فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۹۶۹۳۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۲-۰۶-۱۴۰۳
کد ۹۹۶۹۳۱
انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۲-۰۶-۱۴۰۳

واکنش ایران به بمباران جدید غزه ؛ مدارس مهمترین اهداف اسرائیل شده‌اند

واکنش ایران به بمباران جدید غزه ؛ مدارس مهمترین اهداف اسرائیل شده‌اند
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ، در واکنش به بمباران مدرسه‌ای در نوار غزه در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: در بمباران "مدرسه الجاعونی" وابسته به آژانس آنروا در مرکز نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی، تاکنون ۱۸ شهروند فلسطینی شهید شدند. در این مدرسه هزاران آواره فلسطینی سکونت دارند.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، گفت: در بمباران "مدرسه الجاعونی" وابسته به آژانس آنروا در مرکز نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی، تاکنون ۱۸ شهروند فلسطینی شهید شدند.
 
ناصر کنعانی در واکنش به بمباران مدرسه‌ای در نوار غزه تصریح کرد: مدارس و چادر‌های اسکان آوارگان در نوار غزه، به مهمترین بانک اهداف بمباران و موشک باران روزانه رژیم اسرائیل تبدیل شده‌اند.
 
وی در واکنش به بمباران مدرسه‌ای در نوار غزه در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: در بمباران "مدرسه الجاعونی" وابسته به آژانس آنروا در مرکز نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی، تاکنون ۱۸ شهروند فلسطینی شهید شدند. در این مدرسه هزاران آواره فلسطینی سکونت دارند.
 
وی همچنین نوشت: مدارس و چادر‌های اسکان آوارگان در نوار غزه، به مهمترین بانک اهداف بمباران و موشک باران روزانه رژیم اسرائیل تبدیل شده‌اند.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: قابل توجه دولت‌های آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، کانادا، استرالیا و دیگر صادرکنندگان بمب‌ها و موشک‌ها به رژیم صهیونیستی.
 
در سایه تداوم و تشدید حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به مناطق مختلف کرانه باختری، بامداد امروز منابع رسانه‌ای از افزایش تعداد شهدای فلسطینی در این منطقه خبر دادند.
 
به گزارش منابع فلسطینی، در جریان یورش نظامیان صهیونیست به شهر طوباس در شمال کرانه باختری یک فلسطینی به ضرب گلوله نیرو‌های اشغالگر به شهادت رسید.
 
خبرنگار الجزیره گزارش داد که یک فلسطینی در اردوگاه الفارعه در شهر طوباس به شهادت رسیده است.
 
بر اساس این گزارش، نیرو‌های اشغالگر به اردوگاه العروب در شمال الخلیل واقع در جنوب کرانه باختری یورش بردند. همچنین یک گروه ویژه ارتش صهیونیستی به بیمارستان دولتی حلحول در شمال الخلیل حمله کرده و یک جوان زخمی را در این بیمارستان بازداشت کردند.
 
همچنین ارتش رژیم اشغالگر نیرو‌های کمکی بیشتری را به ورودی شمالی شهر حلحول در الخلیل فرستاد و این بیمارستان را محاصره کردند.
 
از طرف دیگر، منابع گزارش دادند که شب گذشته در جریان حمله پهپادی ارتش اشغالگر به یک خودرو در نزدیکی شهر طولکرم ۳ نفر به شهادت رسیدند.
ارسال به دوستان
captcha
منظرۀ «قصر آقامحمدخان قاجار» در شیراز در دوران ناصرالدین شاه بهترین شهر جهان برای عاشقان کتاب انتخاب شد؛ مقصدی با ۸۹۷ تور ادبی پزشکیان به الجزیره: عربستان سعودی می تواند محور وحدت مسلمانان باشد / می توانیم به حل بحران یمن کمک کنیم / شاید اسرائیلی ها به نفت عربستان حمله کرده اند/ تکذیب وجود شکاف میان بخش‌های نظامی و سیاسی کشور/ استقبال از توافق دفاعی مکه / کار یمن به ما ربطی ندارد بازگشت رئیس جمهور از نیویورک (+عکس) علی تاجرنیا: جام قهرمانی فصل گذشته استقلال اهدا می‌شود نسخه جدید جنگنده نسل پنجم سوخو ۵۷ وارد خدمت روسیه شد امیر سرتیپ خلبان عطاالله بازرگان، پیشکسوت نیروی هوایی درگذشت سخنگوی ارشد نیروهای مسلح: برای دشمن شگفتانه داریم احتمال بازگشت ماکرون به انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه در ۲۰۳۲ حادثه تلخ در دلیجان استان مرکزی؛ هر دو دست کارگر ۴۷ ساله قطع شد عراقچی : خط اصلی تمام دیدار ها در نیویورک بیان شروط ما برای باز شدن تنگه هرمز بود پوشش بیمه‌ای سربازان تا یک سال پس از خدمت در بیماری‌های ویژه واکنش فعال رسانه‌ای عرب‌زبان به توقف پروازهای ایران در عراق پزشکیان: در سازمان ملل از مردم ایران و مواضع کشور دفاع کردیم ماجرای آزادسازی واردات سامسونگ و ال‌جی چیست؟ توضیح سازمان توسعه تجارت