را آزاد کردیم عاصم منیر فردا به تهران می‌آید؛ احتمالا خبر مهمی در راه است تصادف پژو ۲۰۶ با قطار در رشت؛ دو نفر جان باختند مکلف شدن شبکه بانکی به پرداخت ۴۷۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات حمایتی در سال ۱۴۰۵ حضور سردار دورسون در اردوی تمرینی تیم ملی فوتبال ایران تا حریم فلک؛ عبدالحسین مختاباد (+صدا) شخص ثالث در صدر شکایات فروردین ماه صنعت بیمه یادبودی برای زنده یاد «مهدی سپهر» تغییر مسیر گاز از نیروگاه به پتروشیمی؛ راهبرد ارتقای ارزش افزوده