فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۰۹۰۴۵
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۰۷-۰۸-۱۴۰۳
کد ۱۰۰۹۰۴۵
انتشار: ۲۰:۰۶ - ۰۷-۰۸-۱۴۰۳

هشدار سازمان حفاظت محیط زیست: فرونشست به سواحل رسیده

هشدار سازمان حفاظت محیط زیست: فرونشست به سواحل رسیده
رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست: معاونت راهبردی باتوجه به جلسات کاربردی و مفید خود تاکنون به این موضوع نیز بیش از پیش اهمیت دهد و ما در سازمان محیط زیست هم آمادگی کامل برای همکاری در این زمینه را اعلام می‌کنیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مشکل فرونشست زمین از جمله مهمترین مخاطرات محیط زیست کشور ماست که نیازمند برنامه‌ریزی برای مقابله با آن هستیم.
 
به گزارش ایسنا، شینا انصاری در سلسله نشست‌های برای ایران که از سوی معاونت راهبردی رئیس‌جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: کشور ما از مخاطرات محیط زیستی که خود آنها از تغییر اقلیم منبعث می‌شود، بسیار متأثر است. مشکل فرونشست زمین از جمله مهمترین این مخاطرات در کشور ماست. لازم است برنامه‌ریزی برای مقابله با این مخاطرات مورد توجه و مدنظر قرار گیرد.
 
وی یادآور شد: برخی پهنه‌های بحرانی و نقاطی در کشور ما قابلیت فرونشست دارند، حتی متاسفانه در برخی مناطق ساحلی هم این مشکل مطرح شده است، که همه این موارد باید شناسایی و برای جلوگیری از وقوع حادثه‌ها در این مناطق اقدام عاجل انجام شود.
 
رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ادامه داد: معاونت راهبردی باتوجه به جلسات کاربردی و مفید خود تاکنون به این موضوع نیز بیش از پیش اهمیت دهد و ما در سازمان محیط زیست هم آمادگی کامل برای همکاری در این زمینه را اعلام می‌کنیم.
برچسب ها: محیط زیست ، سواحل
ارسال به دوستان
صداوسیما می‌خواهد رقبای دیجیتال را حذف کند/ امروز آپارات، فردا کی؟ متقاضیان بیمه بیکاری از هفته آینده گوش به‌زنگ باشند توقیف اموال ۵۲ نفر در استان زنجان دیکتاتوریِ کلیکی / نوشتاری از سعید حجاریان بانک مرکزی: دستورالعمل اجرایی تسهیلات مسکن روستایی ابلاغ شد مرگ یک کارگر جوان در معدن پرورده طبس/ هویت متوفی و روایت تلخ حادثه صادرات چای آزاد شد ابوالقاسم طالبی فیلمساز: رفتن به اجتماعات شبانه واجب عینی است؛ برخی فقط دغدغه حضور در جشنواره کن دارند یک روز بلیت رایگان سینما برای چه کسانی است؟ ۱.۲ میلیون ایرانی وارد تجرد قطعی شده‌اند سرنوشت طبیعت‌گرد مفقود شده در ارتفاعات هشترود آذربایجان شرقی خبرنگار اسرائیلی فاش کرد: تمرین نیروهای ویژه برای نفوذ و استخراج اورانیوم غنی شده از تاسیسات اصفهان پیش‌بینی رکوردشکنی تولید برنج در استان گیلان پهپادهای جدید حزب الله چگونه کار می کنند؟ / اسرائیل فعلا راه حلی ندارد امتحانات در البرز غیرحضوری شد