۰۳ اسفند ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۷
کد خبر ۹۷۰۳۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۰۸-۰۳-۱۴۰۳
کد ۹۷۰۳۳۸
انتشار: ۲۲:۲۳ - ۰۸-۰۳-۱۴۰۳

کشف جسد مثله شده زن جوان در شهرک صنعتی فشافویه

کشف جسد مثله شده زن جوان در شهرک صنعتی فشافویه
کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران با حضور در محل حادثه جسد مثله شده زن جوانی را داخل گونی مشاهده کردند که حدود ۱۰ روز از زمان مرگش گذشته بود.

به دنبال کشف جسد یک زن جوان در شهرک صنعتی فشافویه یک سناریوی جنایی مقابل کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت قرار گرفت.

به گزارش تسنیم ، شب گذشته دوشنبه هفتم خردادماه، کارکنان راهداری شهرک صنعتی فشافویه در حال کار بودند که با یک گونی مواجه شدند که نصف آن زیر خاک بود و به شدت بوی تعفنی داشت.

طولی نکشید که این ماجرا در بیسیم کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ پیچید و خیلی زود تیم بررسی صحنه جرم پای در محل حادثه گذاشتند و جسد مثله شده زن جوانی را داخل گونی مشاهده کردند که حدود 10 روز از زمان مرگش گذشته بود.

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت قاتل، زن جوان را در محل دیگری به قتل رسانده و جسد را پس از مثله کردن داخل یک گونی قرار داده و آن را شهرک صنعتی فشافویه آورده و پس از دفن کردن بلافاصله پا به فرار گذاشته است.

پس از پایان تحقیقات میدانی در صحنه جرم، کارآگاهان ماموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی گسترده و دوربین‌های مداربسته اطراف شهرک ابتدا هویت قاتل را شناسایی و سپس نسبت به دستگیری وی اقدام کنند.

به گزارش تسنیم، جسد برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شدند و تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ جهت دستگیری قاتل ادامه دارد.

ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
آهن پرایس
آمریکا: اگر ایران بمب هسته‌ای داشته باشد، اسرائیل را نابود می‌کند اروند، لایروبی می‌شود معاون رئیس جمهوری: افزایش اختیارات استانداران بزودی تصویب می‌شود عامل سوختن چنار تاریخی برغان مشخص شد غزه: دشمن صهیونیستی ۳۵۰ بار توافق را نقض کرده ایران: هیچ منع قانونی برای فروش پهپاد شاهد وجود ندارد انسداد ۲ جاده‌ شمالی کشور تا ۸ اسفندماه مهم‌ترین بیماری‌های زنان در میانسالی: علائم، پیشگیری، تشخیص زودهنگام و درمان روس‌اتم: در حال مذاکره با ایران درباره ساخت یک نیروگاه هسته‌ای دیگر هستیم تصادف در جاده اردبیل/ 3 کشته و 2 مصدوم ترامپ: تعجب می کنم چرا از طرح من درباره غزه استقبال نشد / من هم تحمیل نمی کنم، فقط پیشنهاد است سید حسن خمینی: دشمنان می‌گویند مردم ایران دچار جنون شدند و انقلاب کردند! اولین تصویر از تابوت پیکرهای شهیدان نصرالله و صفی‌الدین همه چیز درباره وام فرزندآوری/ وام فرزند پنجم به بعد چقدر است؟ لباس های شبرنگ؛ نقطه کور نگران کننده در یک فناوری مدرن خودرو