فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۵۷۶۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۶-۰۲-۱۴۰۴
کد ۱۰۵۷۶۱۵
انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۶-۰۲-۱۴۰۴

شورای شهر تهران: به مانع خوردیم / اموات از اول پاییز روی زمین می‌مانند!

شورای شهر تهران: به مانع خوردیم / اموات از اول پاییز روی زمین می‌مانند!
بزودی ظرفیت دفن در بهشت زهرا به اتمام می‌رسد و در حال حاضر فقط چند قطعه باقی‌مانده است. مهدی پیرهادی گفت که اگر تا آخر این ماه تکلیف گورستان جدید تهران مشخص نشود از ابتدای پاییز جایی برای دفن اموات نخواهیم داشت.
قرار بود ساخت گورستان تهران اواخر سال گذشته آغاز شود اما عضو شورای شهر تهران می گوید که به مانع خوردیم.
 
به گزارش فارس، بزودی ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا به اتمام می‌رسد و در حال حاضر فقط چند قطعه باقی‌مانده است.
 
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران مهدی پیرهادی ساعتی پیش به فارس گفت که اگر تا آخر این ماه تکلیف گورستان جدید تهران مشخص نشود از ابتدای پاییز جایی برای دفن اموات نخواهیم داشت.
 
سال گذشته شورای شهری‌ها 5 نقطه را برای احداث آرامستان در تهران در نظر گرفتند و قرار بود در اسفند سال گذشته ساخت اولین گورستان تهران در کلاغیه در جنوب تهران آغاز شود.
 
عضو شورای شهر تهران به فارس می‌گوید که کار به مشکل خورده و ما از استانداری و وزیر کشور پیگیر هستیم اگر این بار مشکل حل نشود، اموات قطعاً روی زمین می‌مانند.
 
پایتخت نیازمند 1700 هکتار آرامستان(بیش از 3 برابر ظرفیت فعلی بهشت‌زهرارا) است و باید حدود 7 میلیون قبر(4 برابر قبور فعلی) در تهران ساخته شود اما هنوز مجوز اولین گورستان هم در تهران مورد تأیید قرار نگرفته است.
 
کارشناس محیط‌زیست  علمرادنیا  می گوید که باید بهشت زهرا دوباره توسعه یابد چرا که تمامی زیر ساخت ها در آن موجود است و نباید شهرداری به دنبال مکان جدید باشد.
 
در مقابل کارشناس ترافیک حسن کوثری می گوید که تاکنون دو بار بهشت زهرا توسعه یافته و دیگری زیر ساختی ندارد و باید گورستان توزیع شود تا همه مردم به یک نقطه گسیل نشوند.
 
کارشناسان می گویند که باید هر چه سریعتر دستگاه های اجرایی ورود کرده و مجوز احداث آرامستان‌های جدید تهران را بدهند تا به بحران دفن نخوریم. همچنین باید ساخت 5 گورستان در تهران به صورت همزمان آغاز شود تا توزیع جغرافیایی منطق پیدا کند.
ارسال به دوستان
چرا جایگزین‌های بومی نتوانستند مرهمی بر زخم قطعی اینترنت شوند؟ تشکر سیداحمد خاتمی از تیم مذاکره کننده ایرانی: تا دیدند که آمریکا زیاده‌خواهی می‌کند، میز مذاکره را ترک کردند نماینده مجلس: محاصره دریایی آمریکا نقض آتش‌بس است/ امیدی به مذاکره با آمریکا وجود ندارد نتانیاهو نشست روز یکشنبه کابینه را لغو کرد تحقیقات کاخ سفید درباره دانشمندان مفقود یا مرده آغاز مرمت و بازسازی بناهای تاریخی تهران نبرد رهگیرهای افسانه ای؛ اف-14تامکت آمریکایی بهتر است یا میگ-31فاکس هاوند روس (+اینفوگرافیک) خبر شهادت علی لاریجانی چطور به خانواده‌اش رسید؟ تویوتا جی تی86 با چراغ های محبوب پاپ آپ(+عکس) فردا شنبه، آخرین مهلت انتخاب رشته پذیرفته‌شدگان دکتری جرایم دیرکرد صفر شد/ بانک‌ها حق جریمه ندارند اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای رزمایش دختران جان‌فدای ایران تشکر پاکستان از ترامپ بابت آتش بس لبنان  بازخوانی معماری مدرن؛ نگاهی به اقامتگاه بلاو اثر مایرون گلدفینگر (+عکس) پزشکیان در دیدار فرمانده ارتش پاکستان: ایران به‌دنبال صلح، ثبات و روابط برادرانه در منطقه است (+عکس)