فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۹۶۹۳۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۲-۰۶-۱۴۰۳
کد ۹۹۶۹۳۱
انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۲-۰۶-۱۴۰۳

واکنش ایران به بمباران جدید غزه ؛ مدارس مهمترین اهداف اسرائیل شده‌اند

واکنش ایران به بمباران جدید غزه ؛ مدارس مهمترین اهداف اسرائیل شده‌اند
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ، در واکنش به بمباران مدرسه‌ای در نوار غزه در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: در بمباران "مدرسه الجاعونی" وابسته به آژانس آنروا در مرکز نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی، تاکنون ۱۸ شهروند فلسطینی شهید شدند. در این مدرسه هزاران آواره فلسطینی سکونت دارند.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، گفت: در بمباران "مدرسه الجاعونی" وابسته به آژانس آنروا در مرکز نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی، تاکنون ۱۸ شهروند فلسطینی شهید شدند.
 
ناصر کنعانی در واکنش به بمباران مدرسه‌ای در نوار غزه تصریح کرد: مدارس و چادر‌های اسکان آوارگان در نوار غزه، به مهمترین بانک اهداف بمباران و موشک باران روزانه رژیم اسرائیل تبدیل شده‌اند.
 
وی در واکنش به بمباران مدرسه‌ای در نوار غزه در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: در بمباران "مدرسه الجاعونی" وابسته به آژانس آنروا در مرکز نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی، تاکنون ۱۸ شهروند فلسطینی شهید شدند. در این مدرسه هزاران آواره فلسطینی سکونت دارند.
 
وی همچنین نوشت: مدارس و چادر‌های اسکان آوارگان در نوار غزه، به مهمترین بانک اهداف بمباران و موشک باران روزانه رژیم اسرائیل تبدیل شده‌اند.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: قابل توجه دولت‌های آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، کانادا، استرالیا و دیگر صادرکنندگان بمب‌ها و موشک‌ها به رژیم صهیونیستی.
 
در سایه تداوم و تشدید حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به مناطق مختلف کرانه باختری، بامداد امروز منابع رسانه‌ای از افزایش تعداد شهدای فلسطینی در این منطقه خبر دادند.
 
به گزارش منابع فلسطینی، در جریان یورش نظامیان صهیونیست به شهر طوباس در شمال کرانه باختری یک فلسطینی به ضرب گلوله نیرو‌های اشغالگر به شهادت رسید.
 
خبرنگار الجزیره گزارش داد که یک فلسطینی در اردوگاه الفارعه در شهر طوباس به شهادت رسیده است.
 
بر اساس این گزارش، نیرو‌های اشغالگر به اردوگاه العروب در شمال الخلیل واقع در جنوب کرانه باختری یورش بردند. همچنین یک گروه ویژه ارتش صهیونیستی به بیمارستان دولتی حلحول در شمال الخلیل حمله کرده و یک جوان زخمی را در این بیمارستان بازداشت کردند.
 
همچنین ارتش رژیم اشغالگر نیرو‌های کمکی بیشتری را به ورودی شمالی شهر حلحول در الخلیل فرستاد و این بیمارستان را محاصره کردند.
 
از طرف دیگر، منابع گزارش دادند که شب گذشته در جریان حمله پهپادی ارتش اشغالگر به یک خودرو در نزدیکی شهر طولکرم ۳ نفر به شهادت رسیدند.
ارسال به دوستان
captcha
کاخ سفید: ۴۰ کشور با چین در دور زدن تعرفه‌ها همکاری می کنند ترامپ: ناو لینکلن با ناو دیگری جایگزین می‌شود شروع طوفانی استقلال با پیروزی 4 گله مقابل تازه‌وارد‌ها حملات موشکی انصار الله به بندر المخا چرا آلمان نازی دو بمب افکن را به هم چسباند؟ (+عکس) گران ترین ایستگاه متروی دنیا در محل برج های 11 سپتامبر: کبوتری از جنس نور و فولاد رویترز: عبور ۹ کشتی از تنگه هرمز در روز پنجشنبه با ترتیبات ایران  فرمان و پدال خداحافظ؛ تاکسی های خاص آمازون رسما وارد خیابان ها شدند (+فیلم و عکس) کانادا ۵ مقام ایران را تحریم کرد این تصاویر واقعی هستند / هنر معماری ژاپنی ها برای غلبه بر کمبود فضا ۶۰۰ هزار خودروی فرسوده اسقاط شد؛ رکورد تازه در صنعت خودرو تراکتور ۲ پیکان صفر؛ نکو با برد آغاز کرد عملیات خنثی‌سازی مهمات عمل‌نشده در محدوده نظامی کنارک انجام می‌شود پس از رد توافق غزه از سوی اسرائیل؛ کوشنر راهی اسرائیل و مصر می‌شود فرودگاه قشم آماده ازسرگیری پروازها شد