فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۱۶۰۴۸
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۱۶-۰۸-۱۴۰۲
کد ۹۱۶۰۴۸
انتشار: ۱۶:۲۷ - ۱۶-۰۸-۱۴۰۲

یک نماینده مجلس: ضرورت تشدید نظارت ها برای جلوگیری از حوادث مشابه کمپ لنگرود

یک نماینده مجلس: ضرورت تشدید نظارت ها برای  جلوگیری از حوادث مشابه کمپ لنگرود
نماینده شهرستان های تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به ابعاد مبهم حادثه آتش سوزی، به مقصرین و مسببین احتمالی اشاره کرد و گفت: فضای ذهنی ما بر این قرار دارد که تعمدی در کار نبوده، اما آن چیزی که مهم است نظر تخصصی متولیان کار است و قطعا جمع بندی نهایی را که شامل نظر دستگاه قضایی و آتش نشانی و نیروی انتظامی و... است، تقدیم مجلس خواهیم کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، تشدید نظارت‌ها را موجب جلوگیری از حوادث مشابه دانست و یادآور شد: مجلس در این اتفاق به دنبال نظارت است تا حقی ضایع شود؛ اساسا افراد در معرض آسیب به کمک نیاز دارند و لذا مجلس در حال تدوین قوانین حمایتی است.

به گزارش ایسنا، حسن محمدیاری در حاشیه جلسه بررسی ابعاد حادثه آتش سوزی کمپ ترک اعتیاد «گام اول رهایی» لنگرود که با حضور نمایندگان مجلس برگزار شد، کمیسیون اجتماعی مجلس را متولی امور این چنینی دانست و بیان کرد: شفاف سازی این حادثه مورد توجه کمیسیون اجتماعی مجلس قرار دارد.

وی یکی از وظایف ذاتی کمیسیون اجتماعی مجلس را بررسی چالش های حوزه اجتماعی دانست و متذکر شد: این ماموریت را داریم که علت حادثه لنگرود را بررسی کنیم و تحقیقات ادامه دارد، زیرا شفاف سازی مهم است و نیازمند تنویر افکار عمومی هستیم.

نماینده شهرستان های تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به ابعاد مبهم حادثه آتش سوزی، به مقصرین و مسببین احتمالی اشاره کرد و گفت: فضای ذهنی ما بر این قرار دارد که تعمدی در کار نبوده، اما آن چیزی که مهم است نظر تخصصی متولیان کار است و قطعا جمع بندی نهایی را که شامل نظر دستگاه قضایی و آتش نشانی و نیروی انتظامی و... است، تقدیم مجلس خواهیم کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه علت حادثه باید واکاوی شود، گفت: به دنبال رصد علت‌ها و شناسایی افراد دخیل هستیم تا جلوی اتفاق مشابه را به ویژه در کمپ ها بگیریم.

وی با تاکید بر لزوم رسیدگی به وضعیت کمپ های ترک اعتیاد و نحوه مدیریت و درمان بیماران، اضافه کرد: معتادین واقعا بیمار هستند؛ نه متهم و لذا باید ساز و کار درمانی تعریف شود که نشان دهنده اهمیت محل نگهداری این افراد است و نهادهای نظارتی و حمایتی باید اقدامات لازم را انجام دهند.

محمدیاری تشدید نظارت ها را موجب جلوگیری از حوادث مشابه دانست و یادآور شد: مجلس در این اتفاق به دنبال نظارت است تا حقی ضایع نشود؛ اساسا افراد در معرض آسیب به کمک نیاز دارند و لذا مجلس در حال تدوین قوانین حمایتی است.

برچسب ها: کمپ ، ترک اعتیاد ، لنگرود
ارسال به دوستان
محسن رضایی: ترامپ خودش ضرب‌الاجل حمله می‌گذارد و خودش لغو می‌کند / مشت آهنین ایران او را مجبور به تسلیم می‌کند جزییات فعال شدن سامانه‌های پدافندی دوشنبه‌شب در قشم / مقابله با ریزپرنده‌های دشمن چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای ادامه حمله به لبنان تیراندازی در ترکیه/ ۴ کشته و ۸ مجروح تحریم‌ های آمریکا علیه مقامات ارشد کوبا یاسر آسانی: از باشگاه ختافه اسپانیا پیشنهاد مستقیم دارم تیراندازی در یک مسجد در آمریکا آغاز اردوی تیم ملی فوتبال ایران با توپ‌های جام جهانی در آنتالیا ادعای ترامپ: حمله سه شنبه علیه ایران، متوقف شد / حمله، به درخواست سران قطر، امارات و عربستان سعودی متوقف شد/ آنها می گویند توافق خیلی خوبی با ایران به دست می آید فرمانده انتظامی استان اعلام کرد؛ تسلیم شدن متهمان درگیری مرگبار ایلام به پلیس / حضور قهرمان سابق وزنه‌برداری جهان در میان متهمان و انتقال به زندان مهدی تاج: متفاوت‌ترین جام جهانی را در پیش داریم شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله پهپادی به امارات تشکیل جلسه می‌دهد واکنش عراق به حمله پهپادی به نیروگاه هسته‌ای امارات روایت بازگشت؛ دنیای پدران و پسران ادعای ترامپ: حمله سه شنبه علیه ایران، متوقف شد / حمله، به درخواست سران قطر، امارات و عربستان سعودی متوقف شد/ آنها می گویند توافق خیلی خوبی با ایران به دست می آید