فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۵۰۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۲-۰۱-۱۴۰۴
کد ۱۰۵۰۵۹۸
انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۲-۰۱-۱۴۰۴

تخت‌روانچی : اگر طرف آمریکایی موضوعات و خواسته‌های غیر مرتبط مطرح نکند و تهدید و ارعاب را کنار بگذارد، امکان خوبی برای دستیابی به توافق وجود دارد

تخت‌روانچی : اگر طرف آمریکایی موضوعات و خواسته‌های غیر مرتبط مطرح نکند و تهدید و ارعاب را کنار بگذارد، امکان خوبی برای دستیابی به توافق وجود دارد
تخت‌روانچی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته و در راستای سیاست تعامل، آماده گفت‌وگو درخصوص برنامه صلح آمیز هسته‌ای است و در طول چند ماه گذشته با چین، روسیه و ۳ کشور اروپایی گفتگو کرده است.
مجید تخت‌روانچی، معاون سیاسی وزیر خارجه کشورمان که به منظور برگزاری سومین دور نشست رایزنی سیاسی در صربستان حضور داشت؛ در نشست موسسه سیاست و اقتصاد بین‌الملل بلگراد با موضوع «سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران: تبیین چالش‌ها و فرصت‌ها؛ واکاوی نقش بالکان و غرب آسیا در استقرار صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی» که با حضور جمعی از سفرا، دیپلمات‌ها و اندیشمندان برگزار شد، به ایراد سخنرانی پرداخت.
 
به گزارش ایسنا، دکتر مجید تخت‌روانچی در این نشست بر رویکرد دولت درخصوص مساله هسته‌ای اشاره و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته و در راستای سیاست تعامل، آماده گفت‌وگو درخصوص برنامه صلح آمیز هسته‌ای است و در طول چند ماه گذشته با چین، روسیه و ۳ کشور اروپایی گفتگو کرده است.
 
وی با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم در موضوع هسته‌ای بین ایران و آمریکا در مسقط گفت: اگر طرف آمریکایی موضوعات و خواسته‌های غیر مرتبط مطرح نکند و تهدید و ارعاب را کنار بگذارد، امکان خوبی برای دستیابی به توافق وجود دارد. جمهوری اسلامی ایران معتقد به گفت‌وگو و تعامل در سایه احترام متقابل است و هرگونه قلدری و زورگویی از نظر ما مردود است.
 
دکتر تخت‌روانچی در بخشی دیگری از سخنرانی خود بر سیاست اصولی کشورمان در ایجاد بهترین روابط با همسایگان اشاره و تاکید کرد: گفت‌وگو و تعامل مهم‌ترین راهبرد حل مسائل منطقه‌ای است.
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: تخت روانچی ، مذاکره
ارسال به دوستان
جان باختن ۳ نفر در پی واژگونی تریلی در محورهای مواصلاتی خوزستان ادعای آکسیوس درباره گفتگوی پرتنش ترامپ و نتانیاهو درباره ایران قطر و پاکستان پیش نویس تازه ای برای توافق تهیه کرده‌اند/ نتانیاهو بعد از تماس با ترامپ به هم ریخته بود واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تهدیدات اخیر ترامپ: اولتیماتوم‌ها در برابر ایران مضحک است شهادت ۱۴ نفر در حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان سفر وزیر کشور پاکستان به تهران و دیدار با پزشکیان ادعای سنتکام: وارد یک نفتکش حامل پرچم ایران شدیم و پس از بازرسی آن را آزاد کردیم عاصم منیر فردا به تهران می‌آید؛ احتمالا خبر مهمی در راه است تصادف پژو ۲۰۶ با قطار در رشت؛ دو نفر جان باختند مکلف شدن شبکه بانکی به پرداخت ۴۷۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات حمایتی در سال ۱۴۰۵ حضور سردار دورسون در اردوی تمرینی تیم ملی فوتبال ایران تا حریم فلک؛ عبدالحسین مختاباد (+صدا) شخص ثالث در صدر شکایات فروردین ماه صنعت بیمه یادبودی برای زنده یاد «مهدی سپهر» تغییر مسیر گاز از نیروگاه به پتروشیمی؛ راهبرد ارتقای ارزش افزوده