فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۸۴۱۰۳
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۰۶-۰۱-۱۴۰۲
کد ۸۸۴۱۰۳
انتشار: ۱۶:۵۷ - ۰۶-۰۱-۱۴۰۲

نماینده مجلس: جریمه مالی «بدحجاب‌ها» از ۵۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیارد تومان است

نماینده مجلس: جریمه مالی «بدحجاب‌ها» از ۵۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیارد تومان است
پارسال 15 میلیارد تومان بودجه برای هر نماینده تعیین کردند ولی ندادند. امسال به آقای قالیباف گفتم نامه بدهید این بودجه در اختیار خودمان باشد.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی جزئیات جدیدی از جرایم مالی در طرح عفاف و حجاب را رسانه‌ای کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از سایت محلی صدای انار، حسین جلالی در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان انار به موضوع عفاف و حجاب پرداخت و گفت: این موضوع را در ۳۰۰ جلسه با شورای انقلاب فرهنگی و شورای امنیت ملی نهایی کردیم، عفاف و حجاب را عملی خواهیم کرد و حجاب بهتر از گذشته خواهد شد، ۷ گروه، گروه هدف ما هستند این گروه‌ها شامل داخل خودروها، داخل اماکن و رستورانها، ادارات و سازمانهای دولتی، مراکز آموزشی و دانشگاهها، فرودگاهها و ترمینالها، فضای مجازی سلبریتی‌ها و کف خیابان و معابر هستند. برای هر ۷ گروه دیده شده، کاری که برای گروه‌ها شده کارهای بسیار مهمی است و این طرح خدمت رهبری، قوه قضائیه، فرهنگ عمومی و ... رسیده است.

جلالی تصریح کرد: در این طرح مواجهه کاملاً هوشمند است و هیچ تقابل فیزیکی وجود ندارد. جرایم مالی آن از ۵۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیارد تومان است. ابطال گواهینامه رانندگی، ابطال پاسپورت، در سلبریتی‌ها و کسانی که کانال و وبگاه و عضو بالا دارند ممنوعیت استفاده از اینترنت دیده شده است، دولت باید یکی دو هفته آینده لایحه بیاورد و تصویب و ابلاغ شود و ضمانت اجرایی آن را بالا بردیم و ان‌شاءالله اجرا می‌شود.

وی در ادامه همچنین گفت: در دو سال گذشته هر سال ۱۵ میلیارد تومان بودجه برای نماینده گذاشتند که یک ریال آن را ندیده‌ام! پارسال تمام بودجه را در اختیار آبفا گذاشتند می گوییم چرا آبفا؟ پاسخشان این بود که ردیف نامتوازن داشته و این بودجه باید در این مسیر خرج می شد. اگر در این بودجه هیچ دخل و تصرفی نداریم پس چرا به نام نماینده می گذارید؟ چرا به اسم ما و هیچ نظارتی بر آن نداریم؟ امسال به آقای قالیباف گفتم نامه ای بدهید که بتوانیم این بودجه در اختیار خودمان باشد.

ارسال به دوستان
نفتالی بنت خطاب به نتانیاهو: کار تمام شد، عقب‌نشینی کن صعود نماینده تنیس دختران ایران به دور دوم رقابت‌های ترکیه هشدار هواشناسی تهران درباره رعد و برق و وزش باد شدید ترامپ: در مورد ایران عجله ندارم و نمی‌خواهم افراد بیشتری کشته شوند/ می‌توانم برای نخست‌وزیری اسرائیل کاندید شوم آغاز رقابت ۵ تکواندوکار ایران در مسابقات قهرمانی آسیا امتیاز باشگاه داماش گیلان به شرکت دامون صنعت واگذار شد وزیر خارجه عربستان: مشتاقانه منتظر پاسخ ایران به مذاکرات هستیم استعفای مقام ارشد اطلاعات دولت ترامپ هشدار تولیت آستان قدس رضوی درباره پیری جمعیت درباره حرف بهزاد فراهانی و دلالت‌های آن بر افول گفتمان محترمانه در جامعه ثبت رکورد گران‌ترین جام جهانی تاریخ در سال ۲۰۲۶ پیام پزشکیان به مناسبت دومین سالگرد شهید جمهور سناتور جمهوریخواه زخم خورده از ترامپ به لایحه محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد عراقچی: مقامات آمریکایی اذعان کردند در جنگ دیپلماسی عمومی، ایرانی‌ها برنده شدند رئیس سابق پژوهشگاه میراث فرهنگی: توسعه ۷۰ سال اخیر کشور بدون درک «زمینه» انجام شده است / تهران را روی گسل‌ها گسترش دادیم / بحران آب خوزستان، نتیجه سدسازی بدون اندیشه است