۲۳ اسفند ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
کد خبر ۱۰۲۸۲۹۷
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۸-۱۰-۱۴۰۳
کد ۱۰۲۸۲۹۷
انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۸-۱۰-۱۴۰۳

تهدید ترامپ به جهنم در خاورمیانه در صورت عدم آزادی گروگان‌ها

تهدید ترامپ به جهنم در خاورمیانه در صورت عدم آزادی گروگان‌ها
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، تهدید کرد که اگر گروگان‌های درگیر در غزه تا زمان تحلیف او آزاد نشوند، در خاورمیانه جهنم به پا خواهد شد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا بار دیگر تهدید کرد اگر تا زمان تحلیف او در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ «گروگان‌هایی» که هنوز در غزه هستند، آزاد نشوند، «در خاورمیانه جهنم به پا خواهد شد.»

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی خبری پیش از آغاز مراسم تحلیف و دور دوم ریاست جمهوری خود در جمع خبرنگاران که از شبکه های تلویزیونی آمریکا بصورت زنده پخش می شد، مدعی شد: « این برای حماس و صراحتاً برای هیچکس خوب نخواهد بود. جهنم به پا خواهد شد. من دیگر نمی خواهم تکرار کنم.»

« استیو ویتکاف،: منتخب ترامپ برای خدمت به عنوان فرستاده ویژه در خاورمیانه در دولت او نیز در این هنگام پشت میکروفن حاضر شد و گفت که مذاکره کنندگان در حال کسب "پیشرفت های زیادی" در مورد توافق برای آزادی «گروگان های» درگیر در غزه هستند.

ویتکاف در سخنانی با حضور رئیس جمهور آینده گفت که "واقعا امیدوار است که در مراسم تحلیف، ما اخبار خوبی را از طرف رئیس جمهور اعلام کنیم."

او تصریح کرد که فردا به دوحه قطر که مذاکرات در آن در حال انجام است، بازخواهد گشت.

ویتکاف گفت: «رئیس جمهور و ما امیدواریم تلاش ها به نتیجه برسد و جان عده ای را نجات دهیم.»

این در حالی است که  «ماجد الأنصاری» سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت که مذاکرات آتش‌بس در غزه همچنان ادامه دارد هرچند شرایط در اتاق‌های مذاکرات، دشوار است.

وی افزود: میانجی‌گری قطر و مصر با حمایت آمریکا برای تداوم تلاش‌های مربوط به توقف جنگ در غزه ادامه دارد و تیم‌های فنی نیز در حال بررسی نقاط مشترک هستند.

الأنصاری با اشاره به استمرار نشست‌ تیم‌های فنی در دوحه و قاهره گفت: تا به این لحظه نمی‌توان درباره جدول زمانی دستیابی به توافق در مذاکرات غزه سخن گفت زیرا نشست‌های فنی همچنان ادامه دارد.

در همین ارتباط «اسامه حمدان» از مقامات ارشد جنبش حماس گفت: موضع روشن ما در مذاکرات، برقراری آتش‌بس، عقب نشینی اشغالگران از غزه، تبادل اسرا و بازسازی غزه بدون هیچ شرطی از سوی اسرائیل است.

ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
آهن پرایس
ماه رمضان در کشورهای مختلف جهان (عکس) با سعدی در گلستان : گهی بر طارَمِ اعلیٰ نشینیم / گهی بر پشتِ پایِ خود نبینیم (+صدا) تصمیم جسورانه پزشکیان برای واگذاری ایران‌خودرو واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم پنج خوراکی و نوشیدنی که به بدن انسان‌ کمک می‌کنند تا در خواب کالری بسوزاند دیدنی های امروز؛ از رزمایش ایران با چین و روسیه تا بیلبورد ضد ترامپ و ماسک در آمریکا سفر پزشکیان به جنوب شرق تهران این نوشیدنی سنتی، جایگزین طبیعی برای مراقبت از پوست و مکمل‌های گران‌قیمت است زیدآبادی : امارات در نقش میانجی جدید؟ ایروانی : تحت فشار مذاکره نخواهیم کرد؛ دیپلماسی مبتنی بر باج خواهی، محکوم به شکست است اژه ای: پرونده‌های مهمی در زمینه منشا قاچاق سوخت تشکیل داده‌ایم که فریاد برخی را بلند خواهد کرد گنج جدید ایران در دل نمکزارها / لیتیوم، طلای سفید در آستانه استخراج! معاون رییس جمهور : در صورت مواجهه با «خشونت» با ۱۲۳ تماس بگیرید راهکاری برای بهبود عملکرد کامپوزیت‌های کربنی خطرات پنهان خانه‌تکانی شب عید