فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۵۰۶۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۲۲-۰۱-۱۴۰۴
کد ۱۰۵۰۶۰۰
انتشار: ۱۵:۲۲ - ۲۲-۰۱-۱۴۰۴

الفیاض: حشد الشعبی در نهادهای نظامی عراق ادغام می شود

الفیاض: حشد الشعبی در نهادهای نظامی عراق ادغام می شود
رئیس سازمان حشد الشعبی با اشاره به سوابق فرماندهان الحشد الشعبی گفت: از ویژگی‌ها و خصوصیات نیروهای الحشد الشعبی این است که رهبران و فرماندهان آن در زمره شهدای آن به شمار می‌آیند و نام این سازمان با بسیاری از بحران‌های بزرگ، به ویژه آزادسازی مناطق عراقی از اشغال داعش، گره خورده است.

رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق از تصویب قانون ادغام این سازمان در نهادهای نظامی در هیئت دولت عراق خبر داد.
 
به گزارش شفقنا از میدل ایست، فالح الفیاض، رئیس سازمان الحشد الشعبی در مراسم تقدیر از افسران دانشکده نظامی  با اشاره به ضرورت دفاع از مقدسات و پایبندی به قانون گفت: ما امروز در مرحله جدیدی از تاریخ این سازمان قرار داریم و آن مرحله بنا نهادن الحشد الشعبی به عنوان یک نهاد است.
 
وی اظهار داشت: هیئت دولت عراق قانون سازمان الحشد الشعبی را تصویب کرد و اکنون این قانون در اختیار پارلمان و در راهروها و صحن مجلس در دست بررسی قرار دارد و با تصویب آن گام جدیدی در باز تأسیس سازمان الحشد الشعبی برخواهیم داشت.
 
وی گفت: تصویب قانون مربوط به الحشد الشعبی در مجلس نمایندگان، این سازمان را در مسیر درست و جایگاه صحیح در درون نهاد نظامی قرار خواهد داد ضمن آنکه این قانون شامل ساخت یک آکادمی نظامی برای الحشد الشعبی نیز خواهد بود.
 
به گزارش المیادین، رئیس سازمان الحشد الشعبی با اشاره به سوابق فرماندهان الحشد الشعبی گفت: از ویژگی‌ها و خصوصیات نیروهای الحشد الشعبی این است که رهبران و فرماندهان آن در زمره شهدای آن به شمار می‌آیند و نام این سازمان با بسیاری از بحران‌های بزرگ، به ویژه آزادسازی مناطق عراقی از اشغال داعش، گره خورده است.
 
وی تاکید کرد: شهید قاسم سلیمانی یار و یاور عراق بود که به الحشد الشعبی کمک کرد و از روح خود در این نیرو دمید همچنان که شهید ابومهدی المهندس، نیز مهندس الحشد الشعبی بود و جان خود را در دفاع از کشور فدا کرد.
 
فالح الفیاض خاطر نشان کرد: الحشد الشعبی برخلاف نیروهای زورگو و متکبری که ویرانگر هستند و مرتکب قتل می‌شوند که یکی از مصادیق آن همان چیزی که رژیم صهیونیستی در فلسطین، لبنان و سوریه انجام می‌دهد، به مثابه شمشیر حق است.
 
رئیس الحشد الشعبی با تاکید بر ضرورت تقویت نیروهای نظامی تاکید کرد: عراق به کسانی نیاز دارد که از آن محافظت و مسیر بهبود آن را حفظ کنند.

برچسب ها: حشد الشعبی ، عراق
ارسال به دوستان
چرا باید تاریخ تولد خود را مخفی نگه دارید: هدیه‌ای به کلاهبرداران فحاشی و هتاكی به دستگاه اجرایی در كف خیابان، سمّ مهلك است نه كنشگری انقلابی تاثیر مصرف قند هنگام مصرف آنتی بیوتیک ۲۰ کشوری که بیشترین سرانه مصرف نفت خام در سال ۲۰۲۵ را داشته‌اند (+ اینفوگرافیک) عکس‌های کمتر دیده شده رادیو تهران در سال ۱۳۳۰ پیروزی‌های اولیه دموکرات‌ها ؛ جمهوری‌خواهان در معرض از دست دادن کنترل کنگره/ شمارش آرا ادامه دارد هوای سرد چه تاثیری بر باد لاستیک‌های پرشده با نیتروژن دارد؟ آزیتا ترکاشوند، بازیگر «قلاده‌های طلا» با استایل سبز زمردی در تصاویر جدید العربی الجدید: موافقت آمریکا با پیش‌نویس یادداشت تفاهم ارائه‌شده به ایران آیا کوسه‌ها واقعاً قدیمی‌تر از درختان هستند؟ «گلادیس وست»؛ زنی که به ما کمک کرد گم نشویم یافته آزمایش محققان: بیماران پس از ایست قلبی نشانه‌هایی از خودآگاهی نشان دادند تکامل ژنتیکی عجیب در آند؛ معمای مردمی که هزاران سال آب آلوده به آرسنیک نوشیده‌اند «استارشیپ» چگونه قوی‌ترین موشک تاریخ شده است؟ فریب طبیعی بودن آزمایش خون را نخورید؛ ۸ نکته مهم درباره تفسیر نتایج!