عصر ایران - این عکس مربوط به روز انتخابات 11 اسفند 1402 است و آن خانم بی حجاب که با کمی فاصله از آن روحانی می بینید، آمده است رأی دهد. با احترام آمد و با احترام هم رفت:
این دو خانم هم در راهپیمایی 22 بهمن 1402 شرکت کرده بودند و کسی هم معترض و متعرض شان نشد:
و این هم تصویری از روزهای پایان فروردین 1403 است که گوشه ای از حضور پر شمار نیروهای ویژه در خیابان های تهران را نشان می دهد که دوباره با ون ها آمده اند تا خانم هایی که حجاب شان را رعایت نکرده اند، بگیرند:
فقط خواستیم به طراحان گشت جدید ارشاد بگوییم که از تاریخ عکس اول و این عکس آخر، هنوز دو ماه نگذشته و از 22 بهمن نیز کمی بیش از دو ماه رد شده است.
در این فاصله، احکام اسلام تغییر کرده یا قانون مملکت؟!
و این که باز هم راهیپمایی و انتخابات در پیش هست ها!
با سلام
طبعیتا پاسخ این سوال را باید کسانی بدهند که بودجه های نجومی برایش می گیرند ولی به نظر ما ، چاره کار این است که هر کسی به کار تخصصی خودش بپردازد. روحانیون باید به تبلیغ دین بپردازند ، نهادهای فرهنگی باید به کار خویش مشغول باشند و پلیس هم به وظیفه ذاتی خود که مقابله با دزدان و متجاوزان وقاچاقیچان و ... است بپردازد. اقتصاد هم باید سالم سازی شود.
ولی اکنون همه نهادها، از روحانیت تا دستگاه های فرهنگی، درگیر کارهای سیاسی و اجرایی شده اند و برای خالی نبودن عریضه پلیس را که هزار ماموریت مهم تر دارد به خیابان ها فرستاده اند.
نتیجه هم معلوم است. همان اندازه که از بگیر و ببندهای قبلی نتیجه گرفته اند، این بار هم می گیرند.
برقرار باشید
باید دید چه کسی و چه انگیزه ای این عکس ها گرفته و پخش کرده است
1- روزی می گفتید صدا و سیما فقط خودی ها رو نشون می ده و با محجبه ها مصاجبه می کند و این ها اکثریت نیستن، وقتی آمدن با افراد کم حجاب مصاحبه کردن آمدید گفتید ببنید دورویی اینها رو دارن از آدم ها در موقعیت استفاده ابزاری می کنند
2- دنیا امروز شده شبکه های اجتماعی و دیده شدن، همین طور که در دنیا برای دیدن شدن در شبکه های اجتماعی با انگیزه های مختلف پول، شهرت، نیاز و ... دست به هر کاری می زنند و با دونستن این که عبور از خط قرمز ها و کارهای نامتعارف آنها رو در رسیدن به هدف دیده شدن در شبکه های اجتماعی یاری می کنه دست به این کارها می زنند. بعلاوه های الگوبرداری از رویه های کشورهای دیگه
به لطف دولت باب میل شما و وزیر جوانشان در زمان که انفجار و گسترش شبکه های اجتماعی روی داد، این شبکه ها بدون فرهنگ سازی و آموزش و به صورت رها شده در معرض استفاده مردم قرار گرفت و موجبات نابودی فرهنگ ایرانی خصوصا بچه ها و جوانان که قرار است مثلا آینده ساز باشن رو فراهم کرد. ای کاش فقط به فرهنگ بسنده می شد چه چیزهای دیگری که در حال افول و نابودی هستند
با سلام
قطعا با احکام خدا مقابله نمی کنیم ، بلکه دغدغه این را داریم که عده ای دانسته با نادانسته با تندروی، کاری کنند که مردم و به ویژه جوانان نسبت به احکام خدا بدبین شوند.
دو سوال از شما بزرگوار داریم:
1 - آیا این روش برخورد با مساله حجاب، منجر به تقویت دین بین مردم و گسترش حجاب می شود یا روشی که بزرگانی مانند شهید بهشتی و آیت الله طالقانی وامام موسی صدر داشتند؟
2 - آیا روش کنونی که دهه ها اجرا شده، جواب داده و منجر به باحجاب تر شدن زنان شده یا خیر؟
اگر جواب مثبت است، حرفی نداریم ولی اگر جواب منفی است و حتی فراتر از آن، منجر به بدبینی وگسترش بی حجابی شده، چرا همان راه خطا را تکرار می کنند؟
بعد از تشدید برخورد با بی حجابی و بدحجابی در سال 1401 که منجر به ماجرای مهسا امینی شد، وضع حجاب بهتر شده یا بدتر؟ قطعا بدتر شده و نشان می دهد برخورد سلبی به نتیجه عکس منتهی می شود.
پس اگر دغدغه دین و احکام خدا را دارید، لعن و نفرین تان را متوجه کسانی کنید که به اسم دین، به دین ضربه می زنند.
برقرار باشید
از منو شما هم بهتر میدونن
فقط هدف چیز دیگه ست !